Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum Sali gel dedi ama persembemi gitsem dedigin gibi. zararı yok diyorlar ama dedigin gibi hatta cuma gideyim.
Evet öyle diyorlar ama alttan bakcak bu sefer sen riske atma derim bu kadar sabrettin sabret dediğin gibi cuma hatta ptesi git ne kadar beklersen o kadar iyi derim bana 12 gün sonra gel demişti 25 gün sonra gittim herseyı gordum

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi Umutumut82 Umutumut82 H E H E nin konusundan tanışıyoruz diye biliyorum sizi ama maşallah oradaki herkes hamile kalmıştı 🤭

Ayy evet canım senin ismin hiç yabancı gelmedi gözün aydınn bende daha yeni öğrendim Rabbime şükürler oslunn
Allahım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görmeyi nasip etsin

Evet öyle diyorlar ama alttan bakcak bu sefer sen riske atma derim bu kadar sabrettin sabret dediğin gibi cuma hatta ptesi git ne kadar beklersen o kadar iyi derim bana 12 gün sonra gel demişti 25 gün sonra gittim herseyı gordum

Simdi aradimda senin 4 kimyasalın var hcg hep düzensiz arttı ya dıs gebelik olursa falan muhakkak gel dedi. Artik Allah a emanet :110:

Ben seni de merak ediyordum buraya girdikçe aklıma geliyorsun inşallah bu kadar güzel haber üzerine senden de güzel haber gelir canım sağlıkla hayırlısıyla inşallah Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻🤲🏻🧿💕🥰
Kuzum benim, sen de benim aklımdaydın biliyor musun?
Hayırlısı hakkımızda, ben artık pek takmıyorum 😘

X