- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #2.661
ne olacak biliyormusun ya pembe ya mavi tulumlu bebelerAllahim sonumuzu hayra cikarsin ne olacak bizim bu hallerimiz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne olacak biliyormusun ya pembe ya mavi tulumlu bebelerAllahim sonumuzu hayra cikarsin ne olacak bizim bu hallerimiz.
pazartesine az kaldı sık dişini gülüm eniştemede karışma yazık adamainşallh canım bugün 28. gün ya saçmalık
canım adet olmadım ya hala bekliyorumm günüm geçti tam 28 günezeleren hayirdir ne olduki
o günleri gorecegizmi acaba benim hic takatım kalmadi.ne olacak biliyormusun ya pembe ya mavi tulumlu bebeler
Inşallah uzamazöyleymş malesef cnm burda herkes bu zorluğu aylardır ççekiyoruz inşallah senin uzamaz bizimde........
walla ya dedim zaten mesaj attım bugun düzgün görmek istiyorum seni dedim bide konsere gttikmi oh mis ama inşallah pazartesine kadar belli olmş olur yaapazartesine az kaldı sık dişini gülüm eniştemede karışma yazık adama
kızıyorum bak göreceğiz tabiki sadece nazlanıyorlar bizim ahtımız var sağlıkla doğunca poplarına bir tane yapıştıracağız inşallaho günleri gorecegizmi acaba benim hic takatım kalmadi.
gecmis durumunu bilmiyorum 28 gundur adet olmayimi bekliyon boyle gecmi oluyorsun hepcanım adet olmadım ya hala bekliyorumm günüm geçti tam 28 gün
yok canım bu ay oldu ilk iştegecmis durumunu bilmiyorum 28 gundur adet olmayimi bekliyon boyle gecmi oluyorsun hep
ha şöyle peteğim romantizm dersi verecektin ekürümüzsün ona göre:)walla ya dedim zaten mesaj attım bugun düzgün görmek istiyorum seni dedim bide konsere gttikmi oh mis ama inşallah pazartesine kadar belli olmş olur yaa
grşrz cnm iyi haftasonları...........kuzularım, canlarım,,,, bana müsade malum mesai bitiyo yavaş yavaş hazırlanayım... hepinizi öpüyorum hafta sonu girmeye çalışırım giremezsem pzt görüşürüz.... öpüyorum hepinisiiiii
hamilemisin o zamanyok canım bu ay oldu ilk işte
grşrz cnm iyi dinlenmeler size....kızlar hepinize iyi hafta sonları görüşmek üzere sevgiler dualarım sizlerle
ALLAH ağzından duysunnnnnhamilemisin o zaman
bilmiyorum işte canım kanda çıkmadıhamilemisin o zaman
şimdi ayrintiyi bilmiyorum.28 gundur adet gormuyorsan ilk defa boyle gecikiyorsa hamilesindirALLAH ağzından duysunnnnn