• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlişkiden sonra 11-12.günde kana geçtiğini duydum bi çok yorum okumuştum aşılama yapanlar hep 11-12.günde kanda çıktığını söylüyolardı 😊 senin yumurtlama gününde akıntın geldi dimi o akıntı kaç gün sürdü?
Benim akıntı gelmiyor maalesef o yüzden ovulasyon testi kullandım 12 ve 13. Günde pik gördüm. Ben geçen ay hep 14 16 olarak odaklanmıştım demekki erken yumurtluyormusum umarım bu ay tutar :)

Selam hanımlar geçenlerde mesaj atmıştım, 11 mart son adet tarihi diye birde 1 nisan da Dr gitmiştim BHCG 11,8 di “tahlil sonucumu mail yokuyla almıştım” bugün Dr. Gittim kontrole direk hamilesin dedi. Fakat ben dün regl oldum, oda üzerine görebilirsin yada düşük olabilir dedi, neyse tekrar baktı BHCG 7,8 olmuş buna kimyasal gebelik diyoruz dedi. Hamile kalmanda herhangi bir sıkıntı yok dedi. Bakalım hayırlısı inşallah. Ben hep hayırlı zamanda olsun istedim demek ki hayırlı zaman değilmiş, sizinle de paylaşmak istedim.

Benim akıntı gelmiyor maalesef o yüzden ovulasyon testi kullandım 12 ve 13. Günde pik gördüm. Ben geçen ay hep 14 16 olarak odaklanmıştım demekki erken yumurtluyormusum umarım bu ay tutar :)

Pik olduktan sonra silik olunca çatlamış oluyor sanırım🤔 yani 1-2 gün sonra da çatlamış olabilir adet döngün 28'ise 14.gün çatlamıştır hayırlısı tutar inşaallah

Çocukları bu kadar seviyorken çocuğumun olmaması beni çok yipratiyor canlarm ama herşey Rabbimden bütün günumü onlarla eğlenerek geçiriyorum onlar iyiki var 💕
Her şeyin bir vakti zamanı var Rabbim en hayırlı vakitte verecektir inşallah biz duamızı edelim gerisi takdiri ilahi. Sabır ve teslimiyet 🤲🏻 Rabbim gönlümüzü biliyor. Minnoş öğrencilerimiz olmasa ne yapardık iyi ki varlar tabi ki. Kendi çocuğumuz gibi sahipleniyoruz çoğu zaman onları 💕

Selam hanımlar geçenlerde mesaj atmıştım, 11 mart son adet tarihi diye birde 1 nisan da Dr gitmiştim BHCG 11,8 di “tahlil sonucumu mail yokuyla almıştım” bugün Dr. Gittim kontrole direk hamilesin dedi. Fakat ben dün regl oldum, oda üzerine görebilirsin yada düşük olabilir dedi, neyse tekrar baktı BHCG 7,8 olmuş buna kimyasal gebelik diyoruz dedi. Hamile kalmanda herhangi bir sıkıntı yok dedi. Bakalım hayırlısı inşallah. Ben hep hayırlı zamanda olsun istedim demek ki hayırlı zaman değilmiş, sizinle de paylaşmak istedim.

Evet canım hayırlısı değilmiş üzülme
tekrar sağlıklısı nasip olur inşaallah 🤲🌹

Back