- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.301
En güzeli mart cocugu diyolar, yaza biraz büyüyo diye. Bide ben ögretmenim dönem olarak güzel denkgeliyo. İki ay dahami beklesem
Zor senin canim cocukla gidip gelmen, dedigin gibi kış olacak hamileligin son zamanlari. Sen yine yakinlarda arastir bence
Tesekkur ederım keske kızım 1 yasına gırdıgunde ısteseymısım 2. Cocuk pısman oluyorum ve uzuluyorhm hastaneden sonra hemen kızıma elbise aldım ıyı kı o var Allah hıc olmayanlara aratmasın insallah
Amin sağol canımGebelikde kullanılan ilaçlar var içini ferah tut her zaman agrımaz rabbim şifa versin insallah
Merhaba Ayy benim de bata 5 var bu da testimVarmı bebek gözüm şaşı olacak
Benimkinide dener misin o programdan acaba var mı ya bir görür gibi oluyorum ama çok istediğimden de olabilir birde diyorum ki Yok Burda çizgi
Benimkinide dener misin o programdan acaba var mı ya bir görür gibi oluyorum ama çok istediğimden de olabilir birde diyorum ki Yok Burda çizgisizin bebeğiniz bariz belli sağlıkla gelir inşallahh
İlk idrarla yapılmıyor mu hcgbugün 5gün kaldı bata. Tekrar yaptım varmı sizce birşey gözün şaşı olacak
Olması gereken o ama ben dayanamadımİlk idrarla yapılmıyor mu hcg
Ewt cnm Onunda mi benim.gibi Aaa ıns cnm sagol umut oldun17 gün mu geçti canım adetinin üzerinden. Benim bı arkadaşım da öyle oldu 3 gün kanama gibi birşeyi oldu sonra adet oldum zannetti mide bulantısı ile gitti doktora bı öğrendi ki 2 aylık hamile
Senin kaç gün geçtiCanım bende öyle biliyor musun. Adet olmadım geç dollenmemi acaba diyorum
Merhaba sevgili meslektaşım bende öğretmenimHaklısın canım iyice araştırıcam inşallah hayırlı bi doktor bulurum kış olması benim için iyi olmadı ama onunda iyi yanı yaza kadar biraz büyümüş olur
Ooo öğretmenim saygılarne öğretmenisin?
Benim de 5 gün geçti canımSenin kaç gün geçti
Merhaba sevgili meslektaşım bende öğretmenim ☺
20 öğrencim var Allah bağışlasınbide kendi evladım olur inşallah
Ben de öğretmenım
Ooo maşallah üç öğretmenmisiz. Ne öğretmenisiniz canlar ben anaokulu ogretmeniyimBen de öğretmenım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?