- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.901
Sağol canımAmin.hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımAmin.hayırlı olsun
Evet öyle diyorlar ama alttan bakcak bu sefer sen riske atma derim bu kadar sabrettin sabret dediğin gibi cuma hatta ptesi git ne kadar beklersen o kadar iyi derim bana 12 gün sonra gel demişti 25 gün sonra gittim herseyı gordumKuzum Sali gel dedi ama persembemi gitsem dedigin gibi. zararı yok diyorlar ama dedigin gibi hatta cuma gideyim.
Gonulmeyvesi Umutumut82 H E nin konusundan tanışıyoruz diye biliyorum sizi ama maşallah oradaki herkes hamile kalmıştı
Canımn gözün aydınn hayırla sağlıkla ilerlesin inşallah
Gonulmeyvesi Umutumut82 H E nin konusundan tanışıyoruz diye biliyorum sizi ama maşallah oradaki herkes hamile kalmıştı
Insallah canim insallah hepimizin saglikla ilerler. Diger kardeslerimizede en kısa zamanda nasip olr
Evet öyle diyorlar ama alttan bakcak bu sefer sen riske atma derim bu kadar sabrettin sabret dediğin gibi cuma hatta ptesi git ne kadar beklersen o kadar iyi derim bana 12 gün sonra gel demişti 25 gün sonra gittim herseyı gordum
Anladım kuzumSimdi aradimda senin 4 kimyasalın var hcg hep düzensiz arttı ya dıs gebelik olursa falan muhakkak gel dedi. Artik Allah a emanet
Anladım kuzum
Amin kuzum inşallah yaaaAyy evet canım senin ismin hiç yabancı gelmedi gözün aydınn bende daha yeni öğrendim Rabbime şükürler oslunn
Allahım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görmeyi nasip etsin
Bu sefer Allah'ın izniyle oldu kuzum sağlıklı bir şekilde kucağımiza alırız inşallah hepimizCanim 3 4 yildir ugrasiyorum. Girdigim topiklerin demirbasi ben kaldim genelde.
Bakalım beklenen adet tarihime göre devletten randevu aldım. adetin 3. günü denk gelirse. Bu şekilde söylesem doktora yardımcı olur dimiBence doktora git durumunu anlatınca verir
Evet canım olur yaBakalım beklenen adet tarihime göre devletten randevu aldım. adetin 3. günü denk gelirse. Bu şekilde söylesem doktora yardımcı olur dimi
Çalışıyorum ama coronadan dolayı eskisi hibi değil tabii, daha çok boş zamanım oluyorHakkında hayırlısı olsun canım. Çalışmıyor musun ki
Kuzum benim, sen de benim aklımdaydın biliyor musun?Ben seni de merak ediyordum buraya girdikçe aklıma geliyorsun inşallah bu kadar güzel haber üzerine senden de güzel haber gelir canım sağlıkla hayırlısıyla inşallah Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah
İnşallah takmadıgın bi anda gelir hayırlısıyla dilerim ard Arda güzel haberlerden biri de sen ben maviş semoş ve diğer arkadaslarım olur Burda bekleyenKuzum benim, sen de benim aklımdaydın biliyor musun?
Hayırlısı hakkımızda, ben artık pek takmıyorum
Anladım canım inşallah bi an önce kurtuluruz bu durumdanÇalışıyorum ama coronadan dolayı eskisi hibi değil tabii, daha çok boş zamanım oluyor
Bitekim kürklümAnladım canım inşallah bi an önce kurtuluruz bu durumdan ☺