• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa bu söyledikleriniz valla umut oluyor bana🥰🥰🥰 yarın sağlık ocağında veririm yordum ama Cuma günü tahlil yapmıyor mu sağlık ocaklarının arkadaş öyle yazmış şimdi 🧐
Yapmadiklarina dair bisey duymadim ben. Niye yapmasinlarki. Zaten her yer ayni degil. Bizimki ögleden sonra sonuc veriyo. Bazilari ertesi gün veriyo. Pazartesi ögrenebilirsin yani ayni gun vermiyosa. e nabizda cikmiyo cunku saglik ocaklari genelde. bende ilk hamileligimde acilde vermistim kan israr edince bakiyolar. Yaptigi bisey yokki zaten doktorun. Bence dene sansini 😉

Yaaa bu söyledikleriniz valla umut oluyor bana🥰🥰🥰 yarın sağlık ocağında veririm yordum ama Cuma günü tahlil yapmıyor mu sağlık ocaklarının arkadaş öyle yazmış şimdi 🧐
Yapıyorlar yanlız pazartesi sonuç öğrenirsin protokol numarasını istersen kendin netten bakarsın sağlık ocakları bi garip olmuş hava degisimin den dolayı gecikmiştim 5 gün az buldu hemşire kadın doğuma git buraya niye geldin dedi zar zor kan vermiştim şuanda gebelik düşündüğüm için direk sağlık ocağını degiştirdim sanki kendinden para çıkıyomuş gibi..😏

Bende geçen çocukların birini götürdüm acile sordum gebelik testi bakiyomusunuz diye hemen gel bakalım dedi yok şuan yok dedim :KK48:

Pazartesi yeni sağlık ocağına gitcem mecbur yaptırmam lazım diş dolgu yapar diye tam adet günüm bakalım çıkarmı belirti olarak ayağa kalkınca gözüm kararıyor o şekilde anlıyorum vitamin eksikliği yoksa hissediyorum bakalım hayırlısıyla

İnşallah :) Ovulasyon testi kullandığım için yumurtlama günümu biliyorum sizce Kaç gün sonra test yapmalıyım beklemek çok zor :)

İlişkiden sonra 11-12.günde kana geçtiğini duydum bi çok yorum okumuştum aşılama yapanlar hep 11-12.günde kanda çıktığını söylüyolardı 😊 senin yumurtlama gününde akıntın geldi dimi o akıntı kaç gün sürdü?

Back