- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 133
- 30
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.361
Aynen canım inşallah bakalım bende artık doktorda öğrendikten sonra yapmamıştım bi daha test bu seferde koyu koyu görmeden gidesim yok zaten hastaneye gitmekde ayrı bi dert benim içinDoğrudur canım o zaman sende geç döllenme oluyor o yüzden hemen yansımıyor
Bidaha kalırsın inşaallah bakalım belki bu sefer öyle olmaz ama 8-9 haftalıkken koyu çıkar illaki çünkü o haftalarda hcg hızla yükseliyor
Canım yeni bat 2 mayıs galiba en çok benimkine var ☺
Hayır benimki 3 mayısCanım yeni bat 2 mayıs galiba en çok benimkine var ☺
Hayırlısı olsun canım biz çocuk düşünmüyorduk zaten ama hiç beklemediğim bi zamanda kimyasal gebelik geçirdim aklıma düştü bi defa gebelik akla düşünce isteniyor galiba20 güncük çabuk geçer canım
Ben döngümü bile bilmiyorum 28 diye hesapladım da 2 mayıs çıktı belki daha geçtirHayır benimki 3 mayıs
Kızlar bugün yumurtlama günümmüş, bu ay ovülasyon testi kullandık, öyle olunca benim regl tarihim ortalama nasıl olmalı?
Çünkü kontrol amaçlı gitmiştim,Tabiki olabilir neden alttan baktı ki?
Bende geçiriyorum şuan, nasıl anladın?Hayırlısı olsun canım biz çocuk düşünmüyorduk zaten ama hiç beklemediğim bi zamanda kimyasal gebelik geçirdim aklıma düştü bi defa gebelik akla düşünce isteniyor galiba ☺
9 mayıs canım yeni batCanım ben yazmıştım 29 nisan yeni bat
Amiiin inşallah canım, Allah gönlüne göre versin insallah saglikli sıhhatli bi sekildeAyy evet ya inşaallah canım kız çocuğu bi başka sanki hele o cicili bicili kıyafetleri görünce içim gidiyor oy oyy inşallah banada giydirmek nasip olur
Amiiin inşallah canım, Allah gönlüne göre versin insallah saglikli sıhhatli bi sekilde
Kizlar hamile arkadsslar böyle el ayak titremesi kan şeker düşmesi gibi bide midenizde bulantı bu saatte oldumu
Canim bugun oldum3 cicek annesi adet oldunmu canım nerelerdesin?
Elim ayağım kesildi kan şekerim düştü belkideBana olmadı ama olanlar vardır illaki
Sen iyi misin canım?
Elim ayağım kesildi kan şekerim düştü belkideiyiyim sukur cnm sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?