- 24 Ekim 2011
- 5.527
- 4.263
- Konu Sahibi The Calender
- #2.581
hanki sayfa onu söyle bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hanki sayfa onu söyle bari
kız uyuz aç şu çevrimdışı durumunu göremiyoz napıyosun be
kız tembel 254 den başla işte ........bende okudu sanıyom uyuuuzhanki sayfa onu söyle bari
okumadınmı daha diyomne diyon yaaaaaaaaaaaa
Benimde dün gece çok şişti eltime gitmiştik uzatamadım tabi zaten işte sarkıo ordada sarkınca parmaklarım gömüldü gece eşime bana bi yastık getirirmisin dedim ayaklarımın altına koycam dedim oda totoma koy ayaklarını dedi üşendi kalkmaya bende öle yaptımmbende sıcağa, ayakkabıya ve sürekli aşağıya sallamaya yoruyorum akşam bi söyle güzelce dinlenicem devam ederse doktoruma sormayı düşünüyorum açıkcası
ama tuz olmamalı tamamen çıkartma ama azalttuzlu yerim yaaa tuzsuz yemek yenmiyor ki hiç
he he bişey dicektim o konuda da 16 sene önce tuz için doktorun sölediğini hatırlıyom ama kültablasını buzdolabına koyuyom kumandayı kahve gibi ağzıma uzatıyom........neyse be biraz gülek diye şeeeedecektim amaşu unutkanlıkla alakalı yazdığın mı resme bakıp bakıp kim diye soruyorum falan yazmışsın
heee içine ettim dimihe he bişey dicektim o konuda da 16 sene önce tuz için doktorun sölediğini hatırlıyom ama kültablasını buzdolabına koyuyom kumandayı kahve gibi ağzıma uzatıyom........neyse be biraz gülek diye şeeeedecektim ama
eh birazcıkheee içine ettim dimi
eh birazcık
ay hazal tükettin beni bugün kızne dedi ki doktor tuzla alakalı merak ettim bak şimdi... unutkanlığına ayrıca deyinicem... yaşlandın artıkın normal ya neyse
evet açıksözlü ve yaşlısaol ya çok açık sözlüsün
memnun olduuummm yeni mi tanıdınızay hazal tükettin beni bugün kız
zaten adet oldum valla senden çıkarırım hırsımı adam akşam paparayı yedi bir de sen yimeeeememnun olduuummm yeni mi tanıdınız
cnm güle güle git güle güle gel inşallah helal hoş olsun naptıkki kendine iyi bak..............Kızlar ben gidiyorum hakkınızı helal edin emi :) gidipte dönnemek var canlaŕım Arada girmeye çalışırım inş. Kendinize çok iyi bakın. Hep pozitif kalın