Meleğinin Misssss kokusunu içine çekmek isteyen Anne adayları ve aday adayları.................

bugun eczaneden test alip yapmayi dusunuyorum.duruma gore yarin kan verecem insallah.dualaruniz icin cok tskederim.bir gelisme olursa size bildirecem.

kızlar ya ben bugün hastalanmaya başlıcam lekelenme gelmeye başladı...doktor 3.günü hormon testi yapalım dedi pazara denk geliyor sizce ne yapmalıyım pazartesi yaptırmam da sıkıntı olur mu

kızlar ya ben bugün hastalanmaya başlıcam lekelenme gelmeye başladı...doktor 3.günü hormon testi yapalım dedi pazara denk geliyor sizce ne yapmalıyım pazartesi yaptırmam da sıkıntı olur mu
sen sökülene kadar yarin olur.pazartesi gunude 3.cu gun olmus olur.hamilesindir belki

ya ben sana anlatayım gül biraz bir gün çay demlicem çaydanın üstü yerine alt çaydanlığa su içine boca ettim kuruçayı:KK70:gel temizle birde onu.....kahve yerine çok kumandayı ağzıma uzattım:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK30:Allahtan çiğnemeden farkettim:KK70::KK70::KK70::KK70:
Hahahaha leyla alemsin kızzz :KK70::KK70::KK70:B12 ni olcturdun mu hiç. Ben olcturdum ama doktor iyi dedi demekki ben unutkan değil salagımmm :KK70::KK70::KK70:

X