- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.186
-
- Konu Sahibi The Calender
- #2.561
he birgün kumanda yeriz diğer gün buzdolabına kültablası koyarız bir diğer gün çayı farklı demleyelim deriz dimi şekerim bazende yemek yanık koksun diye uğraş veririz
cnm kişiden kişiye çok farkediyor bu belirtiler..........kızlar selamlarr.. ya resmen 'geçmiyor günler ' şarkısı modundayım.. niye böle heycan yaptım bu sefer bilmiyorm.. bat a 3-4 gün kaldı. acaba belirti var mı diye dinliyorum kendimi ama hiç tık yok yani. bu belirtiler illaki oluyo mu acaba, göğüs hassasiyeti falan diyolar....?
ya ben sana anlatayım gül biraz bir gün çay demlicem çaydanın üstü yerine alt çaydanlığa su içine boca ettim kuruçayıgel temizle birde onu.....kahve yerine çok kumandayı ağzıma uzattım Allahtan çiğnemeden farkettim
cnm kişiden kişiye çok farkediyor bu belirtiler..........
cnm benim inşallah bu sefer hamilesindir bizede burdan haber verirsindoğru bekleyip görmek en mantıklısı ama üffff gün gelmiyor bir türlüü.. yaklaştıkça daha çok kafama taktım sanırım..
ayaklarım şişti benim bugün öğlen farkettim sanırım sürekli sandalyede oturmaktan dimi başka ne olabilir ki
cnm daha erekenden ne şişmesi bu ara doktorunu hemen sor bakim?......6 ay ve üstünde çok duydum da 3 aylık gebede biraz garip korkutma kendini ama bende 6 aydan sonra tuzu kes demişti hadi dinle bacını ara şu doktoru normalse sorun yok değilse önlemini al.......ayaklarım şişti benim bugün öğlen farkettim sanırım sürekli sandalyede oturmaktan dimi başka ne olabilir ki
canım bütün gün oturuyoruz aşağıya sarkıyo havalarda sıcak benim ondan şişio mesela ama sen şimdi hamişsin genede sor draayaklarım şişti benim bugün öğlen farkettim sanırım sürekli sandalyede oturmaktan dimi başka ne olabilir ki
bende sıcağa, ayakkabıya ve sürekli aşağıya sallamaya yoruyorum akşam bi söyle güzelce dinlenicem devam ederse doktoruma sormayı düşünüyorum açıkcasıcanım bütün gün oturuyoruz aşağıya sarkıyo havalarda sıcak benim ondan şişio mesela ama sen şimdi hamişsin genede sor dra
bende 6 . ayda oluyordu tabiki o sıra çalışmıyordum ama tuzlu yemeği azalt demişti.....sende şartlardan kaynaklanabilir tabiiii............bende sıcağa, ayakkabıya ve sürekli aşağıya sallamaya yoruyorum akşam bi söyle güzelce dinlenicem devam ederse doktoruma sormayı düşünüyorum açıkcası
ya geçmişi bir oku sana diceklerim vartuzlu yerim yaaa tuzsuz yemek yenmiyor ki hiç
cnm benim inşallah bu sefer hamilesindir bizede burdan haber verirsin
bi sürü şey yazıyosun hangisini okuycamya geçmişi bir oku sana diceklerim var