- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.076
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.261
Allah razı olsun canım benim oğlum ilk torundu kayınababm cok istiyordu torunu vefat edince anıden hastalandı karaciğerde balgam var su an hastanede yatıyor nasıl olur bilmiyorum eşim cok üzülüyor daha evladının acısı dinmemşken sabahtan beri aglıyorum gözümde yas kalmadı artık bugun hastahaneye gittim herkesın kucagında yavrusu ben de mezarlık önünden gecerken sadece oğluma fatiha okuyabldm yüreğim öyle yanıyor kı sankı biri kalbımı sıkıp sıkıp bırakıyor COK zor cok
İçim sızladı gözlerim doldu ne diyeceğimi bilemiyorum ne denilebilirki kelimeler anlamsız böyle bi durumda
Bana özelden ismini yazarmısın seni de dualarıma alayım canım kardeşim çok zor tarifi imkansız duygular yaşıyosun şuan ama birgün inşallah Rabbim yüzünü güldürecek lütfen inan buna hep umutlu ol sabret dua et tevekkül et kötü olayların ardında bile iyi şeyler vardır sadece biz bilmiyoruz ama Allah biliyor bu zor günlerde geçecek inşallah
Rabbim kayınpederine de tez zamanda şifa versin onu da ailesine bağışlasın sağlığına kavuşur inşallah