- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.821
ay hadi inşallah yaaaaevet cnm 2 oglum vardi kiz istiyordum degismezse ibsallah kiz dedi doktor
evet cnm ilk oyle olur tabi.sen ilk kontrole gittinmi kalp vs duydunmuay hadi inşallah yaaaa
benim ilk çocuk olacağı için kafam rahat
erkek de olsa kız gibi yetiştireceğim zaten
ilk kontrole gittim canım keseyi gördük her şey yolunda sağlıklı dedi yolku da gördük ama henüz bebeği göremedik. olumsuzu düşünmüyorum hiç doktor da baya rahatlattı önümüzdeki perşembe yine gideceğim görmeye bebişievet cnm ilk oyle olur tabi.sen ilk kontrole gittinmi kalp vs duydunmu
hadi bakalim insallah kalp atimi nida duyarsin cnm. tabi hep olumlu düşünelim olumlu olsn insallahilk kontrole gittim canım keseyi gördük her şey yolunda sağlıklı dedi yolku da gördük ama henüz bebeği göremedik. olumsuzu düşünmüyorum hiç doktor da baya rahatlattı önümüzdeki perşembe yine gideceğim görmeye bebişi
aynen inşallahhadi bakalim insallah kalp atimi nida duyarsin cnm. tabi hep olumlu düşünelim olumlu olsn insallah
cok haklisin cnm. tabiki ya.diger kizlar nerde pek sesleri yok gibi..aynen inşallah
Allah korusun olumsuz da olsa en azından bir kere hamile kalabildim der avuturum kendimi hiç hamile kalmamak çok zordu... iki sene neler çektim.
Kusura bakmayın yeni girdim geç oldu cevap icin ben de yumurtalık kisti olmustu yumurtlaman sağlıklı olmaz yanı kaliteli olmaz bu ay dedi kist gitmesi için verdi adetle atarsın dedi ola ki hamile kalırsan da bebeğin tutunmasını sağlar dedi evet kistim gitti o ay işe yaramıştıBir de özel değilse sorununuz neydi de verdi? Bende pkos var eşimde bir şey yok
Bana da doktorlar öyle dedi yumurtaların çok iyi bu durumda bakmamıza gerek yok dediler ben geçen ay baktırdım çok şükür haklı çıktılar iyi çıktı sonucumAblam doktor bana yumurtalıkların çok iyi görünüyor dedi pko olmasan kendiliğinden kalırdın dedi ondan mı bakmadı acaba amh değerime
Evleneli 2 yıl 1,5 ay oldu ilk beş ay korunduk sanki hemen olacak sandıkGülebilmekte güzelAllaha bıraktık nasip edecek ama bakalım ne zaman. Eminim en güzel zamanda Evleneli mi 2 yıl oldu kuzu yoksa bebek isteyeli mi
Hepsi normal canım hiçbir sıkıntı yok görünürde ben de çok hormon falan tahlili yaptırmış biri olarak hormonların iyiKimseler yok mu
Bende baktırayım o zaman belki görünmeyen bir problem vardırBana da doktorlar öyle dedi yumurtaların çok iyi bu durumda bakmamıza gerek yok dediler ben geçen ay baktırdım çok şükür haklı çıktılar iyi çıktı sonucum
Kesinlikle aklında kalmasın en azından baktır bakalım inşallah iyi çıkar sonucun gönlüne göre olurBende baktırayım o zaman belki görünmeyen bir problem vardır
Burdayım kuzumm
ben de buradayım kuzum.
kız kac numara yollayim 2' beden buyugundenben de buradayım kuzum.
göğüslerimmmmmmm
çok acıyor dün gece ağlayarak uyandım valla acısından sütyen takmak iyiymiş ama benim hiç rahat sütyenim de yok
Derdini sevdiğimben de buradayım kuzum.
göğüslerimmmmmmm
çok acıyor dün gece ağlayarak uyandım valla acısından sütyen takmak iyiymiş ama benim hiç rahat sütyenim de yok