• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ultrason cihazları da bir değil canım ondan kaynaklanmıştır... Değerin güzel maaşallah
Zaten kese görünmesi için en az 5000-6000'lerde olması lazım senin o gün belki o kadar değildi...sağlık ocağında mı ölçtürüyosun hep? 2 hafta beklemicen heralde
Bana doktor idrara sıkışıkmısın diye sormadı sıkışıkda değildim zaten... Senin o gün değerin yeterli seviyede değildi ondan öyle olmuştur sıkıntı etme😘 doktorlar bazen abartıyolar bende her seferinde başka doktora gidiyorum kafama göre birini bulana kadar böyle sürecek.... Çubuk kraker ekmek leblebi atıştır.Aç kalırsan miden daha çok bulanır
bide ayva iyi geliyo

Evet muayene ettiği gün kanda 4428 çıktı canımm. Bana idrara sıkışık gelin denmedi kaldı ki ilk kez oraya gittim diye idrar tahlili de istemişlerdi. Nasıl sıkışık olabilirim istediği kadar.

Çarşamba memlekette muayene olacağım canım. Sağlıkocağında 2321 çıkmıştı, muayene olduğum hastanede dün 4428 çıkmıştı. Neyse hayırlısı canım yaaa.

Sen ne yaptın tekrar muayene oldun mu 🤗

ben martın 18 den beri korunmuyorum nisanın 5 de kan tahlili verdim negatif çıktı erken vermiş olabilirmiyim adetim geçti göğüsümde aşırı hassasiyet var yani hamilelik belirtilerini yaşıyorum kaçgün sonra tekrar test yapmalıyım gebelik hesaplamadA 6 HAFTASINDASINIZ DİE YAZIYOR hamilelik varmıdır sence

Hangisini kullanıyosun canım? Ya bana doktorlar kullan diye bişey demedi kanda eksiklik olmayınca ama kullansammı bilmiyorum valla kararsız kaldım onlar demeyince...folbiolü istemem zaten iyi değil o
Solgar iyi diyolar ama SSK karşılamıyo o da pahalı biraz 55-60 TL arası
Bn inofolic kullnmstım o gayet iyydi

Hangisini kullanıyosun canım? Ya bana doktorlar kullan diye bişey demedi kanda eksiklik olmayınca ama kullansammı bilmiyorum valla kararsız kaldım onlar demeyince...folbiolü istemem zaten iyi değil o
Solgar iyi diyolar ama SSK karşılamıyo o da pahalı biraz 55-60 TL arası

Aaa folbiol kullanıyorum ama niye iyi değil 😲😲

ben martın 18 den beri korunmuyorum nisanın 5 de kan tahlili verdim negatif çıktı erken vermiş olabilirmiyim adetim geçti göğüsümde aşırı hassasiyet var yani hamilelik belirtilerini yaşıyorum kaçgün sonra tekrar test yapmalıyım gebelik hesaplamadA 6 HAFTASINDASINIZ DİE YAZIYOR hamilelik varmıdır sence

Yumurtlama günün ne zamandı biliyor musun

Evet muayene ettiği gün kanda 4428 çıktı canımm. Bana idrara sıkışık gelin denmedi kaldı ki ilk kez oraya gittim diye idrar tahlili de istemişlerdi. Nasıl sıkışık olabilirim istediği kadar.

Çarşamba memlekette muayene olacağım canım. Sağlıkocağında 2321 çıkmıştı, muayene olduğum hastanede dün 4428 çıkmıştı. Neyse hayırlısı canım yaaa.

Sen ne yaptın tekrar muayene oldun mu 🤗

Yok ben daha gitmedim 🙄 ay bu süreçde zor yaaa... Ne zaman gitsem bilemiyorum bide devlet hastaneleri uzak yakın olan bi hastane var ordanda randevu alamıyorum
Yakınımda özel bi poliklinik var bi kereliğine oraya mı gitsem acaba...oğlumdada ilk kese için oraya gitmiştim 10 gün sonra kalp atışı için gel demişti gittim duydum çok şükür
Bu seferde öyle yapayım en iyisi
Devlet hastaneleriyle uğraşmak zor oluyo

Yok ben daha gitmedim 🙄 ay bu süreçde zor yaaa... Ne zaman gitsem bilemiyorum bide devlet hastaneleri uzak yakın olan bi hastane var ordanda randevu alamıyorum
Yakınımda özel bi poliklinik var bi kereliğine oraya mı gitsem acaba...oğlumdada ilk kese için oraya gitmiştim 10 gün sonra kalp atışı için gel demişti gittim duydum çok şükür
Bu seferde öyle yapayım en iyisi
Devlet hastaneleriyle uğraşmak zor oluyo

Bencede öyle yap canım yaaa. Bizede hastabe çok uzak. Gidene kadar perişan oluyorum 😞

Aaa folbiol kullanıyorum ama niye iyi değil 😲😲

Korkma bişey olmaz sadece diğerlerinin içeriği daha katkısız folbiolde titanyum dioksit falan var gerçi ilaçların çoğunda var o ama ben daha katkısız bişey arıyorum ondan dedim kuzum😊 ilkinde bende folbiol kullanmıştım 20 gün kullanıp bıraktım onun dozajı yüksek olduğu için bazı kişiler yarım yarım kullanıyo veya 2 günde bir...
Keşke doktorlar bununla ilgili açıklamada yapsalar veya daha iyi bişey önerseler

Yumurtlama günün ne zamandı biliyor musun
aslında nie bu kadar heyecanlandım bilmiyorum :) 2 tane çocuğum var biri 11 diğeri 7 yaşında ben çok hevesliydim 3 istiyorum die eşimden habersiz spralimi çıkartırdım çıkartığım günden beri bugüne kadar birlikte olduk hastalanmadım henüz belli döllenme döneminde yaptırdıysam kan tahlilini o yüzdende çıkmamış olabilirmiki :)

Korkma bişey olmaz sadece diğerlerinin içeriği daha katkısız folbiolde titanyum dioksit falan var gerçi ilaçların çoğunda var o ama ben daha katkısız bişey arıyorum ondan dedim kuzum😊 ilkinde bende folbiol kullanmıştım 20 gün kullanıp bıraktım onun dozajı yüksek olduğu için bazı kişiler yarım yarım kullanıyo veya 2 günde bir...
Keşke doktorlar bununla ilgili açıklamada yapsalar veya daha iyi bişey önerseler

Ayyy ciddi miiii yaaaa 8 saatte bir kullanıyordum bir şey demedi doktor 🤒

En iyisi memleketteki doktora sormak. Aff ne kadar hafife alıyorlar ya

aslında nie bu kadar heyecanlandım bilmiyorum :) 2 tane çocuğum var biri 11 diğeri 7 yaşında ben çok hevesliydim 3 istiyorum die eşimden habersiz spralimi çıkartırdım çıkartığım günden beri bugüne kadar birlikte olduk hastalanmadım henüz belli döllenme döneminde yaptırdıysam kan tahlilini o yüzdende çıkmamış olabilirmiki :)

Hay maşaAllah 🤗🙈 Ne güzel evlatlarınız varmış 🤗

Geç döllenme olduysa çıkmayabilir evet 🙈

Ayyy ciddi miiii yaaaa 8 saatte bir kullanıyordum bir şey demedi doktor 🤒

En iyisi memleketteki doktora sormak. Aff ne kadar hafife alıyorlar ya

Günde kaç tane kullanıyosun doktor 1 tane demedi mi aman kuzum aman onun dozajı yüksek zaten minik olduğuna aldanma😊
Sen sor mutlaka bak benim o bahsettiğim Solgar varya içindeki oran 0.400 mcg'miş
Hamilelerin günlük alması gereken miktarda oymuş zaten ..ondanmı alsam ya sorayım yinede bende doktora

Eneaciz Eneaciz folbiol 5 mg içeriyo
Bizim ihtiyacımız olan oran 0.400
Ondan hergün kullanmıyor bazı kişiler
Öyle olmasa ben ilk hamileliğimde 20 gün boyunca her gün 1 tane kullanmıştım kanımda referansın üstünde çıkmıştı doktor bırak kullanma dedi
Ya bu doktorları da anlamak zor

Ben gebelikten önce inofolic kullandım iki gebeliğimdede folnol kullandım ama Bi zararı olmadı bana :)

Eneaciz Eneaciz folbiol 5 mg içeriyo
Bizim ihtiyacımız olan oran 0.400
Ondan hergün kullanmıyor bazı kişiler
Öyle olmasa ben ilk hamileliğimde 20 gün boyunca her gün 1 tane kullanmıştım kanımda referansın üstünde çıkmıştı doktor bırak kullanma dedi
Ya bu doktorları da anlamak zor

Ayyyy ciddi miiii 😲😲😲😲😲 günde 1 kullanayım o zaman doktora sorana kadar

Back