Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakın kızlar bunuda şimdi çektim ilişkinin ve yumurtlamanın üzerinden 11 12 gün geçti daha böyle belirsiz çıkması normaldir dimi heucan oldum cok ya az önce yıkık bi vaziyetteydim şimdi nasılım allahım sen ne büyüksün ya
bence var öyle hissediyorum canım bence çarşamba kan vermeye gideriz çıkar o zamn

Yarın bekliycem cnm dr da gitsen düsucekse düşüyor ilk gebeligimde dr kostüm iğne vs düştü ıkincide oglumda test pozitif ti 6 hafta böyle gene oldu ve 400 mg ilaç ama o kadar calisiyodum bide tutundu şu an 7 yaşında allah büyük hayırlısı diyorum sabah ki test belli eder ins
İnşallah belli eder canım hayırlısı olsun inşallah ya

Gözün aydın canım rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah senin 1aylıkmış benim daha 12 günlük falan inşallah vardır benimde inşallah koyulaştığınıda görürüm :KK200::nazar:

bence var öyle hissediyorum canım bence çarşamba kan vermeye gideriz çıkar o zamn
İnşallah canım ben daha kan vermeye gitmem eşim bi test daha yaparız 3 4 gün sonra adet olmazsan daha koyu çıkarsa o zaman gideriz hastaneye dedi bakalım beklicem arrık heyecanla :KK9:

Bugun bende şöyle bişeyde var kızlar sürekli iştahsızdım cok az yerdim şişkinlik vardı karnım acıkmıyodu hiç bugun sürekli su içesim geliyo dilim damağım kuruyo doymuyorum suya karnım acıkıyo bi kaç lokma yedim mi doyuyorum yarım saat 1 saat sonra tekrar midem kazınıyo

Bugun bende şöyle bişeyde var kızlar sürekli iştahsızdım cok az yerdim şişkinlik vardı karnım acıkmıyodu hiç bugun sürekli su içesim geliyo dilim damağım kuruyo doymuyorum suya karnım acıkıyo bi kaç lokma yedim mi doyuyorum yarım saat 1 saat sonra tekrar midem kazınıyo

İnşaallah hamilesindir canım🤲 Beklemek zor bende bekliyorum daha gitmedim doktora

Bugun Dr a gittim adetlıkyen gel demıstı yumurtalıkları buyutmek ıcın 2 ılac verdi estrafem ve klomen kullanan var mı aranızda

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm biz de Nisan ayı içerisinde değerlendirmelere başlıcaz Allahın izniyle.. Şuanda adet olmayı bekliyorum. Beni de listeye ekler misin. Son adet tarihini mi yazıyorsun yoksa beklenen adet tarihini mi? :)))

Bana femara vermişti iki ay kullandım bu üçüncü ay olacaktı fakat bu ay kullanmama kararı aldım hayırlısı olsun

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm biz de Nisan ayı içerisinde değerlendirmelere başlıcaz Allahın izniyle.. Şuanda adet olmayı bekliyorum. Beni de listeye ekler misin. Son adet tarihini mi yazıyorsun yoksa beklenen adet tarihini mi? :)))

Hoşgeldin canım 😊 Rabbim tez zamanda kavuştursun 🤲 tabiki eklerim
Hamile adaylarının beklenen adet tarihlerini yazıyorum o günü bekledikleri için...
Hamile kalanlarında son adet tarihlerini yazıyorum 😊 beklenen adet tarihini ne yaz seni de ekleyeyim

Hoşgeldin canım 😊 Rabbim tez zamanda kavuştursun 🤲 tabiki eklerim
Hamile adaylarının beklenen adet tarihlerini yazıyorum o günü bekledikleri için...
Hamile kalanlarında son adet tarihlerini yazıyorum 😊 beklenen adet tarihini ne yaz seni de ekleyeyim
Benimkini 27 nısan olarak degısıtırır mısınız ben bu ay adet oldum

X