Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaza tam sevmelik, mini etekler giymelik olur sınıf ögretmeniyim canım

Bakın kızlar yerleşme kanamasıyla ilgili ayrıntılı bi yazı buldum belki işinize,yarar ben lekelenmeden 3 gün sonra yaptığımda negatifti test 8 gün sonra yaptığım testte çizgi çıkmıştı sonradan burdada yerleşmeden 6 8 gün sonra kanda 25mlu olur 1 2 gün sonrada idrarda 25mlu olur diyo bunu okuyunca bi umut oldu içimde doğru olma ihtimali var yani testin inşallah doğrudur ya test inşallah koyu koyu görmeyi nasip eder rabbim sonunda

Eklentiler

• 20190411_221944.jpg
    177,2 KB · Görüntüleme: 60
Yanlış yazıyı ekran almışım heyecandan okuyunca farkettim kızlar bahsettiğim yazı bu kafada kalmadıbende artık

Eklentiler

• 20190411_222910.jpg
    177,8 KB · Görüntüleme: 60
3 nisan da oldu bitiş bitisten mi saycam cnm bugün 8 nci gun oluyo demi 11 i olduğuna göre Ayy 25 ml mi kanda aa umut oldu cnm sagol

3 nisan da oldu bitiş bitisten mi saycam cnm bugün 8 nci gun oluyo demi 11 i olduğuna göre Ayy 25 ml mi kanda aa umut oldu cnm sagol
Kuzım banada umut oldu cok benimde 2 nisanda oldu son lekelenmem bidaha olmadı 8. Gün test yapmıştım bende işte başta yok gibiydi hiç çizgi sonradan çıkmış kurudukça lekelenmeden 3 gün sonra yaptığım testte sonradan bile çizgi cıkmamıştı banada umut oldu belkide idrara yeni yeni geçiyo o yuzden o kadar silik çıktı diye düşünmeye başladım bende umut sünyası işte belkide geçenki gibi hatalı bi testtir diyede düşünmüyo değilim ama bakalım onuda zaman göstercek

24 Nisa’n canımmm

Yanlış yazıyı ekran almışım heyecandan okuyunca farkettim kızlar bahsettiğim yazı bu kafada kalmadıbende artık

Benim yerleşme kanamamdan 4 gün sonra idrarda kopkoyu çift çizgi çıkmıştı canım
Kişisine göre değişir tabi daha geç olanda vardır inşaallah seninki öyledir

Hanımlar birşey soracağım, ben 1 nisanda Dr. Gittiğimde tahlil vermeden önce alttan muayene etmişti, acaba alttan muayene düşme sebebi olabilir mi?

Size birsey daha sormak istiyorum pik gördüğüm günden itibaren mi sayayım gebelik testi için yoksa siliklestigi günden itibaren mi 11 12 gün sonra belli olur diyorsunuz ya orda kafam karişti :)

Benim yerleşme kanamamdan 4 gün sonra idrarda kopkoyu çift çizgi çıkmıştı canım
Kişisine göre değişir tabi daha geç olanda vardır inşaallah seninki öyledir
Amin canım inşallah öyledir benim ilk kızımda kanda 4 haftalıkken bile idrar testim koyu değildi soluktu ikinci kızımda zaten benden başka kimse görememişti çizgiyi yok gibiydi aynı oda kanda 34.5di işte burda daha önce kanında 25 30 olupta idraf testinde baya belirgin olan kişiler görmüştüm bünye meselesi dediğin gibi iki cocuğum var ikisindede hiç koyu koyu çizgi göremedim şansıma

Size birsey daha sormak istiyorum pik gördüğüm günden itibaren mi sayayım gebelik testi için yoksa siliklestigi günden itibaren mi 11 12 gün sonra belli olur diyorsunuz ya orda kafam karişti :)

Silikleştiği günden say bence daha garanti olur

Doğrudur canım o zaman sende geç döllenme oluyor o yüzden hemen yansımıyor
Bidaha kalırsın inşaallah bakalım belki bu sefer öyle olmaz ama 8-9 haftalıkken koyu çıkar illaki çünkü o haftalarda hcg hızla yükseliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…