- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.441
Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar canımGününüz aydın olsun sabah şekerlerihepimizin cuması mübarek olsun Rabbim bu mübarek günde gönlünüzden ne geçiyorsa kabul eylesin
kucaklarınızı doldursun inşaallah amin
Mavi Boncugumm Ben oluyorum iki gündür midem mahvetti beni ya hem ağrıyor hem bulanıyor canım hiç bişey istemiyor yesem ceviricem ay yokmu bir yöntem
merhabalar, ben yeni sayılırım. gezinirken sayfanıza denk geldim. bende aralık ayında 13 haftalık hamileyken anensefali nedeniyle kürtaj oldum. bu süreç beni fazlasıyla yıprattı,doktor 3 ay süre verdi.1 ayda ben koydum 4 ay :) folik asitime devam ediyorum, hiç bırakmadım. bu ay bebek için tekrar çalışmalara başlayacağız ama benim içimde hala korku var aynı olay tekrarlar mı diye :'( başına bu tarz olay gelen var mı?
Eneaciz
Hayhatun
@suzi88
@EceCigdem
@Hayal Kocak
Hamişlerim nasılsınız? Nasıl belirtiler
Bende göğüs ağrısı falanda yok aynıyım
merhabalar, ben yeni sayılırım. gezinirken sayfanıza denk geldim. bende aralık ayında 13 haftalık hamileyken anensefali nedeniyle kürtaj oldum. bu süreç beni fazlasıyla yıprattı,doktor 3 ay süre verdi.1 ayda ben koydum 4 ay :) folik asitime devam ediyorum, hiç bırakmadım. bu ay bebek için tekrar çalışmalara başlayacağız ama benim içimde hala korku var aynı olay tekrarlar mı diye :'( başına bu tarz olay gelen var mı?
allah gönlüne göre nasip etsin :) ben yazıyorum kimse bana cvap vermioYakınlarım diyor 2 çocuk yeter diye ama insan istiyor 3 olsun ilerde 30 umdan sonra da süpriz olursa 4 cü olsun inşallah ben çok seviyom çocukları
Bende o da yokgünaydın herkese;
4,5 yaşında bir oğlum var akşamları pek giremiyorum.şimdi gördüm cnm. adet olcam gibi 2 gündür kasık ağrım başladı onun dışında pek bir belirtim yok
Devam edıyor canım özellikle su an sabah ve gece çok fazla umarım tez biter tsk ederim sen nasılsınHayhatun bugün nasılsın canım bulantı devam ediyormu? Bir anda kesilmez gerçi bi müddet sabredeceksin inşaallah daha iyisindir
bebeğin beyni kafatasının dışında gelişiyor yada kafatası kapanmıyor. bebek genellikle anne karnında ölüyor, doğsa bile hemen ölüyor. nöral tüp kusurlarının bir çeşidi.Geçmiş olsun Rabbim sağlıkla nasip etsinanensefali ne oluyor acaba ilk defa duydum
birşey sorabilirmiyimHayırlı sabahlar canım
Şuan aşırı bulantım var. Kusacak gibiyim. Kahvaltı edemedim. Gaz var bayağı. Ara sıra kasık batması.
Dün muayene oldum ve karnım ağrıdı. Doktor karnıma çok bastırdı göremedi keseyi diye. İdrara sıkışık gelmemişsin dedi halbuki bana göre sıkışıktım. Neyse asıl muayene günüm çarşamba ama bu doktora tevafuk eseri gittim.
Keseyi gördü. Ama şekilsiz gibi bir aşağı uzuyor bir duruyo anlamıyorum dedi. İki hafta sonra gel dedi. Ona gitmeyeceğim tabiki. Öyle işte bakalım ne olacak.
Kan değerimde salı günü 2321 idi, dün yani perşembe de 4428 olmuş.
Bnm göğüsler basınca ağrıyordu canım. Adet sancın coktu Bn ondan anlmştm aslındaGünaydın canım hayırlı cumalar göğüs acısından uyuyamadım şu 2 aydan beri çok erken başlıyor hormon tahlilimde temiz çıkmıştı adetim 3 gün gecikmeli olsa daha ayın 18 çok var yani sende bu şekilde belirti olmuşmuydu?
birşey sorabilirmiyim
galiba folik asit yetersizliğinden, öncesinde kullanmaya başlamamıştımİnternete şimdi baktımda nöral tüp defektiymiş yani folik asit yetersizliğinden oldu heralde? ☹
Ya Rab Cuma hürmetine sen kimsenin kucağını boş kalbini yasta BIRAKMA... AMİNNNNN....
Hayırlı sabahlar canım
Şuan aşırı bulantım var. Kusacak gibiyim. Kahvaltı edemedim. Gaz var bayağı. Ara sıra kasık batması.
Dün muayene oldum ve karnım ağrıdı. Doktor karnıma çok bastırdı göremedi keseyi diye. İdrara sıkışık gelmemişsin dedi halbuki bana göre sıkışıktım. Neyse asıl muayene günüm çarşamba ama bu doktora tevafuk eseri gittim.
Keseyi gördü. Ama şekilsiz gibi bir aşağı uzuyor bir duruyo anlamıyorum dedi. İki hafta sonra gel dedi. Ona gitmeyeceğim tabiki. Öyle işte bakalım ne olacak.
Kan değerimde salı günü 2321 idi, dün yani perşembe de 4428 olmuş.
galiba folik asit yetersizliğinden, öncesinde kullanmaya başlamamıştımAllah kımseye yaşatmasın, zor bir durum. sonraki gebelikler için tekrarlar mı düşüncesi daha zor.
galiba folik asit yetersizliğinden, öncesinde kullanmaya başlamamıştımAllah kımseye yaşatmasın, zor bir durum. sonraki gebelikler için tekrarlar mı düşüncesi daha zor.
Bende testte çıktıktan sonra başladım folik asite
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?