- 18 Mayıs 2014
- 1.850
- 730
- Konu Sahibi The Calender
kıs niye korkuyosun ki benim muayneler trilyonu geçtiAmaninn daha ilk muayenede sak diye alttan mi muayene ediyolar? Cok korktum su annn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıs niye korkuyosun ki benim muayneler trilyonu geçtiAmaninn daha ilk muayenede sak diye alttan mi muayene ediyolar? Cok korktum su annn
bende varımkıs niye korkuyosun ki benim muayneler trilyonu geçti
Ama ama amaaa... Bn ultrasondan bakioalr saniodum kucuck ymrtayi ne goruck ordan bnce ultrasonla baksinnaşkım işleri bu))
ohooooo sen şimdi normal doğumda istemezsinAmaninn daha ilk muayenede sak diye alttan mi muayene ediyolar? Cok korktum su annn
Ama ama amaaa... Bn ultrasondan bakioalr saniodum kucuck ymrtayi ne goruck ordan bnce ultrasonla baksinn
Ama ama amaaa... Bn ultrasondan bakioalr saniodum kucuck ymrtayi ne goruck ordan bnce ultrasonla baksinnaşkım işleri bu))
Eheh is doguma gelsn de orasi kolay oraya kadar baktrmasak bari ehehohooooo sen şimdi normal doğumda istemezsin
İnşallah bunlar sonra yol su elektrik yani bir erkek evlat bir kız evlat olarak bize geri dönecekAmaninn daha ilk muayenede sak diye alttan mi muayene ediyolar? Cok korktum su annn
Ama ama amaaa... Bn ultrasondan bakioalr saniodum kucuck ymrtayi ne goruck ordan bnce ultrasonla baksinn
Eheh is doguma gelsn de orasi kolay oraya kadar baktrmasak bari eheh
ama ama karnından bakarsa o küçümen şeyi göremezkiii? çocuk nerden çıkıyo biliyon dimi orası acayip genişliyo hayatım test ettik onayladıkohooooo sen şimdi normal doğumda istemezsin
Insallah canim ya iki aydir tik yok bende;(İnşallah bunlar sonra yol su elektrik yani bir erkek evlat bir kız evlat olarak bize geri dönecek
sadece cevapla de çoklu alıntı yapma düzelir:))Ay ben dugun alinti yapamadigmi fark ettm ya ) destan gbi olms
Tesekkur ederim insallah olmstrsadece cevapla de çoklu alıntı yapma düzelir)
yaşın kaç tatlım:)Insallah canim ya iki aydir tik yok bende;(
ama ama karnından bakarsa o küçümen şeyi göremezkiii? çocuk nerden çıkıyo biliyon dimi orası acayip genişliyo hayatım test ettik onayladık
ahanda bitlinin eline düştün:))Tesekkur ederim insallah olmstr
Ay cehalet diz boyu anacim) yas 27 ama jinekolog gecmisim yok hicyaşın kaç tatlım
Cok malzeme verdim cookahanda bitlinin eline düştün)
bencede dur belki üstüne gitmez acemiliğine verirtam çıtırız yani yaş güzel MaşallahCok malzeme verdim cook
siz ne kadardır istiyosunuzcnm Maşallah şanslısın inan eşim iyidir çok şükür hiç sıkıntımız yok ama bana herşey normalmiş gibi davrandı ilk zaman ben araştırdım buldum sonrada kabullenme problemi yaşıyor benimde yumurtalığım tek olunca benden kaynaklı diye kendini teselli ediyor anlayacağın hala bu konuda sorun yaşıyoruz aşamadık bir türlü....işte bir doktor bulduk cuma günü gideceğiz morfoloji%1 ileri hız%10 ve bunun normal olduğunu biraz düşük olduğunu söylüyor......
korkulcak bişey yokki hiç bişey hissetmiyosun zatenAmaninn daha ilk muayenede sak diye alttan mi muayene ediyolar? Cok korktum su annn
bi süre sonra çok kolay gelecek merak etme daha neleerrr neelleeerr yapıyolarKacisi yoksa basa gelen cekilir diyoruz o halde
ürkütme elemanı kıs şimdidenahanda bitlinin eline düştün)
3 yıldır cnm arada 6 ay korunduk dış gebelik oluncasiz ne kadardır istiyosunuz
korkulcak bişey yokki hiç bişey hissetmiyosun zaten