Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok güzel canım gerçekten adıyla mutlu mesut yaşasın inşallah çok güzel bi isim bende oğlum olursa muhammed furkan koyucam inşallah rabbim nasip ederse :KK200::KK48:

Amin Allah razı olsun canım 🥰
Muhammed Furkan mükemmel💗😍
Yalnız ikisi bir arada ağır olmazmı hani öyle derlerya🤔

Oooo küçücükmüşsün ya ne güzel gencecik yaşta anne olmuşsun:) belirti ve değişiklikler nasıldı
İlk düşük yaptığımda 18 yaşındaydım 6 haftalıktı kasık ağrım coktu onda bi onu hatırlıyorum ikincide hiçbi belirtim olmadı zaten başım cok kalabalıktı cok işim vardı koşturuyodum ordan oraya hiç anlamadım bile ama zaten cok rahat bi hamilelikti yalancı sancım bile yoktu ben 40. Haftada sancısız bi şekilde sezeryana girdim çatım dar olduğu için ikincide daha kan vermeden 4 gün önce başlamıştı belirtilerim birden bigun aşırı uyku hali baş dönmesi halsizlik göğüs acısı ağrısı başlamıştı bu belirtilerin başlangıcından 4 gün sonra kan verdim 34.5 çıkmıştı kanda sonra sonra kasık ağrılarım olmuştu zaten bebek hep aşağıdaydı doğuma kadar ağrım olmuştu ama gene ne yaşancı sancı nede doğum sancısı çekmeden 39. Haftada sezeryana girdim yani hiç hayatımda doğum sancısı ne gerçek ne suni nede yalanccı hiçbirini yaşamadım :KK70:

İlk düşük yaptığımda 18 yaşındaydım 6 haftalıktı kasık ağrım coktu onda bi onu hatırlıyorum ikincide hiçbi belirtim olmadı zaten başım cok kalabalıktı cok işim vardı koşturuyodum ordan oraya hiç anlamadım bile ama zaten cok rahat bi hamilelikti yalancı sancım bile yoktu ben 40. Haftada sancısız bi şekilde sezeryana girdim çatım dar olduğu için ikincide daha kan vermeden 4 gün önce başlamıştı belirtilerim birden bigun aşırı uyku hali baş dönmesi halsizlik göğüs acısı ağrısı başlamıştı bu belirtilerin başlangıcından 4 gün sonra kan verdim 34.5 çıkmıştı kanda sonra sonra kasık ağrılarım olmuştu zaten bebek hep aşağıdaydı doğuma kadar ağrım olmuştu ama gene ne yaşancı sancı nede doğum sancısı çekmeden 39. Haftada sezeryana girdim yani hiç hayatımda doğum sancısı ne gerçek ne suni nede yalanccı hiçbirini yaşamadım :KK70:

Hayırlısı o ya olmayınca olmuyor nasip...
İlk doğumun kız , 2.si erkek mi?

Bilemedim ki canım hiç duymamıştım ben aüır mı olur ki tek bi isim mi koymam lazım yani

Yoo illa tek isim şart değilde bazı kişilerden öyle duydumda ondan dedim canım sen daha iyi bilen birine sorarsın istersen
Çünkü Furkan ismi tek başına zaten ağır bir isimmiş

Nasıl bi ağırlık oluyo canım cocuğa nasıl bi zararı oluyo
Nasıl bi ağırlık oluyo canım cocuğa nasıl bi zararı oluyo
Şöyle soyliyeyim biz muhammed eymen koyduk dogdugundan beri çok hep ağlıyor çok huzursuz bir çocuk hep hastaydı enfeksiyonu hiç bitmedi o kadar ilaç kullanmasına rağmen egzema oldu hatta bu yüzden kırkı bitince sünnet bile yaptık enfeksiyon gitsin diye hiç fayda etmedi şimdi bile çok çok ağlıyor yerinde durmuyor uykusu yok ağlarken mosmor olur bilmiyorum düşün kv dem bile ben şimdiye kadar torun buyuttum bunun gibisini görmedim dedi sadece oda değil benim ailem bile söyledi keşke ya muhammed tek koysaydim yada eymen ki ben çınar istiyordum olmadı:) ışte böyle uzun oldu biraz belki ilgisi yoktur ama bazen agir gelebiliyor benim yeğenim de çok şey yaşadı doğduğunda iki uc ameliyat geçirdi konu dışı oldu 😅😅😅😅😘

Sanırım batını yazan hamile olurum umuduyla ismim sadece orda yazılı kalsın belki uğurlu gelir hamile kalırım diye yazdırıyorlar😊😊

Ben oraya açıklama yapmışım bat gelirse yeni bat yazdırsınlar diye. Sonuçta bende burda herkesle ilgilenmeye çalışıyorum vaktimi ayırıyorum elimden geldiğince🙄
Bi süre gözlemlicem hiç yazmayanları uğurlicam artık 😊

Ben oraya açıklama yapmışım bat gelirse yeni bat yazdırsınlar diye. Sonuçta bende burda herkesle ilgilenmeye çalışıyorum vaktimi ayırıyorum elimden geldiğince🙄
Bi süre gözlemlicem hiç yazmayanları uğurlicam artık 😊
Ben takip etmeye calisiyorum silmeyin beni 🤪 dün kan verdim degerleri kontrol icin arada hamileligede bakalim bi dedim. İlk iliskiden 10 gün gecti belki olmustur diye 🙈 okuldan cikinca gidecegim bakalim belki azicik yükselmistir deger 🥰

X