- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #2.641
inşallah bebiş sıkışştırıyodurUfff benimde boyna çişim gelio wcde 2 kat altta gidene kadar altıma kaçırcam bugun kaçtır aynı şeyi yaşıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah bebiş sıkışştırıyodurUfff benimde boyna çişim gelio wcde 2 kat altta gidene kadar altıma kaçırcam bugun kaçtır aynı şeyi yaşıyorum
öyle yap cnm hatta adetin 3. günü gitsen hormonlarına bakılır.....Bayan doktora gideceğim araştırdım netten biraz. Teşekkürler.
inşallah yaaainşallah bebiş sıkışştırıyodur
hafta sonu bol bol uzat ayaklarını dinlen:)bugün cuma... günler ne kadar çabuk geçiyor yaaa... ben tatilden döneli 2 hafta bitmiş oluyo vay beee
aynen kuzum öyle yapıcam bende bol bol dinlenicemhafta sonu bol bol uzat ayaklarını dinlen:)
inşallah bebiş sıkışştırıyodur
ay inşallah kızlar yaaainşallah yaaa
Bende onu diyecektim. Bugün oldum sayılır ilk leke gibi geliyor. Bu gunü saymazsam 3. Gunü Pazartesi'ye geliyor o günde dolmuş randevu salı gitsem olur mu test için acaba. 4.20 gece var randevu onu alsam testler çıkar mı ?öyle yap cnm hatta adetin 3. günü gitsen hormonlarına bakılır.....
salı geç olabilir belki cnm pazartesi uygundu ama bilmiyorum yinede git istersen........Bende onu diyecektim. Bugün oldum sayılır ilk leke gibi geliyor. Bu gunü saymazsam 3. Gunü Pazartesi'ye geliyor o günde dolmuş randevu salı gitsem olur mu test için acaba. 4.20 gece var randevu onu alsam testler çıkar mı ?
noldu peteğim
Pazartesi 4 teki randevuyu aldım. Erken gidip rica ederim doktora belki erken muayene yapar. Inşallah her şey yolunda gider.salı geç olabilir belki cnm pazartesi uygundu ama bilmiyorum yinede git istersen........
gider inşallah cnm kan verirsin en azından sonucu sonra alsanda olur...hormonlarına bakar sonrada yumurtlamada çağırır ve sonra gelsin bebeler:)Pazartesi 4 teki randevuyu aldım. Erken gidip rica ederim doktora belki erken muayene yapar. Inşallah her şey yolunda gider.
yok cnm dün geldi akıntı bugün de adet oldum gecikme vardı 5 gündür sonunda geldiler sağolsunlar:)kizlar iki ayri eczaneden test aldim ikiside negatif cikti.lekelenmem devam ediyor.pazartesine adet olmazsam kan tahlili vermeyi dusunuyorum.bu isler cok zormus.tuvalete gidip acaba adet oldunmu demekten yoruldum.polyanna23 senindemi 5 gundur leken geliyordu
belirsizlikkkkkkknoldu peteğim
Inşallah canım cümlemiz bu haberlerle seviniriz. Ben bu işin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum ne kadar sıkıntılıymışgider inşallah cnm kan verirsin en azından sonucu sonra alsanda olur...hormonlarına bakar sonrada yumurtlamada çağırır ve sonra gelsin bebeler:)
ay evet ya benki bu durumda bile zorlanıyordum sen sabret peteğim sabrın sonu selamet inşallah:)belirsizlikkkkkkk
Allahim sonumuzu hayra cikarsin ne olacak bizim bu hallerimiz.yok cnm dün geldi akıntı bugün de adet oldum gecikme vardı 5 gündür sonunda geldiler sağolsunlar:)
öyleymş malesef cnm burda herkes bu zorluğu aylardır ççekiyoruz inşallah senin uzamaz bizimde........Inşallah canım cümlemiz bu haberlerle seviniriz. Ben bu işin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum ne kadar sıkıntılıymış
inşallh canım bugün 28. gün ya saçmalıkay evet ya benki bu durumda bile zorlanıyordum sen sabret peteğim sabrın sonu selamet inşallah:)