Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin kizlar bende takipteyim yogunluktan yazammiom fazla ama 3 nisandi bat persembeye kadar beklicem olmazsam test yapicam. Cok umutlu degildim bu aydan iliski bi kere olmustu yumurtlamadan iki gun once olur mu bilmiom. Bakalim hayirlisi hic adet olma hissi yok ama.

Ben takip etmeye calisiyorum silmeyin beni 🤪 dün kan verdim degerleri kontrol icin arada hamileligede bakalim bi dedim. İlk iliskiden 10 gün gecti belki olmustur diye 🙈 okuldan cikinca gidecegim bakalim belki azicik yükselmistir deger 🥰

Ay hadi inşaallah vardır😊sonucu bekliyoruz🤲 yok canım sen paylaşım yapıyosun seni silmem😌
Bende bugün kan vermeye gidicem değerlerimede baktırmam lazım bide hcg'me
Ama aç duramam şimdi kahvaltı edicem doktor niye aç gelmedin diye sorarsa 🙄 herzaman aç veriyoduk kanı ama daha yeniya belki sormaz

Ay hadi inşaallah vardır😊sonucu bekliyoruz🤲 yok canım sen paylaşım yapıyosun seni silmem😌
Bende bugün kan vermeye gidicem değerlerimede baktırmam lazım bide hcg'me
Ama aç duramam şimdi kahvaltı edicem doktor niye aç gelmedin diye sorarsa 🙄 herzaman aç veriyoduk kanı ama daha yeniya belki sormaz
Yok canım aç karna olmasi gerekmiyo diye biliyorum. Önceki hamileligimde gündüz 4 te verdim ben. Doktorda öyle bisey demedi. Dünde aç gittim ama yine sormadi

Çok erken döllenme olmus varsa eger bebis 😊 benimde belimde agri var fena halde. Yoracak biseyde yapmadim ama hamilelik belde agritirmi acaba
Herkeste belirti aynı olmayabiliyor. Belde ağrı olabilir hamilelikte. Benim ilk hamileliğimde adete 15 gün kala adet olacakmışım gibi ağrım vardı. Bugün tam 15 gün var ve gece boyunca adet ağrısı gibi ağrı çektim yine ağrıyor.

Herkeste belirti aynı olmayabiliyor. Belde ağrı olabilir hamilelikte. Benim ilk hamileliğimde adete 15 gün kala adet olacakmışım gibi ağrım vardı. Bugün tam 15 gün var ve gece boyunca adet ağrısı gibi ağrı çektim yine ağrıyor.
Bu heyecanla 15 gün gecer mi simdi. Benimde 8 gün var 🙈

Gunaydin kizlar bende takipteyim yogunluktan yazammiom fazla ama 3 nisandi bat persembeye kadar beklicem olmazsam test yapicam. Cok umutlu degildim bu aydan iliski bi kere olmustu yumurtlamadan iki gun once olur mu bilmiom. Bakalim hayirlisi hic adet olma hissi yok ama.

İstatistiklere göre en çok tutma yüzdesi yumurtlama öncesiymiş zaten 😊
Rabbim denk getirmiştir inşaallah
Ben hamileyim şuan hiçbir belirtim yok😊

Yok canım aç karna olmasi gerekmiyo diye biliyorum. Önceki hamileligimde gündüz 4 te verdim ben. Doktorda öyle bisey demedi. Dünde aç gittim ama yine sormadi

Sağol canım bende 2 lokma atıştırdım
Doğru söylüyosun sonuçta şuan demirin kaç olduğunu önemsemezler 4.ayda tekrar isterler o zaman aç giderim artık
Ben d vitamini b12 folik asit en çok bunları merak ediyorum folik asit kullanmadım uzun zamandır bakalım bişey verecekmi yoksa kan sonucuna göre mi kullan diyecek🙄

Günaydin kizlar mutlu sabahlar benim bat 8 nisan bu sabah test yaptim negatif yine olmadi galiba. Zaten hic belirtide yok .ben burda demirbaşım galiba

Daha var ama kuzum erken şimdi adet zamanı herşey değişebilir belirti olmamasına takılma benim hala belirtim yokki
Sadece gaz oluyo bazen

Sağol canım bende 2 lokma atıştırdım
Doğru söylüyosun sonuçta şuan demirin kaç olduğunu önemsemezler 4.ayda tekrar isterler o zaman aç giderim artık
Ben d vitamini b12 folik asit en çok bunları merak ediyorum folik asit kullanmadım uzun zamandır bakalım bişey verecekmi yoksa kan sonucuna göre mi kullan diyecek🙄
D vitamini eksik olmayan yok zaten 😊 folik asitide degerlere bakmadan veriyorlar hemen. Ben adetken gittim kürtaj sonrasi yumurtalari kontrol etti doktor. Folik asiti birakma devam et dedi. Kullaniyorum su an

Umutumut82 Umutumut82 nerelerdesin kuzum nasıl gidiyor bata kaç kaldı?
Kızlar bu arada Miraç kandilimiz mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul eylesin amin🤲💓

Burdayim canim.eski işyerimdeki calisanin ayagi catlamis 15 20gunlugune calisiyorum.kıramadim oyüzden gün icinde arasira girebiliyorum.

Umutumut82 Umutumut82 nerelerdesin kuzum nasıl gidiyor bata kaç kaldı?
Kızlar bu arada Miraç kandilimiz mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul eylesin amin🤲💓

Bu arada normalde benim bat 6nisan ama yumurtlamam gec oldu oyüzden 8 9 nisan diye düsünüyorum.

X