- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi The Calender
- #2.541
bu da kim diye resme bakıyorum yaaaanasılmış o hareketler
heyecanla bekliyoruz cnm Rabbim inşallah yüzünü güldürür....bugun eczaneden test alip yapmayi dusunuyorum.duruma gore yarin kan verecem insallah.dualaruniz icin cok tskederim.bir gelisme olursa size bildirecem.
sorsan keşke cnm doktora?kızlar ya ben bugün hastalanmaya başlıcam lekelenme gelmeye başladı...doktor 3.günü hormon testi yapalım dedi pazara denk geliyor sizce ne yapmalıyım pazartesi yaptırmam da sıkıntı olur mu
heyecanla bekliyoruz cnm Rabbim inşallah yüzünü güldürür....[/QUOTE Amin canim.Allahim hepimizin yüzünü güldürsün.önceki adetlerimde lekeli gelmeye basladigi icin kestiremiyorum ne olacagini.sadece hamileyimdir diye hissediyorum.
sen sökülene kadar yarin olur.pazartesi gunude 3.cu gun olmus olur.hamilesindir belkikızlar ya ben bugün hastalanmaya başlıcam lekelenme gelmeye başladı...doktor 3.günü hormon testi yapalım dedi pazara denk geliyor sizce ne yapmalıyım pazartesi yaptırmam da sıkıntı olur mu
kız uyuz aç şu çevrimdışı durumunu göremiyoz napıyosun benasılmış o hareketler
Hahahaha delübu da kim diye resme bakıyorum yaaaakız bu kadarmı unutkan olur insan
sorma lale b12 hat safhada zayıfHahahaha delü
Bende çok unutkanim leylam sorma çok yemek yaktım unutmaktansorma lale b12 hat safhada zayıf
ya ben sana anlatayım gül biraz bir gün çay demlicem çaydanın üstü yerine alt çaydanlığa su içine boca ettim kuruçayıBende çok unutkanim leylam sorma çok yemek yaktım unutmaktan
Hahahaha leyla alemsin kızzzya ben sana anlatayım gül biraz bir gün çay demlicem çaydanın üstü yerine alt çaydanlığa su içine boca ettim kuruçayıgel temizle birde onu.....kahve yerine çok kumandayı ağzıma uzattım Allahtan çiğnemeden farkettim
estafurullah kız aptalın önde gideniyim ben ya:)b12 testte baktırdım atıyom sınır 12 ise benim 11 di biraz düşük dedi ama ben biraz şüpheliyim gün gün değişiyo herhaldeHahahaha leyla alemsin kızzzB12 ni olcturdun mu hiç. Ben olcturdum ama doktor iyi dedi demekki ben unutkan değil salagımmm
Olabilir canım insanlık hali bi günümüz diğerini tutmuyokiestafurullah kız aptalın önde gideniyim ben ya:)b12 testte baktırdım atıyom sınır 12 ise benim 11 di biraz düşük dedi ama ben biraz şüpheliyim gün gün değişiyo herhalde
pazartesi sabahtan gideyim bari yok canım hamile değilim pazartesi kan sonucu negatif çıktısen sökülene kadar yarin olur.pazartesi gunude 3.cu gun olmus olur.hamilesindir belki
adamı da arayıp rahatsız etmek istemiyorum ama pazartesi sabah gideyim bati napayımsorsan keşke cnm doktora?
he birgün kumanda yeriz diğer gün buzdolabına kültablası koyarız bir diğer gün çayı farklı demleyelim deriz dimi şekerim bazende yemek yanık koksun diye uğraş veririzOlabilir canım insanlık hali bi günümüz diğerini tutmuyoki
evet cnm öle yap olmazsa bakalım ne dicek tahliller:)adamı da arayıp rahatsız etmek istemiyorum ama pazartesi sabah gideyim bati napayım