- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.921
İnterneti bitmiş mavi boncuğumunMavi Boncugumm . Nerdesin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnterneti bitmiş mavi boncuğumunMavi Boncugumm . Nerdesin?
Canikom bu kalp atışı kese falan kaçıncı haftada belli oluyorBitekim kürklüm
6.7.,haftalarda dlye biliyorumCanikom bu kalp atışı kese falan kaçıncı haftada belli oluyor
Bence klomene hiç bulaşma sonrasında sıkıntılar çıkarabiliyor ben klomen kullandım sonra polip oluştu bende österojen yüksekliğinden. Geçen hafta ameliyat olup aldırdım polipiHadi inşallah... Yaaa varya ben galibe klomen tedavisi istiycem doktordan. Yumurtlamam olmadı bu ay bence belki önceden de vardı bu bende hiç bilmiyoum yaa Doktorda hiç öenrmedi ki birde böyle deyeyelim falan demedi. GErçi ben aralıkta kürtaj oldum sonra histerskopi korunma derken 6 ay geçti.Buay korunmadıkondada ovu testi çift çizgi olmadı hiç.
Günaydın bebekimGunaydin
Kuzum ben antibiyotik olsun her hangi bi ilaç olsun kullandığım zamanlarda adet gecikmesi yşaşadığım olmuştu. Haliyle yumurtlamayı da geciktiriyordur.Kızlar bişey sorucam size şimdi ben polip aldırdım bir hafta önce ve antibiyotik kullandım oda bitti bugün 14. Günüm tam doktor kanaman bitince denemeye devam edebilirsin korunmana gerek yok dedi ama ben şuan hiç yumurtlama belirtisi yaşamıyorum akıntı falan . Antibiyotik yumurtlamayı geciktirir mi bilgisi olan var mı
Sağol kuzucum Ovülasyon testim de bitti umarım kaçırmam yumurtlamayıKuzum ben antibiyotik olsun her hangi bi ilaç olsun kullandığım zamanlarda adet gecikmesi yşaşadığım olmuştu. Haliyle yumurtlamayı da geciktiriyordur.
Gunaydin
Kızlar bişey sorucam size şimdi ben polip aldırdım bir hafta önce ve antibiyotik kullandım oda bitti bugün 14. Günüm tam doktor kanaman bitince denemeye devam edebilirsin korunmana gerek yok dedi ama ben şuan hiç yumurtlama belirtisi yaşamıyorum akıntı falan . Antibiyotik yumurtlamayı geciktirir mi bilgisi olan var mı
Benim çok düzenli adetlerim 28 günde bir olurum pek değişmez ama antibiyotik sanki etkiledi zaten kanamam da bugün bitti artık dediğin gibi gün aşırı denemek en mantıklısıCanim illa 14.gün yumurtlaniyor diye bir sart yok. Ben 21.günlerde yumurtluyirum. Antibiyotik kullandigindan gecikme olabilir.eger testin yoksa garantiye almak için günaşırı değerlendirebilirsin
Gün aşırı dene canım kacırmazsın o zamanSağol kuzucum Ovülasyon testim de bitti umarım kaçırmam yumurtlamayı
Öyle yapıcam artık ya nasipGün aşırı dene canım kacırmazsın o zaman
Bir arkadaşımın da polipleri alınmış ona da korunma demiş doktoruÖyle yapıcam artık ya nasip
Aynen bana da öyle dediBir arkadaşımın da polipleri alınmış ona da korunma demiş doktoru
1,5 sene oldu tamCanım sen ne zamandır bekliyorsun
Bebeğim akıntı kasık ağrısı vs hissetmediysen kaçırmamışındır benceSağol kuzucum Ovülasyon testim de bitti umarım kaçırmam yumurtlamayı