Kızlar burada tanıdık arkadaşlar görünce bende haberi vereyim dedim
hatırlayan varsa pkolyum 5 yıllık evliyim ilaç iğne ameliyat aşılama tüp bebek yani bu yolda ne varsa hepsi için tükenmeden koşturdum. Rabbim sağlık ve güç verdiği sürece de koşturmaya devam ederim. En son tüp bebek tedavisi sonucu hamileliğim gelişmediği için sonlandırıldı Aralık ayında. 3 ay korunduktan sonra akışına bıraktık ne yumurtalama ne de başka birşey geçmiyor aklımdan zaten virüs olduğu için belki 1 sene böyle süreç geçecek diyordum ve kış boyu kendime hobi(amugurimi
) edindim hiç ne sıkıldım evde ne de aklım bebiş de olmadı nasıl zaman geçti bilmiyorum bu arada da regl erim düzenli geliyor kürtajdan sonra bu 2. Kurtajimdi bu arada
ve hiç gecikmedigi için acaba deyip test te yapmadım son Ramazan da bikac gün gecikti dedim yine basladi gecikmeye ben bir test yapayım rahatlayayim gelsin aynende öyle oldu test yaptım negatif ve ertesi gün regl başladı
bu ay yine aynı şey oldu sabah kalktım dedim ben yine test yapayım sonra regl gelir zaten yani bu kadar beklemiyorum ki dosyayı aşağıya ekledim hala inanamıyorum ve 2 kayıp tan sonra korkuyorum