- 12 Ağustos 2014
- 1.623
- 2.475
- Konu Sahibi The Calender
- #2.621
benimde çorbam pilavım bide biberleri domates yemeğim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yıldız tilbekimin konseri gülüm=)
ohhh eğlenmene bak ezelim yaaayıldız tilbe
öle yapcam walla coş coş kafada mı dağıtmayak dimi aşkoşummohhh eğlenmene bak ezelim yaaa
öyle yap cnm inşallah bir dahaki aya seninle aynı gün olmuşuz:)Bugün regle oldum. 3.günü doktora gideyim de tahliller falan yaptırayım bari.
kızlar bu kimyasal gebelik nasıl anlaşılıyordu bilgisi olan varmı
öle yapcam walla coş coş kafada mı dağıtmayak dimi aşkoşumm
Ya aile hekimine mi gitsem kadın doğum uzmanımı bulsam bilemedim. Nasıl bir yol izlesem biliyorsun yeni karar verdik. Ve benim çok bir bilgim yok.öyle yap cnm inşallah bir dahaki aya seninle aynı gün olmuşuz:)
hayırdır peteğimmmmkızlar bu kimyasal gebelik nasıl anlaşılıyordu bilgisi olan varmı
cnm kadın doğuma git önce sonrasında aile hekiminede gidersin....Ya aile hekimine mi gitsem kadın doğum uzmanımı bulsam bilemedim. Nasıl bir yol izlesem biliyorsun yeni karar verdik. Ve benim çok bir bilgim yok.
cnm bir kerede aşırı derecede söylemesi ayıp içinde şeffaf akıntıda olan kanama geldi tuvalete yetiştim ped bir kerelik akıntıyla doldu o derece?hayırdır peteğimmmm
alla alla noluo bıze böle yyaaacnm bir kerede aşırı derecede söylemesi ayıp içinde şeffaf akıntıda olan kanama geldi tuvalete yetiştim ped bir kerelik akıntıyla doldu o derece?
aynen gülüm şok oldum yerimden irkildimo dereceydi hani bu kimyasal geldi gecikme olunca çoğu söküyormuş.....düşük farklı tabi şeffaf zar içinde onu biliyorum ama kimyasaldan şüphelendim bilmiyom ya valla bu gidişle paranoyak olucaz yaaaaalla alla noluo bıze böle yyaaa
fazla kafana takma be gülüm.... ne olduğunu anlamış değilim kimyasal nasıl oluyo bilmiyorum amaaynen gülüm şok oldum yerimden irkildimo dereceydi hani bu kimyasal geldi gecikme olunca çoğu söküyormuş.....düşük farklı tabi şeffaf zar içinde onu biliyorum ama kimyasaldan şüphelendim bilmiyom ya valla bu gidişle paranoyak olucaz yaaaa
yok gülüm takmam zaten öyleyse bile sağlıksız oluyordur........gecikme olunca aklıma geldi tam 5 gün geçmişti......fazla kafana takma be gülüm.... ne olduğunu anlamış değilim kimyasal nasıl oluyo bilmiyorum ama
Bayan doktora gideceğim araştırdım netten biraz. Teşekkürler.cnm kadın doğuma git önce sonrasında aile hekiminede gidersin....