- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.321
Benim akıntı gelmiyor maalesef o yüzden ovulasyon testi kullandım 12 ve 13. Günde pik gördüm. Ben geçen ay hep 14 16 olarak odaklanmıştım demekki erken yumurtluyormusum umarım bu ay tutar :)İlişkiden sonra 11-12.günde kana geçtiğini duydum bi çok yorum okumuştum aşılama yapanlar hep 11-12.günde kanda çıktığını söylüyolardısenin yumurtlama gününde akıntın geldi dimi o akıntı kaç gün sürdü?
İnş guzrl haberlerini aliriz cnmBenim de 5 gün geçti canım ☺
İnşallah canim sen naptınİnş guzrl haberlerini aliriz cnm
Ne gibiİnşallah canim sen naptın ☺
Hamilelik beklemiyor muydun yanlış mı hatırlıyorumNe gibi
Ben sınıf ogretmenıyımOoo maşallah üç öğretmenmisiz. Ne öğretmenisiniz canlar ben anaokulu ogretmeniyim
Ewt o arkadaşın gibiyim 17 gün geçtiHamilelik beklemiyor muydun yanlış mı hatırlıyorum ☺☺
Benim de 20 nisan. var mı sende belirti bişeyama daha bat ına çok var .erken yapmışsın.bence bir kaç gün daha bekle yine yap.galiba bat larımız yakın benimde 20 nisan.ama yapmayı düşünmüyorum.
Ben de öğretmenimOoo maşallah üç öğretmenmisiz. Ne öğretmenisiniz canlar ben anaokulu ogretmeniyim
Ben özel eğitimciyimBen sınıf ogretmenıyım
Çocukları bu kadar seviyorken çocuğumun olmaması beni çok yipratiyor canlarm ama herşey Rabbimden bütün günumü onlarla eğlenerek geçiriyorum onlar iyiki varBen özel eğitimciyim ☺
Benim akıntı gelmiyor maalesef o yüzden ovulasyon testi kullandım 12 ve 13. Günde pik gördüm. Ben geçen ay hep 14 16 olarak odaklanmıştım demekki erken yumurtluyormusum umarım bu ay tutar :)
Her şeyin bir vakti zamanı var Rabbim en hayırlı vakitte verecektir inşallah biz duamızı edelim gerisi takdiri ilahi. Sabır ve teslimiyetÇocukları bu kadar seviyorken çocuğumun olmaması beni çok yipratiyor canlarm ama herşey Rabbimden bütün günumü onlarla eğlenerek geçiriyorum onlar iyiki var
Selam hanımlar geçenlerde mesaj atmıştım, 11 mart son adet tarihi diye birde 1 nisan da Dr gitmiştim BHCG 11,8 di “tahlil sonucumu mail yokuyla almıştım” bugün Dr. Gittim kontrole direk hamilesin dedi. Fakat ben dün regl oldum, oda üzerine görebilirsin yada düşük olabilir dedi, neyse tekrar baktı BHCG 7,8 olmuş buna kimyasal gebelik diyoruz dedi. Hamile kalmanda herhangi bir sıkıntı yok dedi. Bakalım hayırlısı inşallah. Ben hep hayırlı zamanda olsun istedim demek ki hayırlı zaman değilmiş, sizinle de paylaşmak istedim.
HoşbulduuummHoşgeldin hocam aman pardon hoca camidesaygılar öğretmenim
Siz ne zamandır istiyorsunuz ?Benım bir kızım var 4 yasında kardes ıstıyorum diye aglıyor sureklı dua ediyorum sabrediyorum olmuyor dıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?