- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #4.401
Nadir. Tam gününde de oldugum oluyordu bi kac gün gecikmede olabiliyor. Catlatma ignesi geciktiriyor geneldeBöyle geciktiği oluyor muydu sizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nadir. Tam gününde de oldugum oluyordu bi kac gün gecikmede olabiliyor. Catlatma ignesi geciktiriyor geneldeBöyle geciktiği oluyor muydu sizin
3 yaşında yaramaz mı yaramaz bir kızım var.Ay ha de insallah ilk mi olacak
Amin canım sağol. Geçmedi henüz daha 6 gün var.Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin insallah adetin kaç gün geçti ?
Hala nasıl negatif çıkabiliyor ya kavusalim artık bebislerimize benim 5 gün geçti idrar negatif idrarda negatif görünce kan vermeye korkuyorumTrue white ben de hala regl olmadım kafayı yemek üzereyim doktorumla konuştum yine bugün sakin sakin bekleee diyor bugün regl gecikmesinin 8. günü 4 gün önce kan verdim negatif
Evet aralik sonu
Biri agustos
Digeri ekim.
En iyisi bence ekim di galiba .
Olsun kis bebegide iyidir. Bahara kadar toparlanir ins. Rahatca cikarsiniz. Ins bide prenses haberi alirsin ohh. ❤
Senin 8 benjm kahve kahve gelmesinden sonra kesildi 3 nisandan say 9 gün oldu regl ise o kahve az kanama 31 Mart 20 gundur çıkmaz mi test de ne sabırlıymisizTrue white ben de hala regl olmadım kafayı yemek üzereyim doktorumla konuştum yine bugün sakin sakin bekleee diyor bugün regl gecikmesinin 8. günü 4 gün önce kan verdim negatif
Aynen kan niye veroyim diyorum boşunaHala nasıl negatif çıkabiliyor ya kavusalim artık bebislerimize benim 5 gün geçti idrar negatif idrarda negatif görünce kan vermeye korkuyorum
Kizlar ben bir kac senedir ugrasiyorum. Gecen ay esimle tup bebege karar verdik randevu yaptik, herneyse bu ay igneleri vurulup tup bebek yapilcakti. Ben 2,5 haftadir cok tuaf sancilar cekiyorum rahmimde sizlama, kasiklarda batma ha oldum ha olucam gibi. Adet olmayi bekliyorum ignelere baslim tupbebek olsun bir an once diye. Normalde carsamba olmaliydim ve emindim olacagima cunki adet sancisi cektim halada Cekiyorum ama tik yok. Adet gunu test yaptim negatif, simdide yapmaya korkuyorum. Bu ay adet gecikmesi yasiyan varmi? Acaba ilk bahardan dolayimi? Piskolojigim cok bozuldu artik kaldiramiyorum, isyanlara bagladim
Mavi boncuğum, benim bat o zaman 26 nisan olarak değiştirir misin?çok teşekkür ederim cevabın için ☺Yumurtlaman bugün kesin olursa daha doğrusu çatlarsa 14 gün sonra adet gelmesi lazım
Ekimmi bnm gbı terazi misinAy inşaallah canımmm
Seninde bir prensin olur inşaallah
Bende ekimde doğdum ekim güzeldir
hahahha olabiliyormuş böyle şeyler forumda adet gecikmesinden 25 gün sonra öğrendim diyen varSenin 8 benjm kahve kahve gelmesinden sonra kesildi 3 nisandan say 9 gün oldu regl ise o kahve az kanama 31 Mart 20 gundur çıkmaz mi test de ne sabırlıymisiz
Günaydın canım hayırlı cumalar göğüs acısından uyuyamadım şu 2 aydan beri çok erken başlıyor hormon tahlilimde temiz çıkmıştı adetim 3 gün gecikmeli olsa daha ayın 18 çok var yani sende bu şekilde belirti olmuşmuydu?günaydın hanımlarrr Hayırlı Cumalar olsun  hepinize bol hamilelik dilerim
Günaydın hayırlı cumalar canım var mı belirtilerin? inşallah hayırlısıyla hamilesindir.Günaydınn hanımlarrr
Hayırlı cumalar hayırlı sabahlar
Bata son 5 gün İlk hamileliğimde adete 5 kala öğrenmiştim bu sefer beklicem dayanabilirsem
İnşallah canım. Nerdeyse 10 gündür adet olacakmışım gibi tuhaf bir ağrı giriyor. Birde dün çok değişik açık yeşil ve beyaz akıntım oldu bayağıGünaydın hayırlı cumalar canım var mı belirtilerin? inşallah hayırlısıyla hamilesindir.
Akıntı hakkında sadece yumurtlama döneminde oluyor benim birde üşüttügüm zaman inşallah seninki bebistendir adet olcakmış gibi ağrı bendede var hayır olsun batlarımız aynı inşallah hamileyizdirİnşallah canım. Nerdeyse 10 gündür adet olacakmışım gibi tuhaf bir ağrı giriyor. Birde dün çok değişik açık yeşil ve beyaz akıntım oldu bayağı
İnşallah Amin AminnAkıntı hakkında sadece yumurtlama döneminde oluyor benim birde üşüttügüm zaman inşallah seninki bebistendir adet olcakmış gibi ağrı bendede var hayır olsun batlarımız aynı inşallah hamileyizdir
Amin hayırlısıyla inşallah2 mayıstada 5 mayıstada olmada hamiş ol inşallah