Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Baksana Emine Hatayli Emine Hatayli bacımız kırbaçlarla halletti olayı🤣 ne zaman +18 lafı geçse o geliyo aklıma napayım😂
Bide senin üçüzün oluyomuş düşünsene
O zamanda artık hamile kalmama yollarını ararsın heralde 😂
Ahhhh 3 üz olmasın gııı o zaman kaynana bende kalır kesin :KK70: :KK70:
Valla harbi kadın kırbaçlattı kendini bebeyi kaptı gitti:KK70::KK70::KK70::KK70:

KIZLAR MERHAABA.24 OCAKTA 6HAFTALIK DÜŞÜK YAPTIM KENDİSİ DÜŞTÜ BOŞ KESE.. 8 GÜN ÖNCE OVULASYON TESTİ YAPTIM YUMURTLAMA OLUYORMU DİYE 2 GÜN ÇİFT KOYU ÇİZGİ GÖRDÜM 3.GÜN SİLİKLEŞTİ.BUGÜN ADET SANCISI VE AFEDERSİNİZ SU GİBİ ŞEFFAF AKINTI BAYA OLDU HALA AZ AZ DEVAM ETMEKTE PET İLE GÜN BOYU KALDIM ADET OLCAM DİYE.PEÇETEYE AKINTI KARIŞIK KOYU KIRMIZI PIHTI GİBİ LEKE GİBİ BİŞEY GELDİ.HALA BEKLİYORUM ADET OLCAM DİYE 23 GÜN ÖNCE DÜŞÜK YAPMIŞ OLUYORUM. KORUNMASIZ 2 İLŞKİM OLDU YUMURTLAMA GÜNÜNDEN 2 GÜN ÖNCE.şuan BEL VE KARIN AĞRIM ÇOK ŞİDDETLİ.DÜŞÜKTEN SONRA KAÇ GÜN SONRA DET OLDUNUZ DÜŞÜK YAPAN VARSA ARANIZA?yada yaşadığım ne bilgisi olan var mı acaba.:/

• Beğen
Reactions: H M
KIZLAR MERHAABA.24 OCAKTA 6HAFTALIK DÜŞÜK YAPTIM KENDİSİ DÜŞTÜ BOŞ KESE.. 8 GÜN ÖNCE OVULASYON TESTİ YAPTIM YUMURTLAMA OLUYORMU DİYE 2 GÜN ÇİFT KOYU ÇİZGİ GÖRDÜM 3.GÜN SİLİKLEŞTİ.BUGÜN ADET SANCISI VE AFEDERSİNİZ SU GİBİ ŞEFFAF AKINTI BAYA OLDU HALA AZ AZ DEVAM ETMEKTE PET İLE GÜN BOYU KALDIM ADET OLCAM DİYE.PEÇETEYE AKINTI KARIŞIK KOYU KIRMIZI PIHTI GİBİ LEKE GİBİ BİŞEY GELDİ.HALA BEKLİYORUM ADET OLCAM DİYE 23 GÜN ÖNCE DÜŞÜK YAPMIŞ OLUYORUM. KORUNMASIZ 2 İLŞKİM OLDU YUMURTLAMA GÜNÜNDEN 2 GÜN ÖNCE.şuan BEL VE KARIN AĞRIM ÇOK ŞİDDETLİ.DÜŞÜKTEN SONRA KAÇ GÜN SONRA DET OLDUNUZ DÜŞÜK YAPAN VARSA ARANIZA?yada yaşadığım ne bilgisi olan var mı acaba.:/

Geçmiş olsun bacım burdaki bi çok kişi düşük ya da kürtaj yaşamıştır.... Bende kürtaj oldum kendiliğinden düşmedi. Kürtaj , düşükten daha zararlı bişey. Çok şükür 32 gün sonra adet olmuştum ben. Doktorlar kürtajı ya da düşüğü adet gibi farzedin diyolar yani ona göre bi sonraki döngüde adetinin gelmesi lazım
30-40 gün içinde adet gelmesi beklenir.
Sen şuan ovulasyon testi yaptın mı peki?
Bel ve karın ağrının çok şiddetli olduğunu söylediğin için acaba parça kalma ihtimali olabilir mi diye düşündüm
İnşallah yokturda... Bence bi doktora git
Karnından baksın en azından rahmini iyi kötü görür sen düşük yaptıktan sonra kontrole gittin mi?

• Beğen
Geçmiş olsun bacım burdaki bi çok kişi düşük ya da kürtaj yaşamıştır.... Bende kürtaj oldum kendiliğinden düşmedi. Kürtaj , düşükten daha zararlı bişey. Çok şükür 32 gün sonra adet olmuştum ben. Doktorlar kürtajı ya da düşüğü adet gibi farzedin diyolar yani ona göre bi sonraki döngüde adetinin gelmesi lazım
30-40 gün içinde adet gelmesi beklenir.
Sen şuan ovulasyon testi yaptın mı peki?
Bel ve karın ağrının çok şiddetli olduğunu söylediğin için acaba parça kalma ihtimali olabilir mi diye düşündüm
İnşallah yokturda... Bence bi doktora git
Karnından baksın en azından rahmini iyi kötü görür sen düşük yaptıktan sonra kontrole gittin mi?
Canm teşekkür ederim. Döngüm 31 günde bir düşüğü sat baza alırsak daha 1 hafta var adetime .sancım gelip gidiyor yine. Hamilelik olduğunu düşünmüyorum yani en azından bir adet olsaydım. Yumurtlamam şubat 8 ve 9 da koyuydu baya.

• Beğen
Yumurtlama oldumu yani..
Olduysa ihtimal vsrdir. Bende sen gibiyim ama bende agri yook. Ufak kahverengi geliyor bazen hic gelmiyor. Bi test yapsana.
Agrilarindan dolayi icerde birsey kalmis olabilirmi. Temizlendimi tamamen.

X