Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim hic yok iste.. bu durumda bile erkekler zor kabul ediyor. Ama esim elinden geleni yapti ne kur versem icti.
Hayirlisi nabalim kismette ne varsa o olur. Elimizden geleni yapalimda

Keçiboynuzu ile çakşır kullandı eşin dimi
İllaki kullanmışsınızdır

Yok bende de aynı canım
Sen yinede değerlendir umut kesme lütfen
Bak burda Eneaciz Eneaciz var onun eşi azospermdi ama hamile kaldı doğum yaptı
Allah Ol deyince olacak O'na zorluk yokki
Bi çocuğun vardı dimi çok şükür
O olduysa yine olur Allah'ın izniyle
Bekleme süreci çok zor oluyor biliyorum günler geçmiyor sanki🥺 bi çok takviye var değerleri yükseltiyo üzülme yeterki nasip etsin♥
Eşim pek yaklaşmıyor umurunda değil sanki bu beni iyice üzüyor.
Evet bir tane var elhamdulillah Rabbim ona sağlık sıhhat versin hayırlı yetiştirmeyi nasip etsin 🤲🏻

Eşim pek yaklaşmıyor umurunda değil sanki bu beni iyice üzüyor.
Evet bir tane var elhamdulillah Rabbim ona sağlık sıhhat versin hayırlı yetiştirmeyi nasip etsin 🤲🏻

Amin canım anlıyorum seni benim eşimde başta istemiyordu hatta 2.ye hamile kaldığımda sevinmedi bile...
Sonunda ben kürtaj olunca ne kadar üzüldüğümü görünce kendisi de ister oldu ama tabi hala benim kadar değil benim gibi hissedemezki....
1 saat önce leke geldi yine adet oluyorum
Moralim yine dibe düştü elimde değil ablamın karnı burnunda sürekli gözümün önünde
o görmesin diye banyoya girip ağladım 🥺
Rabbim yüzümüzü güldürsün

• Beğen
Reactions: H M
  • Üzgünüm
Sağlık ocağına ne zaman gidecektin bebeğim

Bugün gidecektim kuzum sabah babam geldi beni götürmeye yakın yer kendisi de biliyodu ama yolu şaşırdı gidemedik yolda aradım sağlık ocağını sistem kapandı dediler
11'e kadar kan ve idrar alıyolarmış
Kaldı öyle yani yaptıramadım ama yarında gitmicem zaten adet de oldum bi yere gitmek istemiyorum 😢

• Beğen
Bugün gidecektim kuzum sabah babam geldi beni götürmeye yakın yer kendisi de biliyodu ama yolu şaşırdı gidemedik yolda aradım sağlık ocağını sistem kapandı dediler
11'e kadar kan ve idrar alıyolarmış
Kaldı öyle yani yaptıramadım ama yarında gitmicem zaten adet de oldum bi yere gitmek istemiyorum 😢
Hormon baktırmayacak mıydın kzuum

İnşallah olmazsın
Ben hesap yapınca bugün geleceğini tahmin etmiştim zaten
Çünkü 15 gün önce pik olmuştu
Nasip ama zor be elimizden bişey gelmiyo😔
Bende diyemiyorum ki şu hün diye. Ah ahh. Çok şükür ki bi tane oğlun var boncuğum 😇

Bende diyemiyorum ki şu hün diye. Ah ahh. Çok şükür ki bi tane oğlun var boncuğum 😇

Çok şükür gülüm bin şükür♥️ ama hiç kolay olmadı neler yaşadım bir ben bir Allah bilir
zor elde edilen şeyin özlemi de büyük oluyor
Allah sanada bütün isteyenlere de nasip etsin
Çocuğun olsa sonra da kardeşi olsun diye yanıp tutuşuyosun hani kardeşi olsa böyle olmam tabiki tek büyümesi beni bu yüzden üzüyor dışardaki çocukların gidip başını okşuyor yavrum sanki benim isteğimi biliyomuş gibi☹️ geçenlerde benden bişey istiyodu bana aynen böyle dedi "Kaydes, kaydes" böyle deyip durdu Allah Allah niye böyle diyo dedim halbuki onu isteyecek kadar bilinçli değil henüz ama nasıl içime dokundu
Meğerse kart demek istemiş. Kart nere kaydeş nere

• Beğen
X