- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi The Calender
geçer be canım İnşallah ...bencede tatil iyi gelir sana da git dinlen kafayı dinlendir .....yok cnm demedi amaaannnn saldım çayıra mevlam kayıra. şu genetik araştırma için gittikten sonra bide doktoruma kontrole gittikten sonra yani haftaya anneme gitcem.kocişim de iyileştikten sonra beni tatile götürcektutturmuş bi uzun göl
sadece hamile kaldıktan sonra hazırlık yapmak istemiyorum o kadar bi hastane çıkışı alırım bide bez yeter diyorum sağlıkla kuçağıma alıyımdatabi buda geçer herhalde zamanla
heee bizim kafaları 10,000lik bakıma aldırcazgeçer be canım İnşallah ...bencede tatil iyi gelir sana da git dinlen kafayı dinlendir .....
Maşallah cnm eniştem düşünceliymiş sanada düşkün belli:)heee bizim kafaları 10,000lik bakıma aldırcazçok üzüldü garibim beni ağrı çekip ağlarken görünce daha kötü oluyodu ben iyiysem oda iyi
benim alttan bakmıştı cnm:)peki yumurta çatlamışmı diye ultrasonlamı bakılıyor yoksa alttan muayenemi
alttan bakılıyo cnmpeki yumurta çatlamışmı diye ultrasonlamı bakılıyor yoksa alttan muayenemi
hayyy kocişim benim onun sayesinde böyle kolay atlatıyorum ya zaten. aşıkım kendisineMaşallah cnm eniştem düşünceliymiş sanada düşkün belli
Maşallah Allah daim etsin aşk ve meşkinizi:)hayyy kocişim benim onun sayesinde böyle kolay atlatıyorum ya zaten. aşıkım kendisine
muayene odasına giriyorum durunda bi tahtıma çıkıyım hele diyomof of ne kadar çok baktılar bir bilsen
cümlemizinkini şekerimMaşallah Allah daim etsin aşk ve meşkinizi
Allah iyiliğini versin seninmuayene odasına giriyorum durunda bi tahtıma çıkıyım hele diyom
http://www.izlesene.com/video/pink-try-canli-performans/6843672 dinleyin kıslar
hem bedenim hem zihnim acayip yorgun da napim oturup ağlimmi? ağladım bişey değişmedi...Allah iyiliğini versin seninAllah hep böyle enerjik ve şen etsin seni.....
bakış açısı cnm insan kendine acıdıkça imtihanı daha çok oluyo kanaatkar oluncaysa en azından fazla acı vermiyor.....isyan etmemek ve hiç pes etmemek baş kural ......en azından beklenen o ,ilahi güç öyle istiyor.....ve boynumuz kıldan ince .......hem bedenim hem zihnim acayip yorgun da napim oturup ağlimmi? ağladım bişey değişmedi...
e o zaman hayat boş eğlen coşbenim için daha güzel planları var biliyorum
aynen öyle insan yaşadıkça öğreniyobakış açısı cnm insan kendine acıdıkça imtihanı daha çok oluyo kanaatkar oluncaysa en azından fazla acı vermiyor.....isyan etmemek ve hiç pes etmemek baş kural ......en azından beklenen o ,ilahi güç öyle istiyor.....ve boynumuz kıldan ince .......
bende bugün ona baktımda galiba artık dolmuyo yani bildirim durmuyor çünkü mesaj silme butonu ya da klasör boşaltma butonunu göremedim......aynen öyle insan yaşadıkça öğreniyo
cnm ya bu gelen msj ları nasıl siliyoruz anlayamadım ben. sonra dolunca alıntıları göremiyoruz ya hala öyle mi acaba?
gelen kutusundada msj ı seçip konuşmayı terk et diyosun öyle boşalıyo. eksikler var hala galiba...bende bugün ona baktımda galiba artık dolmuyo yani bildirim durmuyor çünkü mesaj silme butonu ya da klasör boşaltma butonunu göremedim......
ok bende yapim o zaman....aynen işleri zor ben bir topikle uğraşmayı nasıl becerecem diye düşünüyorumgelen kutusundada msj ı seçip konuşmayı terk et diyosun öyle boşalıyo. eksikler var hala galiba...
işleri zor walla
Amaninn daha ilk muayenede sak diye alttan mi muayene ediyolar? Cok korktum su annn