Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

8 saatte 1 kullanınca günde 3 oluyor ama söyledim ses etmedi gıcık yaaaa.

Sen mutsuz musun şuan

Yuh ya ne manyak doktormuş tövbe Allah'ım ya günde 3 tane 15 mg eder deli mi o ya
Allah korusun ....herşeyin dozu var

Şoktayım şuannnn yaaaaa Eşimde internetten bakmış daha önce. Şimdi onada söyledim. O da solgarı beğenmiş. Daha vitamin gibi duruyo dedi. Ondan alacağız inşaAllah. Allah razı olsunnn yaaa

kızlar merhaba, sessiz takipçilerinizdenim :)
7 aydır gebelik için uğraşıyoruz bu ay ovaluasyon testiyle takip ettim. dögüm 31 ben 24. gün pik'i gördüm bu geç yumurtlama mı oluyor ?
o günleri değerlendirdik herşey allahtan tabi :)
test ne zaman yapmalıyım ? regl 10 nisandı 2 gün gecikti, gec yumurtlama reglide etkiliyor değil mi ? yardımcı olur musunuz :)

Yaaa belli zaten hiç kalp falan koymamışın. Gülücüğün de yok bi daha o doktora gitme sen

Nasıl da çözmüş arkadaşını Canımsın.

Ona tevafuk eseri gittim. Birini hastaneye götürmüştük. Giriş yapıp bende muayene oldum. Yoksa asıl gideceğim hastane değildi ve gitmemde kesinlikle

Hoşgeldin aramıza :) dediğin gibi en son 24 25 martta bile olduysa döllenme 17 gün geçmiş üzerinden çıkması lazım testte

Hoşgeldin aramıza :) dediğin gibi en son 24 25 martta bile olduysa döllenme 17 gün geçmiş üzerinden çıkması lazım testte
teşekkür ederim :) yok yok 24. gün pik oldu yani 2 nisanda kusura bakmayın eksik yazmışım :) 2 nisan pik oldu, 10 nisanda regl olmam gerekiyordu ama işte geç yumurtlamam benim dengemi bozdu :)

Şoktayım şuannnn yaaaaa Eşimde internetten bakmış daha önce. Şimdi onada söyledim. O da solgarı beğenmiş. Daha vitamin gibi duruyo dedi. Ondan alacağız inşaAllah. Allah razı olsunnn yaaa

Sendende razı olsun güzel yüreklim
Bide aklında bulunsun şimdi ilerde decavit veya elevit vermeye kalkarlar sağlık ocağındakiler decavit veriyo vitaminmiş ama bence hiç gerek yok çünkü hepsi katkılı
En güzeli düzenli beslenmek...
Hele elevit verirse doktor sakın alma onun içinde domuz jelatini var

Ayyyy ne diyorsunnnnnn Not alıyorum hemen bunlarııı. İyiki varsın yaaaa

teşekkür ederim :) yok yok 24. gün pik oldu yani 2 nisanda kusura bakmayın eksik yazmışım :) 2 nisan pik oldu, 10 nisanda regl olmam gerekiyordu ama işte geç yumurtlamam benim dengemi bozdu :)
o zaman geç yumurtlama olmuş demekki. hamile değilsen adetin gecikmesi normal. bekle canım bence negatif görüp üzülmemek için inşallah vardır bebeğin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…