- 2 Nisan 2019
- 563
- 388
- 42
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #27.021
Aminnn cnm. Yas ilerleyince hele daha da zor. Ben o yuzden de zorlaniyorum tabiki :)))Tabiki kendi durumunu en iyi sen bilirsin Allah dilediğin gibi nasip etsin tatlım:)
Bende sağlığım yerindeyken istiyorum inşallah daha fazla geçmeden nasip olur
Allah herkesi dilediğine erdirsin
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah adetin kaçıncı günü test yaptınız acaba bir de sürpriz oldu yazmışsınız acaba beliretiniz yok muydu merak ettim cevaplarsanız sevinirimEki Görüntüle 2602552 cok silik olan dun gece digeri bu sabah
söyle cvp liyim cnm evde yatili misafir vardı yumurtlama gunu araliginda 1 gun ve adete 5 gun kala beraberlik olmustu hic ihtimal vermedim cunku gecen ay bayagi uğraşmıştık olmamisti. küçüğüm hastaydi adete 4 gun kalaydi acile gitmiskem kan verdim 37 idi sonuc kimse demedi gebelik var diye burda söyledi arkadaslar.e bende dun bide bugun test yaptim idrar la poziyif i gördüm sasirdim.. adet dündü..Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah adetin kaçıncı günü test yaptınız acaba bir de sürpriz oldu yazmışsınız acaba beliretiniz yok muydu merak ettim cevaplarsanız sevinirim
Teşekkürler cevapladınız için hep bir belirti arıyoruz demek ki çok çabalayıp isteyip bekleyince de engel oluyoruz aslında sanırım sizde kasık agrısı veya bas donmesi falan olmadı hani 100 Tane belirti söylüyorlar biz de kendimizde sürekli bir çok belirti arıyoruz olmayınca üzülüyorum diyorum yine olmadı ama gerçekten sürpriz olmuş sizin dilerim bizlerin de sürpriz olur hayırlısıylasöyle cvp liyim cnm evde yatili misafir vardı yumurtlama gunu araliginda 1 gun ve adete 5 gun kala beraberlik olmustu hic ihtimal vermedim cunku gecen ay bayagi uğraşmıştık olmamisti. küçüğüm hastaydi adete 4 gun kalaydi acile gitmiskem kan verdim 37 idi sonuc kimse demedi gebelik var diye burda söyledi arkadaslar.e bende dun bide bugun test yaptim idrar la poziyif i gördüm sasirdim.. adet dündü..
hicc bi belirti yok olmadi cnm aksine adet oncesi ve adet gunu karin tarafimi ateşler bastı sancilar girdi herzaman ki gibi farkli bişekilde degil yani burda da yazdim adet olacagim galiba diye..onundusinda hic bisey anlamadim.ama bugun koku hassasiyeti başladı ya boyle hersey kokuyor gibi geliyorr..Teşekkürler cevapladınız için hep bir belirti arıyoruz demek ki çok çabalayıp isteyip bekleyince de engel oluyoruz aslında sanırım sizde kasık agrısı veya bas donmesi falan olmadı hani 100 Tane belirti söylüyorlar biz de kendimizde sürekli bir çok belirti arıyoruz olmayınca üzülüyorum diyorum yine olmadı ama gerçekten sürpriz olmuş sizin dilerim bizlerin de sürpriz olur hayırlısıylasize de sağlıklı bir hamilelik diliyorum tekrar teşekkürler
insallah sizinde sürprizleriniz en kisa vakitte gelirTeşekkürler cevapladınız için hep bir belirti arıyoruz demek ki çok çabalayıp isteyip bekleyince de engel oluyoruz aslında sanırım sizde kasık agrısı veya bas donmesi falan olmadı hani 100 Tane belirti söylüyorlar biz de kendimizde sürekli bir çok belirti arıyoruz olmayınca üzülüyorum diyorum yine olmadı ama gerçekten sürpriz olmuş sizin dilerim bizlerin de sürpriz olur hayırlısıylasize de sağlıklı bir hamilelik diliyorum tekrar teşekkürler
Ayyy cok teşekkur ederim aydınlattığınız için ben ve benim gibi herkese umut olursunuz inşallahhicc bi belirti yok olmadi cnm aksine adet oncesi ve adet gunu karin tarafimi ateşler bastı sancilar girdi herzaman ki gibi farkli bişekilde degil yani burda da yazdim adet olacagim galiba diye..onundusinda hic bisey anlamadim.ama bugun koku hassasiyeti başladı ya boyle hersey kokuyor gibi geliyorr..
insallah sizinde sürprizleriniz en kisa vakitte gelir
Ayyy cok teşekkur ederim aydınlattığınız için ben ve benim gibi herkese umut olursunuz inşallah
Napıyon boncukumİnşallah birgün sende anne olacaksın çiçeğim♥ arada yaz buraya da eskisi gibi
Aminnn cnm. Yas ilerleyince hele daha da zor. Ben o yuzden de zorlaniyorum tabiki :)))
Napıyon boncukum
Yazarım meleğim benim insallah Allah razı olsun kuzum benim sen de insallah bize güzel haberler vereceksin inanıyorum yürektenİnşallah birgün sende anne olacaksın çiçeğimarada yaz buraya da eskisi gibi
Nane molla ne gııFinduğum gelmişyasak elma'ya bakıyorum portakal suyu sıktım eşime
Nane molla o da öksürüyobu ara herkesde var ya bugün burda hava 21 dereceydi
İstanbul'un havası 4 mevsim bi ısınıyo bi soğuyo... Sizin oralar nasıl sen napıyosun fıstığım
tabiki cnm anlıyorum amacimiz bu burda bulunma sebebimiz bilgi alisverisi bende hergun yeni seyler ogreniyorum iyi kotu.sizde yazın buraya konu kadin saglik her tel den olsunGüzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim AminBeni dinlediniz cevapladınız mutlu oldum bizler de umut arıyoruz anlıyorsunuzdur
Kürklüm sen bi alemsinNane molla ne gıı
Valla benimki iyi olmuş biraz şükür. Üzülmüştüm gece ona. Gelmiş bugün, gece üzerimi değiştirdiğin için teşekkür ederim diyor. Yiyesim geldi ahahterlemişti de.
hava bugün burda 19 dereceydi. Sıcaktı ama sıcak sıcak rüzgar vardı. Şimdi de bayağı esiyor ses geliyor.
bende duş alsam mı yoksa almasam mu diye düşünüyorum.
Perşembe misafirim var. Yarın onlara pasta yapıp terleyip mi alsam acaba
Niye gııııKürklüm sen bi alemsin
Nane molla ne diyon yaşında epey var ama :)Niye gıııı
Seviliyorsun kürklümNiye gıııı