- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.421
Görümcem derdi erken adet olursan rahim kendini bebek icin hazırlarmış inşallah senin de öyledirkızlar 3gün önceden regl oldum
MerhabaSelamun aleyküm hanımlar....Hoşgeldiniz
Bismillahirrahmanirrahim diyerek başlıyorum inşaallah bu 3 ay içinde hayırlısıyla çift çizgileri hep beraber görürüz❤
Sayfama isteyen herkes davetlidir...
Buyrun kızlar toplanalım...Ama sizden ricam isim bat yazdırıp kaybolmayalım, ilgilenmeyenler yazdırmasın, amacımız burda beraber hüzün ve sevinçlerimizi paylaşmak değil mi
Rabbim bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın amin
---ÖNEMLİ NOT---
Sevgili bacılarım listeyi hergün güncelliyorum. Adını listeye yazdırmak isteyenler eğer aramızda paylaşım yapacaksa benim adımı etiketleyerek adet tarihlerini belirtsinler, adıma etiket yapılmayan her mesajı göremeyebilirim...eğer buraya adını yazdırıpda başka topiklere gidecekseniz lütfen listemde boşa yer kaplamayın
Adı listede yazılı olanlar adet görürseniz lütfen bi sonraki adet tarihinizi bana bildirin. Adet tarihini yenilettirmeyenlerin veya hamile kalıp bu sayfayla irtibatını kesenlerin ismini listeden sileceğim.
HAMİŞLERİMİZ
Mavi Boncugumm SAT: 26.02
Eneaciz SAT:2 mart
Hayhatun SAT:26.02
Whitechocolate-2020 26 mart
Hayal Kocak 5 nisan
EceCigdem SAT: 3 mart
BEKLENEN ADET TARİHLERİ
@sumeyyekrc21 nisan
@Yarenimi23 nisan
@Hadicnmsende26 mart
@Smile Forever30 nisan
@Vuslat_gelsin
@Kutsalll Enerjiii
@Elifleeylul31 mart
@Sessiz melekkk28 mart
@Kubradnz0
@virgo_3526 mart
@beren_naz27 nisan
@ogretmen6120 nisan
@Nurov26 nisan
@NorthCarolina20 nisan
@szfb29 nisan
@eecemyldz21 nisan
@papatyakokankadin23 mart
@Aselkocak8 mayıs
@Semaes5 nisan
@nicknamedn25 mart
@Morvampir124 mart
@Lostinparadise30 nisan
@Umutumut827 mayıs
@minik kalp075329 mart
@asihan6 nisan
@chatlak_anne27 mart
@Bhr_383 nisan
@senmeleksin1 mayıs
@buse_ipek0923-24 nisan
@HeyeCANm10 nisan
@3 cicek annesi11 mayıs
@karanmasal7 nisan
@Hulya Ceylan1 nisan
Hayalperest07 19 nisan
@Nurem16 nisan
@nerdesinmelegim18 nisan
@Sessizzollll25 nisan
@hayat28289 nisan
@gkymc2 nisan
@LiMm2 mayıs
@nimesota25 nisan
@srplmtmtk14 nisan
@Hayal_B9124 nisan
@kelebekays3 mayıs
@Aselceren31 mart
@GltnByrktr6 nisan
sukufenazz 17 nisan
@nejlaa 861 mayıs
@cheryblossommm6 nisan
@Hasretim4211 nisan
@Sari NisaN29 nisan
@Teacher893424 nisan
@Morzirhli6 mayıs
@irregularidea18 nisan
@Esammar16 nisan
@bilgilisirine2 mayıs
@fatuu26 nisan
@yslkbr14 nisan
@Dersaadet1820 nisan
@ciceklibocekli1112 mayıs
@SERAPGNL24 nisan
@Htcckn8 nisan
@Minik_kebelek3 nisan
@kubraaa9211 nisan
@Nerimmm3 nisan
@nunu258829 nisan
@Busrayld9 mayıs
@MAMA_to_be5 nisan
@Hirabiask11 nisan
@Eslem916 mayıs
@asel3727 nisan
@busra89istGeri gelecek
@fer_nur23 nisan
@nastasya301 mayıs
@Kurkmantolumdnn3 mayıs
@esmanur723 nisan
@Sema215810 nisan
@selozy19 nisan
@arzerik14 nisan
@1meyra27-28 nisan
Y Yazgele15 nisan
@GULDENHSGR4 mayıs
@Mstfamls30 nisan
@Selmak466 mayıs
günaydın herkese;Benim de 20 nisan. var mı sende belirti bişey
Benimde son 6 gün kaldı dün ben test yaptım 4 saat sonra çizgi C nin yanında çıkmıştı teste sıkıntı vardı sanırım bende beklicem inşallah on beşine kadar bekleyebilirsem tabiGünaydınn hanımlarrr
Hayırlı cumalar hayırlı sabahlar
Bata son 5 günİlk hamileliğimde adete 5 kala öğrenmiştim bu sefer beklicem dayanabilirsem
üstüne görme gibimi diyorsun? bi sonraki ay için mi :)Görümcem derdi erken adet olursan rahim kendini bebek icin hazırlarmış inşallah senin de öyledir
Merhaba ☺ Benimde bu ay klomen ve ovitrelle tedavimin 3. Ayı 2 gün önce iğnemi oldum bekliyorum. Sat: 29 Mart. Bu ay klomen+inofolic+estrofem ve ek olarak prowomen verdi doktorum herşeyin Harika olduğunu 4 tane sağlıklı hareketli yumurtam olduğunu ve rahim duvarınında kalınlaştığını söyledi. Bu aydan ümitliyimAllah herkesin gönlüne göre versin inşaallah
Günü gelmeden yanıltabiliyor testler, ben nasıl sabretceksem bakalımBenimde son 6 gün kaldı dün ben test yaptım 4 saat sonra çizgi C nin yanında çıkmıştı teste sıkıntı vardı sanırım bende beklicem inşallah on beşine kadar bekleyebilirsem tabi
Aman bazen de çoğu kişide doğru çıkıyor bize de doğrusu denk gelir inşallah burda bi bayan 6 gün kala yapmışta çıkmışGünü gelmeden yanıltabiliyor testler, ben nasıl sabretceksem bakalım
25 gunmu oo diğer adete belli olur 2 ayljkhahahha olabiliyormuş böyle şeyler forumda adet gecikmesinden 25 gün sonra öğrendim diyen var
sabırla sınanıyoruz bence
Merhaba ☺ Benimde bu ay klomen ve ovitrelle tedavimin 3. Ayı 2 gün önce iğnemi oldum bekliyorum. Sat: 29 Mart. Bu ay klomen+inofolic+estrofem ve ek olarak prowomen verdi doktorum herşeyin Harika olduğunu 4 tane sağlıklı hareketli yumurtam olduğunu ve rahim duvarınında kalınlaştığını söyledi. Bu aydan ümitliyimAllah herkesin gönlüne göre versin inşaallah
Günaydınn hanımlarrr
Hayırlı cumalar hayırlı sabahlar
Bata son 5 günİlk hamileliğimde adete 5 kala öğrenmiştim bu sefer beklicem dayanabilirsem
Ah ah mükemmel olurHadi hayırlısı inşaallah ikiz gelir
Bekliyorum da âdet ağrısı beni korkutuyorHayırlı cumalar şekerbencede sık dişini en güzeli beklemek
İnşaallah bizde o şanslılardan oluruzAman bazen de çoğu kişide doğru çıkıyor bize de doğrusu denk gelir inşallah burda bi bayan 6 gün kala yapmışta çıkmış ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?