- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #26.501
Bende pazartesi yapcamsen de canım. ama vaz geçtim pazartesi yapıcam
varmi degisik belirti vsBende pazartesi yapcam
Valla kuzum şimdilik baş ağrısı ve sıcak basması dışında bişey yokvarmi degisik belirti vshadi insallah
cunartesi akşamama pazartesi yapcam test öyle karar aldımm
malesef 2 defa oldu
Ay inşallah hasta olmuyoruzdur. Sen ne zaman yapacaksın test kuzum
İnşallah bitaneciğimİnşallah hayırlı haberini alırız fındığım
Benimde baş ağrısı ile başlamıştı halada ağrıyorvarmi degisik belirti vshadi insallah
Yaa inşallah doğru bi belirtidir kuzum ya benimkide. Sen neden takvim yapmıyosunBenimde baş ağrısı ile başlamıştı halada ağrıyor
Ne takvimi ?Yaa inşallah doğru bi belirtidir kuzum ya benimkide. Sen neden takvim yapmıyosun
Hamilelik takvimi demistirNe takvimi ?
Benimde aynı baş ağrısı belirtimdi 4 aya kadar sürdüBenimde baş ağrısı ile başlamıştı halada ağrıyor
İsim belirlediniz mi?Kızlar adete 1 gün kala yapmıştım ilk idrarla yapın bence varsa çıkar inşallahdualarım sizlerle bekleyince de stres oluyor insan
Bulamıyoruz kiİsim belirlediniz mi?
Ayşe koymayi dusunuyorum.yaninada bir isim dahaBulamıyoruz kiçok zor isim konusu eşim burak dedi oda kuranda geçmiyormuş öyle kaldı sen naptın buldun mu ?
gebelik takvimi kuzumNe takvimi ?
benim adet günü negatifti. Bugün gecikmenin 4. GünüKızlar adete 1 gün kala yapmıştım ilk idrarla yapın bence varsa çıkar inşallahdualarım sizlerle bekleyince de stres oluyor insan
ayy umarım benimde öyledirBenimde aynı baş ağrısı belirtimdi 4 aya kadar sürdü
öyle söyleme kuzum ya bi test yapaydın keşkebugun carsiya gidicektim hic gidecek halim yoktu test alamadim.
Sari kahveregi arasi 10 gunde bi ped bile doldurmayacak olan bu akintiyi bi sure yaşayacaģim galiba.. dusükler beni yipratti vallahi.
Vazgectim cocuk fikrinden.
1 ay sonra kisa bi tatile cikacagiz aksilik olmassa. Ona hazirliknrtcem.
Güzel ismi hayırlısı olsun inşallah kız isimleri çok var benim hoşuma gidenler asel mina elanur müberra rana elif zeynep erkek ismi çok zor geliyor sağolsun eşim bana hiç bırakmıyor 2 çocuğumun isminide o buldu 3 de yine kendi koyuyorAyşe koymayi dusunuyorum.yaninada bir isim daha
Oğlumun adini ben koymustum kendi babamin adiydi birde bir isim daha simdi allah nadip ederse annemin (kayinvalidem) ismini koyacam ayşe yiGüzel ismi hayırlısı olsun inşallah kız isimleri çok var benim hoşuma gidenler asel mina elanur müberra rana elif zeynep erkek ismi çok zor geliyor sağolsun eşim bana hiç bırakmıyor 2 çocuğumun isminide o buldu 3 de yine kendi koyuyorBen sağ sağlim dogurayımda hayırlısıyla
Ben paydos ettim.gebelik takvimi kuzum
benim adet günü negatifti. Bugün gecikmenin 4. Günü
ayy umarım benimde öyledir
öyle söyleme kuzum ya bi test yapaydın keşke
Ben zaten gebeyim canım 2 aylıkYaa inşallah doğru bi belirtidir kuzum ya benimkide. Sen neden takvim yapmıyosun