Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Karnıma bastırması akşam ağrı çekişim ve şekilsiz vs demesi biraz canımı sıkmıştı canım

Hiç moralini bozma bu doktorlar herşeyi abartırlar zaten düşüncesizce ağızlarına geleni söylerler sanki her dedikleri doğru mu çıkıyo senin değerin yeterli değildi dediğim gibi ondan olmuştur usg cihazları bile fark ediyo eski cihazlar zaten iyi saptayamaz
Bidahaki gidişinde inşaAllah daha iyi olacak

İnşaAllah canımmm benimm yaaaa. Doğru diyorsun değerimde yetersizdi dün. İnşaAllah çarşambaya daha netleşir her şey ve inşaAllah bebeğimizi de görürüz bir gün

Ayyyy ne diyorsunnnnnn Not alıyorum hemen bunlarııı. İyiki varsın yaaaa

O zaman bunu da not al canım
Sağlık ocağındakiler ilk kontrol zamanında d vitamini de veriyorlar devit-3 veriyolar onu da kullanma monovit de aynı...içinde paraben var kanserojen madde yani ben bunu bilmeden ilk hamileliğimde malesef kullanmıştım
İyi bişey olsa bedavaya vermezlerdi zaten
D vitaminin düşük değilse zaten kullanmaya gerek yok ama düşük çıkarsa OCEAN öneririm katkısız ve kalitelidir... SSK karşılamıyo 40 tl falandı en son belki artmıştır biraz şimdi ama yavrularımız için değer zaten hemen bitmiyo

Sen bitanesinnnn yaaaa Sağlıkocağına hiç sonuç göstermedim bir şey veremediler Dün her şeye bakıldı kanda, bir sıkıntı gözükmüyor şimdilik. Troidimde düşmüş hamdolsun. Yükselmiş demiştim ya sana.

Bunu da hemen not alıyorum ne olur ne olmaz

evet o yönden sevindim tabiki..Allah isteyen herkese versin

İyi maaşallah ya ben endokrine gidemedim 2.88 di ya sonucum ama bu tiroit değişkenmiş zaten olduğu gibi kalmıyo

Hoşgeldin benimde döngüm 31 oluyodu
Bazen değişiklik göstersede.... Geçen ay adetimin 15.gününde yoğun akıntım olmuştu ben hiç ovulasyon kullanmadım o gün pik yaptımı bilmiyorum o gün değerlendirmiştik
Bide 18.günde değerlendirdik ama bence 17.günde çatlamıştır inşaallah öyledir
Çünkü 31 günde olduğum için 17.günde çatlar diye düşündüm 15'inde akıntı geldiğine göre demekki 1-2 gün sonra çatladı
Sen sadece 24.günü mü değerlendirdin? Pik görmüşsün inşaallah tutmuştur Allah gönlüne göre versin ama olmazsada üzülme önümüzdeki aya daha sıkı çalışırsınız
ilişkiden sonra döllenme olursa 11-12.günde kanda çıkar

İki hamileliğimdede folio kullandım kızlar 120 tablet olanından içeriğini pek bilmem ama ağır gelmedi bana en son 3 4 sene önce 45 tldi şuan 60tl olmuş oda sanırım

Senin 8 benjm kahve kahve gelmesinden sonra kesildi 3 nisandan say 9 gün oldu regl ise o kahve az kanama 31 Mart 20 gundur çıkmaz mi test de ne sabırlıymisiz
Baya sabırlıyız canım allah sabrımızın sonunu hayır eylesin inşallah

2.88 gayet iyi değil mi?bence çok güzel bu değer, sağlıklı beslenirsen de hiç yükselmez canım

Sağol canım Allah razı olsun
Bencede normal zaten referansı geçmemiş aile hekimi bişey demedi ama kadın doğum doktoru bir tık normalin üstünde sorun olmaz ama yinede endokrine bi gidersin dedi
çok pimpirikli oluyor bu bazı doktorlar...
Gebelerde en yükseği 2,5 olmalıymışmışda mışş ... tsh 'yi etkileyen veya düşmesine yardımcı olan gıdalar varmı bilmiyorum hiç Senin durumun nasıl şimdi?

inşallah olumlu olur canım :) ben bu ay full gün aşırı yaptım acaba cok mu zorladım :) dün yaptım test negatif çıktı maalesef geç döllenmede cok gec cıkıyor diyorlar ondan kafam karıstı. ben tam çalışmayı bıraktım piki görünce 24-25 ve 26. günü değerlendirdm, gerisi allahtan bakalım :)

Tabi olacağı varsa her şekilde olur
Günaşırı olması iyi zaten doktorlarda öyle öneriyorlar sadece hergün olması sperm sayısını azaltıyor o yüzden 2 günde bir en ideal..geç döllenme olursa dediğim gibi 11-12 günde hcg anca kanda yükselir
Sen bekle bakalım adetlerin çok düzenliyse gelmezse ihtimal yüksek :)

Nasıl da çözmüş arkadaşını Canımsın.

Ona tevafuk eseri gittim. Birini hastaneye götürmüştük. Giriş yapıp bende muayene oldum. Yoksa asıl gideceğim hastane değildi ve gitmemde kesinlikle
Doktorlar işte hepsinin adı doktor. Kimisi sadece işim bitsin diyo kimisi hastanında gönlü olsun öyle işim bitsin diyor. İnşallah gönlünce bi doktor bulursun canım benim ya

Bende sadece folio kullandım ikinci hanileliğimde vitamin kullanmadım maşallah kızımda hiçbi sorun yok çok şükğr vitamini içince daha midem bulanıyodu kuru kara üzüm yrdim bol bol kuruyemiş yedim kendimiz kırdık evde badem ceviz hergun bi avuç yerdim dediğin gibi saha sağlıklı daha iyi canım gene nasip ederse rabbim vitamin falan almayı düşünmüyorum gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…