- 14 Mart 2018
- 3.516
- 3.660
- 133
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.461
Ultrason cihazları da bir değil canım ondan kaynaklanmıştır... Değerin güzel maaşallah
Zaten kese görünmesi için en az 5000-6000'lerde olması lazım senin o gün belki o kadar değildi...sağlık ocağında mı ölçtürüyosun hep? 2 hafta beklemicen heralde
Bana doktor idrara sıkışıkmısın diye sormadı sıkışıkda değildim zaten... Senin o gün değerin yeterli seviyede değildi ondan öyle olmuştur sıkıntı etmedoktorlar bazen abartıyolar bende her seferinde başka doktora gidiyorum kafama göre birini bulana kadar böyle sürecek.... Çubuk kraker ekmek leblebi atıştır.Aç kalırsan miden daha çok bulanır
bide ayva iyi geliyo
ben martın 18 den beri korunmuyorum nisanın 5 de kan tahlili verdim negatif çıktı erken vermiş olabilirmiyim adetim geçti göğüsümde aşırı hassasiyet var yani hamilelik belirtilerini yaşıyorum kaçgün sonra tekrar test yapmalıyım gebelik hesaplamadA 6 HAFTASINDASINIZ DİE YAZIYOR hamilelik varmıdır senceTabiki
Bn inofolic kullnmstım o gayet iyydiHangisini kullanıyosun canım? Ya bana doktorlar kullan diye bişey demedi kanda eksiklik olmayınca ama kullansammı bilmiyorum valla kararsız kaldım onlar demeyince...folbiolü istemem zaten iyi değil o
Solgar iyi diyolar ama SSK karşılamıyo o da pahalı biraz 55-60 TL arası
Hangisini kullanıyosun canım? Ya bana doktorlar kullan diye bişey demedi kanda eksiklik olmayınca ama kullansammı bilmiyorum valla kararsız kaldım onlar demeyince...folbiolü istemem zaten iyi değil o
Solgar iyi diyolar ama SSK karşılamıyo o da pahalı biraz 55-60 TL arası
ben martın 18 den beri korunmuyorum nisanın 5 de kan tahlili verdim negatif çıktı erken vermiş olabilirmiyim adetim geçti göğüsümde aşırı hassasiyet var yani hamilelik belirtilerini yaşıyorum kaçgün sonra tekrar test yapmalıyım gebelik hesaplamadA 6 HAFTASINDASINIZ DİE YAZIYOR hamilelik varmıdır sence
Evet muayene ettiği gün kanda 4428 çıktı canımm. Bana idrara sıkışık gelin denmedi kaldı ki ilk kez oraya gittim diye idrar tahlili de istemişlerdi. Nasıl sıkışık olabilirim istediği kadar.
Çarşamba memlekette muayene olacağım canım. Sağlıkocağında 2321 çıkmıştı, muayene olduğum hastanede dün 4428 çıkmıştı. Neyse hayırlısı canım yaaa.
Sen ne yaptın tekrar muayene oldun mu
14 ve 24 arası yumurtlama dönemim diYumurtlama günün ne zamandı biliyor musun
olucak inşlh cnm umutsuzluk yokk.Bende o da yok
Yok ben daha gitmedimay bu süreçde zor yaaa... Ne zaman gitsem bilemiyorum bide devlet hastaneleri uzak yakın olan bi hastane var ordanda randevu alamıyorum
Yakınımda özel bi poliklinik var bi kereliğine oraya mı gitsem acaba...oğlumdada ilk kese için oraya gitmiştim 10 gün sonra kalp atışı için gel demişti gittim duydum çok şükür
Bu seferde öyle yapayım en iyisi
Devlet hastaneleriyle uğraşmak zor oluyo
14 ve 24 arası yumurtlama dönemim di
Aaa folbiol kullanıyorum ama niye iyi değil
aslında nie bu kadar heyecanlandım bilmiyorum :) 2 tane çocuğum var biri 11 diğeri 7 yaşında ben çok hevesliydim 3 istiyorum die eşimden habersiz spralimi çıkartırdım çıkartığım günden beri bugüne kadar birlikte olduk hastalanmadım henüz belli döllenme döneminde yaptırdıysam kan tahlilini o yüzdende çıkmamış olabilirmiki :)Yumurtlama günün ne zamandı biliyor musun
Korkma bişey olmaz sadece diğerlerinin içeriği daha katkısız folbiolde titanyum dioksit falan var gerçi ilaçların çoğunda var o ama ben daha katkısız bişey arıyorum ondan dedim kuzumilkinde bende folbiol kullanmıştım 20 gün kullanıp bıraktım onun dozajı yüksek olduğu için bazı kişiler yarım yarım kullanıyo veya 2 günde bir...
Keşke doktorlar bununla ilgili açıklamada yapsalar veya daha iyi bişey önerseler
Adetin düzenli mi hangi gün olmayı bekliyorsun?
Bunları anlamak için soruyorum
düzenli oluyordu hiç bir sıkıntım yoktu ama spralden dolayı sürekli ara ara kanamalrım oluyordu :)Adetin düzenli mi hangi gün olmayı bekliyorsun?
Bunları anlamak için soruyorum
aslında nie bu kadar heyecanlandım bilmiyorum :) 2 tane çocuğum var biri 11 diğeri 7 yaşında ben çok hevesliydim 3 istiyorum die eşimden habersiz spralimi çıkartırdım çıkartığım günden beri bugüne kadar birlikte olduk hastalanmadım henüz belli döllenme döneminde yaptırdıysam kan tahlilini o yüzdende çıkmamış olabilirmiki :)
Ayyy ciddi miiii yaaaa 8 saatte bir kullanıyordum bir şey demedi doktor
En iyisi memleketteki doktora sormak. Aff ne kadar hafife alıyorlar ya
çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için bu arada çok memnun oldum :)Hay maşaAllahNe güzel evlatlarınız varmış
Geç döllenme olduysa çıkmayabilir evet
Eneaciz folbiol 5 mg içeriyo
Bizim ihtiyacımız olan oran 0.400
Ondan hergün kullanmıyor bazı kişiler
Öyle olmasa ben ilk hamileliğimde 20 gün boyunca her gün 1 tane kullanmıştım kanımda referansın üstünde çıkmıştı doktor bırak kullanma dedi
Ya bu doktorları da anlamak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?