- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #2.701
amin cnm inşallah.....çok oldumu bebek isteyeli?Insallah canim cok tesekkurler, Allah hepimizin yuzunu guldursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin cnm inşallah.....çok oldumu bebek isteyeli?Insallah canim cok tesekkurler, Allah hepimizin yuzunu guldursun
Cok degil aslinda canim 3 aydir ugrasiyoruz ama bana sorarsan cok tabi :)amin cnm inşallah.....çok oldumu bebek isteyeli?
Allah en kısa zamanda nasip etsin hayırlısıyla....ilk zamanlar iltihap olabiliiyor böyle basit bişeyse hemen çözüm bulunur....Cok degil aslinda canim 3 aydir ugrasiyoruz ama bana sorarsan cok tabi :)
Yok canim gecen ay dr.a gidip kontrollerimi yaptirdim bisey cikmadi hayirlisi olsun insallah olurAllah en kısa zamanda nasip etsin hayırlısıyla....ilk zamanlar iltihap olabiliiyor böyle basit bişeyse hemen çözüm bulunur....
Çok iyi o zaman ilk sayfada bilgiler var onlara göz at istersen gerçi bir sonucu alalım inşallah gerek kalmaz.....Yok canim gecen ay dr.a gidip kontrollerimi yaptirdim bisey cikmadi hayirlisi olsun insallah olur
Insallah canim...Çok iyi o zaman ilk sayfada bilgiler var onlara göz at istersen gerçi bir sonucu alalım inşallah gerek kalmaz.....
Gunaydin cnm gunum gecti ama belirti yok testte yapmiyorum bekliyorum simdilik :)Gunaydin bacilar nasilsinz bakalim bgn gerfin bekleyis devam ediyoo Belirtileri olan var mi ya da gunu gecen test yapan vs? Hadi eylul yaklasti azck atraksiyon olsunn
Aa test nedn yok ki gunun gecms bnm adetm dakiktr gec gelecegine de erken gelir o yzdn senn adina bn hycn yaptm kalk kalk test yapGunaydin cnm gunum gecti ama belirti yok testte yapmiyorum bekliyorum simdilik :)
Aa test nedn yok ki gunun gecms bnm adetm dakiktr gec gelecegine de erken gelir o yzdn senn adina bn hycn yaptm kalk kalk test yap
korkuyorum ama sonuç negatif çıkarsa daha kötü olcam bi kaç gün daha bekliyim diyorum belki kafama takıyorum diye regl gecikmiştirAa test nedn yok ki gunun gecms bnm adetm dakiktr gec gelecegine de erken gelir o yzdn senn adina bn hycn yaptm kalk kalk test yap
Ama olsnnn rr gec iyi ya da kotuogreniceksjn zatn merakta brzkma bizi o testi bzmkorkuyorum ama sonuç negatif çıkarsa daha kötü olcam bi kaç gün daha bekliyim diyorum belki kafama takıyorum diye regl gecikmiştir
Tmm cnm pazartesi sözAma olsnnn rr gec iyi ya da kotuogreniceksjn zatn merakta brzkma bizi o testi bzm
Icn yap;p
Dayanamadım test yaptım cnmm pozitif çıktı yarın kan testi yaptırıcam bakalım :)Ama olsnnn rr gec iyi ya da kotuogreniceksjn zatn merakta brzkma bizi o testi bzm
Icn yap;p
Ayy cok mutlu oldmm hayrli ugurlu olsn cnm allahm saglik sihhat versnnn ve bize de nasip etsn aminnDayanamadım test yaptım cnmm pozitif çıktı yarın kan testi yaptırıcam bakalım :)
Amin canım, Allah burdaki herkesee tüm isteyenlere sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahh :)Ayy cok mutlu oldmm hayrli ugurlu olsn cnm allahm saglik sihhat versnnn ve bize de nasip etsn aminn
amin amin aminnnAmin canım, Allah burdaki herkesee tüm isteyenlere sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahh :)