- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.501
Karnıma bastırması akşam ağrı çekişim ve şekilsiz vs demesi biraz canımı sıkmıştı canım
inşallah :) herkesin inşallah hayırlı zamanda olur.o zaman geç yumurtlama olmuş demekki. hamile değilsen adetin gecikmesi normal. bekle canım bence negatif görüp üzülmemek içininşallah vardır bebeğin :)
Hiç moralini bozma bu doktorlar herşeyi abartırlar zaten düşüncesizce ağızlarına geleni söylerler sanki her dedikleri doğru mu çıkıyo senin değerin yeterli değildi dediğim gibi ondan olmuştur usg cihazları bile fark ediyo eski cihazlar zaten iyi saptayamaz
Bidahaki gidişinde inşaAllah daha iyi olacak
amiiininşallah :) herkesin inşallah hayırlı zamanda olur.
Ayyyy ne diyorsunnnnnnNot alıyorum hemen bunlarııı. İyiki varsın yaaaa
O zaman bunu da not al canım
Sağlık ocağındakiler ilk kontrol zamanında d vitamini de veriyorlar devit-3 veriyolar onu da kullanma monovit de aynı...içinde paraben var kanserojen madde yani ben bunu bilmeden ilk hamileliğimde malesef kullanmıştım
İyi bişey olsa bedavaya vermezlerdi zaten
D vitaminin düşük değilse zaten kullanmaya gerek yok ama düşük çıkarsa OCEAN öneririm katkısız ve kalitelidir... SSK karşılamıyo 40 tl falandı en son belki artmıştır biraz şimdi ama yavrularımız için değer zaten hemen bitmiyo
evet o yönden sevindim tabiki..Allah isteyen herkese versinhamile değilsen iyi bile olmuş canım. bi gün bile geçince umutlanıyoruz sonrada üzülüyoruz. benim iki gün geçti testlerde negatif çıkıyo. geç döllenme ihtimalimde yok. kşke bende adet olsamda önüme baksam diye bekliyorum
Sen bitanesinnnn yaaaaSağlıkocağına hiç sonuç göstermedim bir şey veremediler Dün her şeye bakıldı kanda, bir sıkıntı gözükmüyor şimdilik. Troidimde düşmüş hamdolsun. Yükselmiş demiştim ya sana.
Bunu da hemen not alıyorum ne olur ne olmaz
2.88 gayet iyi değil mi?bence çok güzel bu değer, sağlıklı beslenirsen de hiç yükselmez canımİyi maaşallahya ben endokrine gidemedim 2.88 di ya sonucum ama bu tiroit değişkenmiş zaten olduğu gibi kalmıyo
kızlar merhaba, sessiz takipçilerinizdenim :)
7 aydır gebelik için uğraşıyoruz bu ay ovaluasyon testiyle takip ettim. dögüm 31 ben 24. gün pik'i gördüm bu geç yumurtlama mı oluyor ?
o günleri değerlendirdik herşey allahtan tabi :)
test ne zaman yapmalıyım ? regl 10 nisandı 2 gün gecikti, gec yumurtlama reglide etkiliyor değil mi ? yardımcı olur musunuz :)
Baya sabırlıyız canım allah sabrımızın sonunu hayır eylesin inşallahSenin 8 benjm kahve kahve gelmesinden sonra kesildi 3 nisandan say 9 gün oldu regl ise o kahve az kanama 31 Mart 20 gundur çıkmaz mi test dene sabırlıymisiz
İnsallah canım yaİ
İnşaallah bizde o şanslılardan oluruz
İyi maaşallahya ben endokrine gidemedim 2.88 di ya sonucum ama bu tiroit değişkenmiş zaten olduğu gibi kalmıyo
2.88 gayet iyi değil mi?bence çok güzel bu değer, sağlıklı beslenirsen de hiç yükselmez canım
inşallah olumlu olur canım :) ben bu ay full gün aşırı yaptım acaba cok mu zorladım :) dün yaptım test negatif çıktı maalesefHoşgeldinbenimde döngüm 31 oluyodu
Bazen değişiklik göstersede.... Geçen ay adetimin 15.gününde yoğun akıntım olmuştu ben hiç ovulasyon kullanmadım o gün pik yaptımı bilmiyorum o gün değerlendirmiştik
Bide 18.günde değerlendirdik ama bence 17.günde çatlamıştır inşaallah öyledir
Çünkü 31 günde olduğum için 17.günde çatlar diye düşündüm 15'inde akıntı geldiğine göre demekki 1-2 gün sonra çatladı
Sen sadece 24.günü mü değerlendirdin? Pik görmüşsün inşaallah tutmuştur Allah gönlüne göre versin ama olmazsada üzülme önümüzdeki aya daha sıkı çalışırsınız
ilişkiden sonra döllenme olursa 11-12.günde kanda çıkar
inşallah olumlu olur canım :) ben bu ay full gün aşırı yaptım acaba cok mu zorladım :) dün yaptım test negatif çıktı maalesefgeç döllenmede cok gec cıkıyor diyorlar ondan kafam karıstı. ben tam çalışmayı bıraktım piki görünce 24-25 ve 26. günü değerlendirdm, gerisi allahtan bakalım :)
Doktorlar işte hepsinin adı doktor. Kimisi sadece işim bitsin diyo kimisi hastanında gönlü olsun öyle işim bitsin diyor. İnşallah gönlünce bi doktor bulursun canım benim yaNasıl da çözmüş arkadaşınıCanımsın.
Ona tevafuk eseri gittim. Birini hastaneye götürmüştük. Giriş yapıp bende muayene oldum. Yoksa asıl gideceğim hastane değildi ve gitmemde kesinlikle
Bende sadece folio kullandım ikinci hanileliğimde vitamin kullanmadım maşallah kızımda hiçbi sorun yok çok şükğr vitamini içince daha midem bulanıyodu kuru kara üzüm yrdim bol bol kuruyemiş yedim kendimiz kırdık evde badem ceviz hergun bi avuç yerdim dediğin gibi saha sağlıklı daha iyi canım gene nasip ederse rabbim vitamin falan almayı düşünmüyorum geneSendende razı olsun güzel yüreklim
Bide aklında bulunsun şimdi ilerde decavit veya elevit vermeye kalkarlar sağlık ocağındakiler decavit veriyo vitaminmiş ama bence hiç gerek yok çünkü hepsi katkılı
En güzeli düzenli beslenmek...
Hele elevit verirse doktor sakın alma onun içinde domuz jelatini var
Doktorlar işte hepsinin adı doktor. Kimisi sadece işim bitsin diyo kimisi hastanında gönlü olsun öyle işim bitsin diyor. İnşallah gönlünce bi doktor bulursun canım benim ya ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?