Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun canım benim oğlum ilk torundu kayınababm cok istiyordu torunu vefat edince anıden hastalandı karaciğerde balgam var su an hastanede yatıyor nasıl olur bilmiyorum eşim cok üzülüyor daha evladının acısı dinmemşken sabahtan beri aglıyorum gözümde yas kalmadı artık bugun hastahaneye gittim herkesın kucagında yavrusu ben de mezarlık önünden gecerken sadece oğluma fatiha okuyabldm yüreğim öyle yanıyor kı sankı biri kalbımı sıkıp sıkıp bırakıyor COK zor cok 😔

İçim sızladı gözlerim doldu ne diyeceğimi bilemiyorum ne denilebilirki kelimeler anlamsız böyle bi durumda 😢
Bana özelden ismini yazarmısın seni de dualarıma alayım canım kardeşim çok zor tarifi imkansız duygular yaşıyosun şuan ama birgün inşallah Rabbim yüzünü güldürecek lütfen inan buna hep umutlu ol sabret dua et tevekkül et♥️ kötü olayların ardında bile iyi şeyler vardır sadece biz bilmiyoruz ama Allah biliyor bu zor günlerde geçecek inşallah♥️
Rabbim kayınpederine de tez zamanda şifa versin onu da ailesine bağışlasın sağlığına kavuşur inşallah🤲

İçim sızladı gözlerim doldu ne diyeceğimi bilemiyorum ne denilebilirki kelimeler anlamsız böyle bi durumda 😢
Bana özelden ismini yazarmısın seni de dualarıma alayım canım kardeşim çok zor tarifi imkansız duygular yaşıyosun şuan ama birgün inşallah Rabbim yüzünü güldürecek lütfen inan buna hep umutlu ol sabret dua et tevekkül et♥ kötü olayların ardında bile iyi şeyler vardır sadece biz bilmiyoruz ama Allah biliyor bu zor günlerde geçecek inşallah♥
Rabbim kayınpederine de tez zamanda şifa versin onu da ailesine bağışlasın sağlığına kavuşur inşallah🤲
İsmim Seray Allah razı olsun canım rabbim de senin gönlündekini versin inşallah rabbim bu acılarımızı dindirsin inşallah rabbim boyle uygun gördü boynumuz kıldan ince ona karsı ama yüreğim cok yanıyor evlat acısı kadar zor bir acı yokmuş rabbim kimseye yasatmasın 😔

İsmim Seray Allah razı olsun canım rabbim de senin gönlündekini versin inşallah rabbim bu acılarımızı dindirsin inşallah rabbim boyle uygun gördü boynumuz kıldan ince ona karsı ama yüreğim cok yanıyor evlat acısı kadar zor bir acı yokmuş rabbim kimseye yasatmasın 😔

Duamda olacaksın Seray'cım♥️ amiinnn
Sendende razı olsun Rabbim sana kat kat sevinçler yaşatsın bunu dileyeceğim🤲😔

Sermec Sermec nasılsın canım? Bu gece mübarek cuma gecesi özellikle bu gecede edilen dualar daha faziletli sana bir ayeti vereyim onu okuyabildiğin kadar oku inşallah gönlüne bi nebze su serper de Rabbim vesile kılar🤲

Screenshot_20200321-120932_1.png

Sermec Sermec nasılsın canım? Bu gece mübarek cuma gecesi özellikle bu gecede edilen dualar daha faziletli sana bir ayeti vereyim onu okuyabildiğin kadar oku inşallah gönlüne bi nebze su serper de Rabbim vesile kılar🤲

Eki Görüntüle 2613120
Daha iyiym ama oğlum hiç aklımdan çıkmıyor ama canım Allahım sabr veriyor ama o yürek yağışı hep aynı Allah razı olsun canım inşaallah rabbim acımızı dindirsin en yakın zamanda 🙏 😔

Daha iyiym ama oğlum hiç aklımdan çıkmıyor ama canım Allahım sabr veriyor ama o yürek yağışı hep aynı Allah razı olsun canım inşaallah rabbim acımızı dindirsin en yakın zamanda 🙏 😔

Amin canım benim amin elbet daha taze acın zaten ömür boyu unutamazsın ama zaman ilerledikçe alışırsın Allah onunda sabrını verecek yüreğin her ne kadar yansa da bu günlerde geçecek inşÂllah 🤲☹️
Allah verdi Allah aldı o meleği ama cennette beraber olacaksın inşÂllah o ebedi hayatta🤲

Amin canım benim amin elbet daha taze acın zaten ömür boyu unutamazsın ama zaman ilerledikçe alışırsın Allah onunda sabrını verecek yüreğin her ne kadar yansa da bu günlerde geçecek inşÂllah 🤲
Allah verdi Allah aldı o meleği ama cennette beraber olacaksın inşÂllah o ebedi hayatta🤲
İnşâllah canım inşallah rabbim bizi bir imtihandan geciriyor inşallah bu imtihandan geceriz ve rabbim daha güzel seyler nasıp eder bize 😔🙏

Napıyım bebişim aynı tas aynı hamam. Bugün eşimi gönderince uyumadım 😁 evi toplayıp ekmek yapcam 😇

Oh oh yap en güzeli valla bende dün yaptım ekmek göstereyim mi ama canı çeken olur belki neyse 🤩 çıtır çıtır harika oldu valla
üşenmesemde hep yapsam🥰 aslında üşenmiyorumda herzaman un bulunmuyo evde bide ben her markanın ununu kullanmıyorum marketlerde yakınımda yok
en iyisi toptan almak

Oh oh yap en güzeli valla bende dün yaptım ekmek göstereyim mi ama canı çeken olur belki neyse 🤩 çıtır çıtır harika oldu valla
üşenmesemde hep yapsam🥰 aslında üşenmiyorumda herzaman un bulunmuyo evde bide ben her markanın ununu kullanmıyorum marketlerde yakınımda yok
en iyisi toptan almak
Benimki somun dşye yaptım oide oldu kuz 😂 tadına bakcam birazdan

X