- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.381
Masallah. Listeye baktim simdi. Gözünüz aydın. Hamile arkadaslar sag salim kucaginiza alirsiniz ins gonlunuzdeki bebisi. Darisi isteyen herkese❤
Canim bugun oldum
Sorma ya benim ufaklik hastaydi onla ugrastim. Pek firsat bulamadim. Siz ne yaptiniz. Okumadim yorumlari var mi bi gelisme
Bilmiyorumki minikkelebek yayınladı ya yerleşme olayını okudum Umutlandım ins rabbim büyükAy inşaallah bebiş vardırbende iyiyim şükür maaşallah diyimde
Masallah diyeyim.❤Amin canım bende merak ettim seni...
Nasıl oldu kızın grip falan mı geçmiş olsun?
E tabi 3 çocuğun var kolay değil...
Evet listemiz epey kalabalıklaştı
Hamişler dışında 82 kişi var
Masallah diyeyim.❤
Grip degil bogaz iltihabi ates falan bayagi yiprandi yavrum. Bayagi zayifladi ki zaten zayifti direnci iyice dustu 2 gundur toparlandi cok sukur. Gelirim ins bundan sonra bi aksilik cikmazsa
2 mayıstada 5 mayıstada olmada hamiş ol inşallahBen döngümü bile bilmiyorum 28 diye hesapladım da 2 mayıs çıktı belki daha geçtir
Beni de ekler misiniz
Bilmiyorumki minikkelebek yayınladı ya yerleşme olayını okudum Umutlandım ins rabbim büyük
Cok sagol canim. Suan iyi cok sukur yazdiklarinin arasinda uyguladiklarim var. Tesekkur ederim bilgilendirmen icin.Ayy Allah şifa versinhele bide antibiyotik aldıysa iyice bağışıklığı bozuyor...limonlu su ateş düşürüyor bide ayaklarının altına limon sürüp çorap giydirmek... Tabi 3 çocuk annesisin akıl vermek gibi olmasında çevremden duyduklarım sadece bende uyguluyorum tabi... Soğanlı bal da vücuttaki enfeksiyona iyi gelir doğal antibiyotik
Soğanı rendeleyip içine hakiki bal ekleyip ağzı kapalı biraz bekletip içiriyorsun aynı şekilde kara turp+ bal da çok etkili ama kara turp herzaman bulunmuyor... Yapıyosundur belki
İnşaallah tez zamanda iyileşir kuzucuğun
Cok sagol canim. Suan iyi cok sukur yazdiklarinin arasinda uyguladiklarim var. Tesekkur ederim bilgilendirmen icin.
Evet antibiyotik kullandik 2 sise hemde beraberinde ilacli buhar. Kara turp bal. Ya aslinda buldum galiba niye hasta oldugunu uyku tulumu giydiriyodum. 1 haftadir iptal ettim artik giydirmiyorum. Cok sukur hemen toparlandi.
Demek ondan hasta oluyo cunku icine cok ince giydirdigim ve ustune hic bisey ortmedigim halde terli uyaniyodu..
Artik giydirmicem. Rabbim butun hastalara sifa versin.
Sagol canim.Aminrica ederim ne demek
Nedenini bulman iyi olmuş terliyodu demekki yavrucak ben oğluma onu hiç giydirmedim soğuk havalarda sıcacık tutar heralde ama evin içi de sıcaksa terlememesi imkansız
zaten erkek çocukları sıcağı sevmez diyorlar evde bi tek zıbınla üstüne ince badi giydiririm sadece banyo yaptırdığımda kazak giydiririm
Evim çok sıcak değildir normal 20-21 derece ama sıcağa alışsın istemem senin işin en zoru 3 çocukla uğraşmak ne büyük emektir
Allah sana kolaylık versin ben 1 taneyle bile zor uğraşıyorum
Sagol canim.
En iyisini yapmissin sicaga alistirmayarak. Aslinda bende gunduz pek giydirmiyorum. Citcitli ince penye ve yelek. Altada ince kilotlu corap ve tayt. O da emekledigi icin iki kat.
3 cocuk aslinda zor degil sukur benim kizlar akilli. Kucugum kucak istemez kendi kendine yatar sallamam bile.
Sadece tek sorun yemek yemiyo oda duzelir ins.
Benim icin 3. Dogduktan sonra biraz sıkıntı oldu ama benim kendimle alâkalı
Gezmeyi cok seven bi insandim. Bebisim kis bebegi o yuzdende cikamadim ama simdi alistim cok sukur. Artik ev gezmelerine gitmek istemiyorum bile annem de dahil . Hafta da bitgun cocuklarimi cikariyorum hava sartlarina gore ya avm ya park. Yuvarlaniyoruz iste. Korkma inan cok cocuk cok guzel bisey. Rabbim isteyen hetkese tattirsin.
Buyuk 9 bucukAynen haklısın benimki de Allah nasip ederse aralıkda doğacak kış bebeği olmaları diğer aylara göre daha zor tabi inşaallah bizde hayırlısıyla hastalıksız atlatırız yaza kadar toparlanır zaten. Oğlum Eylül'de doğdu mevsimden yana sıkıntı yaşamadım çok güzeldi bir aydı sadece çok gazlı bi bebekti ve çok kusardı 6 ay epey zorlandım sonra bahar geldi biraz rahatladımMaaşallah senin minnoşlarına kaç yaşlarındalar? En küçüğün emeklediğine göre 9-10 aylık falanmı
Buyuk 9 bucuk
Ortanca 6 bucuk
Kucuk yaklasik 16 aylik ama daha yurumuyor. Siraliyo ama korkuyo heralde . Cani sagolsun.
❤ ins bu begin gazsiz uslu bi bebis olur ❤
Evet aralik sonuİnşaallah canım çok çektim gazdan gerçekten korkulu rüyammaaşallah hepsine...
olsun canı sağolsun yürür o da olur kendini hazır hissetmiyor demekki... 16 aylık olduğuna göre Aralık'ta mı doğdu
Yazın doğan var mı peki ay farkı olarak hangisi daha avantajlı sence
Yazında doğunca ilk aylar mecbur yine eve tıkılıyor insan o mis gibi havaların tadını çıkaramamakda zor olur
Yine en iyisi sonbahar ve bahar galiba
Neyse benden geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?