• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
True white True white ben de hala regl olmadım kafayı yemek üzereyim doktorumla konuştum yine bugün sakin sakin bekleee diyor 🤦🏼‍♀️bugün regl gecikmesinin 8. günü 4 gün önce kan verdim negatif
Hala nasıl negatif çıkabiliyor ya kavusalim artık bebislerimize 😔 benim 5 gün geçti idrar negatif idrarda negatif görünce kan vermeye korkuyorum

Evet aralik sonu
Biri agustos
Digeri ekim.
En iyisi bence ekim di galiba .
Olsun kis bebegide iyidir. Bahara kadar toparlanir ins. Rahatca cikarsiniz. Ins bide prenses haberi alirsin ohh. 🤗🤲

Ay inşaallah canımmm😍🥰🤲
Seninde bir prensin olur inşaallah 🤗🌹
Bende ekimde doğdum ekim güzeldir😁

True white True white ben de hala regl olmadım kafayı yemek üzereyim doktorumla konuştum yine bugün sakin sakin bekleee diyor 🤦🏼‍♀️bugün regl gecikmesinin 8. günü 4 gün önce kan verdim negatif
Senin 8 benjm kahve kahve gelmesinden sonra kesildi 3 nisandan say 9 gün oldu regl ise o kahve az kanama 31 Mart 20 gundur çıkmaz mi test de 😊 ne sabırlıymisiz 😁

Kizlar ben bir kac senedir ugrasiyorum. Gecen ay esimle tup bebege karar verdik randevu yaptik, herneyse bu ay igneleri vurulup tup bebek yapilcakti. Ben 2,5 haftadir cok tuaf sancilar cekiyorum rahmimde sizlama, kasiklarda batma ha oldum ha olucam gibi. Adet olmayi bekliyorum ignelere baslim tupbebek olsun bir an once diye. Normalde carsamba olmaliydim ve emindim olacagima cunki adet sancisi cektim halada Cekiyorum ama tik yok. Adet gunu test yaptim negatif, simdide yapmaya korkuyorum. Bu ay adet gecikmesi yasiyan varmi? Acaba ilk bahardan dolayimi? Piskolojigim cok bozuldu artik kaldiramiyorum, isyanlara bagladim

Evet gecikme yaşayanlarda oluyor mevsim değişikliği olabilir... Belki bir ihtimal geç döllenme olduysa beklemen gerekir
Lütfen isyan etme Allah'ın sevmediği bişeydir
O bişeyi vermezsede onda bir hayır vardır sadece biz bilmeyiz bunu. Sen Allah'a sığın tevekkül et O en hayırlısını hayırlı zamanda verecektir 41 gün Meryem suresi oku okumadıysan.... Bir fakiri sevindirip hacet namazı kıl sonra Allah bunları duaların kabulüne vesile eder inşaallah
Yıllarca bekleyipde hiç ummadığı ve imkansız denilen anda mucizelerine kavuşanlar var
Allah sabredenlerle beraberdir💗 Tez vakitte sana ve burdaki kardeşlerime hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲

Senin 8 benjm kahve kahve gelmesinden sonra kesildi 3 nisandan say 9 gün oldu regl ise o kahve az kanama 31 Mart 20 gundur çıkmaz mi test de 😊 ne sabırlıymisiz 😁
hahahha olabiliyormuş böyle şeyler forumda adet gecikmesinden 25 gün sonra öğrendim diyen var 😂😂😂😂
sabırla sınanıyoruz bence

:halay:günaydın hanımlarrr Hayırlı Cumalar :KK15::KK54:olsun  hepinize bol hamilelik dilerim :KK36::KK9:
Günaydın canım hayırlı cumalar göğüs acısından uyuyamadım şu 2 aydan beri çok erken başlıyor hormon tahlilimde temiz çıkmıştı adetim 3 gün gecikmeli olsa daha ayın 18 çok var yani sende bu şekilde belirti olmuşmuydu?

İnşallah canım. :dua: Nerdeyse 10 gündür adet olacakmışım gibi tuhaf bir ağrı giriyor. Birde dün çok değişik açık yeşil ve beyaz akıntım oldu bayağı :KK17:
Akıntı hakkında sadece yumurtlama döneminde oluyor benim birde üşüttügüm zaman inşallah seninki bebistendir adet olcakmış gibi ağrı bendede var hayır olsun batlarımız aynı inşallah hamileyizdir 😊

Arkadaşlar şimdi en son 15 martta adet oldum 2 3 gün gecikme olursa 17 18 nisanda olurum siz batı en son adete göremi alıyorsunuz yoksa tahmini bat mı?

Back