- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #4.341
Amin inşallahPik olduktan sonra silik olunca çatlamış oluyor sanırım yani 1-2 gün sonra da çatlamış olabilir adet döngün 28'ise 14.gün çatlamıştır hayırlısı tutar inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahPik olduktan sonra silik olunca çatlamış oluyor sanırım yani 1-2 gün sonra da çatlamış olabilir adet döngün 28'ise 14.gün çatlamıştır hayırlısı tutar inşaallah
Yaza tam sevmelik, mini etekler giymelik olur sınıf ögretmeniyim canımHaklısın canım iyice araştırıcam inşallah hayırlı bi doktor bulurum kış olması benim için iyi olmadı ama onunda iyi yanı yaza kadar biraz büyümüş olur
Ooo öğretmenim saygılar ne öğretmenisin?
Bende sınıf öğretmeniyim kızlarOoo maşallah üç öğretmenmisiz. Ne öğretmenisiniz canlar ben anaokulu ogretmeniyim
3 nisan da oldu bitiş bitisten mi saycam cnm bugün 8 nci gun oluyo demi 11 i olduğuna göre Ayy 25 ml mi kanda aa umut oldu cnm sagolBakın kızlar yerleşme kanamasıyla ilgili ayrıntılı bi yazı buldum belki işinize,yarar ben lekelenmeden 3 gün sonra yaptığımda negatifti test 8 gün sonra yaptığım testte çizgi çıkmıştı sonradan burdada yerleşmeden 6 8 gün sonra kanda 25mlu olur 1 2 gün sonrada idrarda 25mlu olur diyo bunu okuyunca bi umut oldu içimde doğru olma ihtimali var yani testin inşallah doğrudur ya test inşallah koyu koyu görmeyi nasip eder rabbim sonunda
Kuzım banada umut oldu cok benimde 2 nisanda oldu son lekelenmem bidaha olmadı 8. Gün test yapmıştım bende işte başta yok gibiydi hiç çizgi sonradan çıkmış kurudukça lekelenmeden 3 gün sonra yaptığım testte sonradan bile çizgi cıkmamıştı banada umut oldu belkide idrara yeni yeni geçiyo o yuzden o kadar silik çıktı diye düşünmeye başladım bende umut sünyası işte belkide geçenki gibi hatalı bi testtir diyede düşünmüyo değilim ama bakalım onuda zaman göstercek3 nisan da oldu bitiş bitisten mi saycam cnm bugün 8 nci gun oluyo demi 11 i olduğuna göre Ayy 25 ml mi kanda aa umut oldu cnm sagol
Yaza tam sevmelik, mini etekler giymelik olur sınıf ögretmeniyim canım
24 Nisa’n canımmm@LiMm
@Eslem91
@hayat2828
@szfb
E eecemyldz
@virgo_35
@Aselkocak
@asihan
@Semaes
@minik kalp0753
@MAMA_to_be
@Busrayld
@ciceklibocekli111
@Htcckn
@Morzirhli
@nejlaa 86
@GltnByrktr
H Hayal_B91
@Nerimmm
@Aselceren
@kelebekays
@karanmasal
@Bhr_38
Kızlaaaaar nelerdesiniz bat'lar geçmiş
Nüfusta artış var mı? Adet gören olduysa lütfen yeni bat'ları paylaşsınlar
Keşke görenler yazsalarda her seferinde böyle uğraşmak zorunda kalmasam
Yanlış yazıyı ekran almışım heyecandan okuyunca farkettim kızlar bahsettiğim yazı bu kafada kalmadıbende artık
Size birsey daha sormak istiyorum pik gördüğüm günden itibaren mi sayayım gebelik testi için yoksa siliklestigi günden itibaren mi 11 12 gün sonra belli olur diyorsunuz ya orda kafam karişti :)Amin inşallah
Hanımlar birşey soracağım, ben 1 nisanda Dr. Gittiğimde tahlil vermeden önce alttan muayene etmişti, acaba alttan muayene düşme sebebi olabilir mi?
Amin canım inşallah öyledir benim ilk kızımda kanda 4 haftalıkken bile idrar testim koyu değildi soluktu ikinci kızımda zaten benden başka kimse görememişti çizgiyi yok gibiydi aynı oda kanda 34.5di işte burda daha önce kanında 25 30 olupta idraf testinde baya belirgin olan kişiler görmüştüm bünye meselesi dediğin gibi iki cocuğum var ikisindede hiç koyu koyu çizgi göremedim şansımaBenim yerleşme kanamamdan 4 gün sonra idrarda kopkoyu çift çizgi çıkmıştı canım
Kişisine göre değişir tabi daha geç olanda vardır inşaallah seninki öyledir
Size birsey daha sormak istiyorum pik gördüğüm günden itibaren mi sayayım gebelik testi için yoksa siliklestigi günden itibaren mi 11 12 gün sonra belli olur diyorsunuz ya orda kafam karişti :)
Teşekkürler canım öyle yapayımSilikleştiği günden say bence daha garanti olur
Amin canım inşallah öyledir benim ilk kızımda kanda 4 haftalıkken bile idrar testim koyu değildi soluktu ikinci kızımda zaten benden başka kimse görememişti çizgiyi yok gibiydi aynı oda kanda 34.5di işte burda daha önce kanında 25 30 olupta idraf testinde baya belirgin olan kişiler görmüştüm bünye meselesi dediğin gibi iki cocuğum var ikisindede hiç koyu koyu çizgi göremedim şansıma