- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.481
Ayyyy ciddi miiiigünde 1 kullanayım o zaman doktora sorana kadar
Günde kaç tane kullanıyosun doktor 1 tane demedi mi aman kuzum aman onun dozajı yüksek zaten minik olduğuna aldanma
Sen sor mutlaka bak benim o bahsettiğim Solgar varya içindeki oran 0.400 mcg'miş
Hamilelerin günlük alması gereken miktarda oymuş zaten ..ondanmı alsam ya sorayım yinede bende doktora
Ben gebelikten önce inofolic kullandım iki gebeliğimdede folnol kullandım ama Bi zararı olmadı bana :)
8 saatte 1 kullanınca günde 3 oluyorama söyledim ses etmedi gıcık yaaaa.
Bn inofolic kullnmstım o gayet iyydi
Sen mutsuz musun şuanHayırlı sabahlar canım
Şuan aşırı bulantım var. Kusacak gibiyim. Kahvaltı edemedim. Gaz var bayağı. Ara sıra kasık batması.
Dün muayene oldum ve karnım ağrıdı. Doktor karnıma çok bastırdı göremedi keseyi diye. İdrara sıkışık gelmemişsin dedi halbuki bana göre sıkışıktım. Neyse asıl muayene günüm çarşamba ama bu doktora tevafuk eseri gittim.
Keseyi gördü. Ama şekilsiz gibi bir aşağı uzuyor bir duruyo anlamıyorum dedi. İki hafta sonra gel dedi. Ona gitmeyeceğim tabiki. Öyle işte bakalım ne olacak.
Kan değerimde salı günü 2321 idi, dün yani perşembe de 4428 olmuş.
Yuh ya ne manyak doktormuş tövbe Allah'ım ya günde 3 tane 15 mg eder deli mi o ya
Allah korusun ....herşeyin dozu var
Sen mutsuz musun şuan
Yaaa belli zaten hiç kalp falan koymamışın. Gülücüğün de yokKarnıma bastırması akşam ağrı çekişim ve şekilsiz vs demesi biraz canımı sıkmıştı canım
bende öyle başlamıştım. ama nasip olmayınca olmuyorBende testte çıktıktan sonra başladım folik asite
hamile değilsen iyi bile olmuş canım. bi gün bile geçince umutlanıyoruz sonrada üzülüyoruz. benim iki gün geçti testlerde negatif çıkıyo. geç döllenme ihtimalimde yok. kşke bende adet olsamda önüme baksam diye bekliyorumkızlar 3gün önceden regl oldum
Yaaa belli zaten hiç kalp falan koymamışın. Gülücüğün de yokbi daha o doktora gitme sen
Hoşgeldin aramıza :) dediğin gibi en son 24 25 martta bile olduysa döllenme 17 gün geçmiş üzerinden çıkması lazım testtekızlar merhaba, sessiz takipçilerinizdenim :)
7 aydır gebelik için uğraşıyoruz bu ay ovaluasyon testiyle takip ettim. dögüm 31 ben 24. gün pik'i gördüm bu geç yumurtlama mı oluyor ?
o günleri değerlendirdik herşey allahtan tabi :)
test ne zaman yapmalıyım ? regl 10 nisandı 2 gün gecikti, gec yumurtlama reglide etkiliyor değil mi ? yardımcı olur musunuz :)
ben folidoce kullanıyorum. b12 de var içinde. doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz.Ayyy ciddi miiii yaaaa 8 saatte bir kullanıyordum bir şey demedi doktor
En iyisi memleketteki doktora sormak. Aff ne kadar hafife alıyorlar ya
ben folidoce kullanıyorum. b12 de var içinde. doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz.
teşekkür ederim :) yok yok 24. gün pik oldu yani 2 nisanda kusura bakmayın eksik yazmışım :) 2 nisan pik oldu, 10 nisanda regl olmam gerekiyordu ama işte geç yumurtlamam benim dengemi bozdu :)Hoşgeldin aramıza :) dediğin gibi en son 24 25 martta bile olduysa döllenme 17 gün geçmiş üzerinden çıkması lazım testte
Şoktayım şuannnn yaaaaaEşimde internetten bakmış daha önce. Şimdi onada söyledim. O da solgarı beğenmiş. Daha vitamin gibi duruyo dedi. Ondan alacağız inşaAllah. Allah razı olsunnn yaaa
Sendende razı olsun güzel yüreklim
Bide aklında bulunsun şimdi ilerde decavit veya elevit vermeye kalkarlar sağlık ocağındakiler decavit veriyo vitaminmiş ama bence hiç gerek yok çünkü hepsi katkılı
En güzeli düzenli beslenmek...
Hele elevit verirse doktor sakın alma onun içinde domuz jelatini var
o zaman geç yumurtlama olmuş demekki. hamile değilsen adetin gecikmesi normal. bekle canım bence negatif görüp üzülmemek içinteşekkür ederim :) yok yok 24. gün pik oldu yani 2 nisanda kusura bakmayın eksik yazmışım :) 2 nisan pik oldu, 10 nisanda regl olmam gerekiyordu ama işte geç yumurtlamam benim dengemi bozdu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?