- 1 Nisan 2019
- 14.004
- 38.379
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #28.881
0
Annen baban da mı bilmiyo tam yaşınıgece gece güldürme beni
ahah annemler de bendE biliyorum tabiki nüfusta farklı yazıyor amaYok nufus böyle ama benim yaşım bu kürklüm benim bitekim halledecez bu yaş olayını♥
Evet kuzum çok teşekkür ederim
Bende aynı tatlım her şey, artık bebek konusunda da pek ısrarcı değilim işin aslı, yorulmuşum dışgebeliklerden sonra, kafamı da takmıyorum, kendimi ilgilenecek sanat sepet işlerine verdim, oyalanıyorum , olursa olur, olmazsa olmaz modundayımahah annemler de bendE biliyorum tabiki nüfusta farklı yazıyor ama
Evet kuzum çok teşekkür ederimsen napıyosun neler yapıyosun
Hakkında hayırlısı olsun canım. Çalışmıyor musun kiBende aynı tatlım her şey, artık bebek konusunda da pek ısrarcı değilim işin aslı, yorulmuşum dışgebeliklerden sonra, kafamı da takmıyorum, kendimi ilgilenecek sanat sepet işlerine verdim, oyalanıyorum , olursa olur, olmazsa olmaz modundayım
Ben seni de merak ediyordum buraya girdikçe aklıma geliyorsun inşallah bu kadar güzel haber üzerine senden de güzel haber gelir canım sağlıkla hayırlısıyla inşallah Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah
Bende erkek istemiştim oğlum için daha ii anlşırlar dfalan diye. Hani kızım olursa o duyguyuda tatmış olacağız. ama erkek olursa da oğullarımız için iyi olur . Sağlıklı olsun en iyisi gerisi hiç öenmli değil. Tekrar tebrikler ediyorum çok çok canımHersey nasip 4 yil ugrastiktan sonra hepsine raziyim canim yeterki saglikli olsun. Erkek erkege daha iyi anlasirlar diye düsündüm.
Bende erkek istemiştim oğlum için daha ii anlşırlar dfalan diye. Hani kızım olursa o duyguyuda tatmış olacağız. ama erkek olursa da oğullarımız için iyi olur . Sağlıklı olsun en iyisi gerisi hiç öenmli değil. Tekrar tebrikler ediyorum çok çok canım
İnşallah doktor randevun ne zaman şimdiEvet canim ayni seyleri düsünüyoruz. Saglikli olsunlarda ikisiylede mutlu olacagim.
İnşallah doktor randevun ne zaman şimdi
Hadi inşallah... Yaaa varya ben galibe klomen tedavisi istiycem doktordan. Yumurtlamam olmadı bu ay bence belki önceden de vardı bu bende hiç bilmiyoum yaaSalı günü canım. Insallah hayirlisi olur.
Hadi inşallah... Yaaa varya ben galibe klomen tedavisi istiycem doktordan. Yumurtlamam olmadı bu ay bence belki önceden de vardı bu bende hiç bilmiyoum yaaDoktorda hiç öenrmedi ki birde böyle deyeyelim falan demedi. GErçi ben aralıkta kürtaj oldum sonra histerskopi korunma derken 6 ay geçti.Buay korunmadıkondada ovu testi çift çizgi olmadı hiç.
hamişsin yine gözün aydın olsun canım. Ben hatırlamadım. ama inşallah bu sefer kucağına almayı nasip ederalah. Ben de klomen tedavisi deneyeyim diyorum bu sefer. Ama devlet hastanesinde süreci nasıl başlatırım onu düşünüyorum.Kızlar burada tanıdık arkadaşlar görünce bende haberi vereyim dedimhatırlayan varsa pkolyum 5 yıllık evliyim ilaç iğne ameliyat aşılama tüp bebek yani bu yolda ne varsa hepsi için tükenmeden koşturdum. Rabbim sağlık ve güç verdiği sürece de koşturmaya devam ederim. En son tüp bebek tedavisi sonucu hamileliğim gelişmediği için sonlandırıldı Aralık ayında. 3 ay korunduktan sonra akışına bıraktık ne yumurtalama ne de başka birşey geçmiyor aklımdan zaten virüs olduğu için belki 1 sene böyle süreç geçecek diyordum ve kış boyu kendime hobi(amugurimi ) edindim hiç ne sıkıldım evde ne de aklım bebiş de olmadı nasıl zaman geçti bilmiyorum bu arada da regl erim düzenli geliyor kürtajdan sonra bu 2. Kurtajimdi bu arada ve hiç gecikmedigi için acaba deyip test te yapmadım son Ramazan da bikac gün gecikti dedim yine basladi gecikmeye ben bir test yapayım rahatlayayim gelsin aynende öyle oldu test yaptım negatif ve ertesi gün regl başladı bu ay yine aynı şey oldu sabah kalktım dedim ben yine test yapayım sonra regl gelir zaten yani bu kadar beklemiyorum ki dosyayı aşağıya ekledim hala inanamıyorum ve 2 kayıp tan sonra korkuyorum
Aslinda 1 sene deneyip olmayanlara veriyorlar diye biliyorum klomenihamişsin yine gözün aydın olsun canım. Ben hatırlamadım. ama inşallah bu sefer kucağına almayı nasip ederalah. Ben de klomen tedavisi deneyeyim diyorum bu sefer. Ama devlet hastanesinde süreci nasıl başlatırım onu düşünüyorum.
benim yaş 38 pğlum bar 6 yaşında. 3 sendir 2. yi istiyoruz olma. geçen sene hamile kaldım oda gelişmedi ve sonlandırıldı.Aslinda 1 sene deneyip olmayanlara veriyorlar diye biliyorum klomeni
Amin.hayırlı olsunBu arada ilk ayın 22 sinde HCG 1275
26 sında bugun HCG 4865 normal dimi doktor karından keseyi zor gördü alttan bakmak istedi alttan daha net gördük 4.3mm olarak 5+2 olmamız gerekiyor bugün küçük mü yada normal mi bilemedim doktor hep dış gebeliğe yada 2 kaybına karşı hep tedbirli konuşuyor korkuyorum kullandığım kan sulandırıcı iğne de virüs tedavisinde kullanıldığı için bulunmuyor araştırıp duruyoruz ama yok inşallah Rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayı nasip eder
Perşembe git kuzu karından ultrasona gir alttan muayene olma benceSalı günü canım. Insallah hayirlisi olur.
Perşembe git kuzu karından ultrasona gir alttan muayene olma bence
Kuzum Sali gel dedi ama persembemi gitsem dedigin gibi. zararı yok diyorlar ama dedigin gibi hatta cuma gideyim.
Bence doktora git durumunu anlatınca verirbenim yaş 38 pğlum bar 6 yaşında. 3 sendir 2. yi istiyoruz olma. geçen sene hamile kaldım oda gelişmedi ve sonlandırıldı.