- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- Konu Sahibi The Calender
- #2.681
sağol cnm bende seni öptüm grşrz iyi eğlenceler...ben kaçıyorum sizi sewiyorum bana dua edin leyloşum kocamannnn öptm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol cnm bende seni öptüm grşrz iyi eğlenceler...ben kaçıyorum sizi sewiyorum bana dua edin leyloşum kocamannnn öptm
sen biliyorsun dur bu ezeleren durumunu.simdi kendi ciktida merak ettim vallaşimdi ayrintiyi bilmiyorum.28 gundur adet gormuyorsan ilk defa boyle gecikiyorsa hamilesindir
malesef kanda dahil negatif çıkıyor pazartesi gidecek doktora tekrar cnm....şimdi ayrintiyi bilmiyorum.28 gundur adet gormuyorsan ilk defa boyle gecikiyorsa hamilesindir
cok ilginc bir durum.3 gundur lekem geliyor ben ne yapacagimi sasiriyorum.insallah biran once belli olur.malesef kanda dahil negatif çıkıyor pazartesi gidecek doktora tekrar cnm....
Nasi bi bekleyistir ya rabbi Allah sabir versin walla bacim, insallah sadece saklambac oynayan bi sipadir adet olmamanin sebebicanım adet olmadım ya hala bekliyorumm günüm geçti tam 28 gün
üzülme cnm doktor seni yönlendirecektir bir dahaki aya inşallah......kizlar adet oldum pazartesine randevu aldim doktora gidecem.ilk defa gidecem bakalim ne olacak.
Günaydın.. :)günaydın ..........
günaydın cnm nasılsın?Günaydın.. :)
Iyiyim canim sen nasilsin?günaydın cnm nasılsın?
bende iyiyim cnm misafirim gelecek kendimde güç arıyorum işe girişmek için:)Iyiyim canim sen nasilsin?
Canim yaa sabah sabah zor valla :) kolay gelsin yardim lazin olursa soylebende iyiyim cnm misafirim gelecek kendimde güç arıyorum işe girişmek için:)
çok naziksin cnm teşekkürler...bu arada sen adet oldunmu 29 uydu günün dimi?Canim yaa sabah sabah zor valla :) kolay gelsin yardim lazin olursa soyle
29uydu ama daha olmadim insallah stresten degildir canim ya test yapmaya korkuyorumçok naziksin cnm teşekkürler...bu arada sen adet oldunmu 29 uydu günün dimi?
hadi hayırlısı cnm inşallah güzel haberlerini alırız pazartesi yaparsın testi ve inşallah yüzünü güldürür sonuç.....29uydu ama daha olmadim insallah stresten degildir canim ya test yapmaya korkuyorum
Insallah canim cok tesekkurler, Allah hepimizin yuzunu guldursunhadi hayırlısı cnm inşallah güzel haberlerini alırız pazartesi yaparsın testi ve inşallah yüzünü güldürür sonuç.....