- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.281
Yaaa yaparlar mı ki öyleSenin yerinde olsam akşam acile giderdim idrar yollarım yanıyor diyip idrar verirdim bide gebelik şüphemde var nasıl ilaç ıçecem derdim hemen tahlil yaparlar tecrübeyle sabit
Yaa çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere inşallahBariz görünüyor canim maşallah tebrik ederim
Tebrikleer bebek ben burdayim diyo resmenKızlar ne dersiniz gebelik var mıgebe time markasının yaptım güvenilir değil falan diye yorumlar okudum ama Eki Görüntüle 2257510
Yaaa bu söyledikleriniz valla umut oluyor banaTebrikleer bebek ben burdayim diyo resmenteste güvenmiyosan hemen yaptir kan testini
Yapmadiklarina dair bisey duymadim ben. Niye yapmasinlarki. Zaten her yer ayni degil. Bizimki ögleden sonra sonuc veriyo. Bazilari ertesi gün veriyo. Pazartesi ögrenebilirsin yani ayni gun vermiyosa. e nabizda cikmiyo cunku saglik ocaklari genelde. bende ilk hamileligimde acilde vermistim kan israr edince bakiyolar. Yaptigi bisey yokki zaten doktorun. Bence dene sansiniYaaa bu söyledikleriniz valla umut oluyor banayarın sağlık ocağında veririm yordum ama Cuma günü tahlil yapmıyor mu sağlık ocaklarının arkadaş öyle yazmış şimdi
Tebrikler cnmYaa çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere inşallah
Yapıyorlar yanlız pazartesi sonuç öğrenirsin protokol numarasını istersen kendin netten bakarsın sağlık ocakları bi garip olmuş hava degisimin den dolayı gecikmiştim 5 gün az buldu hemşire kadın doğuma git buraya niye geldin dedi zar zor kan vermiştim şuanda gebelik düşündüğüm için direk sağlık ocağını degiştirdim sanki kendinden para çıkıyomuş gibi..Yaaa bu söyledikleriniz valla umut oluyor banayarın sağlık ocağında veririm yordum ama Cuma günü tahlil yapmıyor mu sağlık ocaklarının arkadaş öyle yazmış şimdi
İnşallah :) Ovulasyon testi kullandığım için yumurtlama günümu biliyorum sizce Kaç gün sonra test yapmalıyım beklemek çok zor :)Amin estağfurullah canım inşaallah çift çizgi görürsün
Yumurtlamadan 12 gün sonra diye biliyorum yani döllenen yumurtada 7 gün sonra bthcg sayı artıyor aynen beklemek zor ama güzelİnşallah :) Ovulasyon testi kullandığım için yumurtlama günümu biliyorum sizce Kaç gün sonra test yapmalıyım beklemek çok zor :)
Süpersin ne diyim
Benimde adetim 5 gün geçti canım ısrar testi yapıyorum çıkmıyor. Daha önce adetim gecikmemisti hiçYok canım kanda belliydi idrar çıkmamıştı
Canım ben regl olunca kasiklarim agrimaz ki hiç regl sancisi nedir bilmiyorum yaniRegl sancısı gibi. İlk bebeğimde de olmuştu ama bu daha fazla oldu cnm
Canım bende öyle biliyor musun. Adet olmadım geç dollenmemi acaba diyorumAy Umutlandım şimdi acaba benimde mi şu an durumum öyle umut oldun bana
17 gün mu geçti canım adetinin üzerinden. Benim bı arkadaşım da öyle oldu 3 gün kanama gibi birşeyi oldu sonra adet oldum zannetti mide bulantısı ile gitti doktora bı öğrendi ki 2 aylık hamile17 nci gun bakalım hayırlısı olsun rabbim biliyor
Benim de kimyasalmış sanırıBen dun test yapmistim canim negatif pazar gunune adet olurum gibi hayirlisi insallah
Kimyasal gebeymişim sanırımCanım ben regl olunca kasiklarim agrimaz ki hiç regl sancisi nedir bilmiyorum yani
İnşallah :) Ovulasyon testi kullandığım için yumurtlama günümu biliyorum sizce Kaç gün sonra test yapmalıyım beklemek çok zor :)
Maalesef adet oldum. Bat 8 mayıs. Hayırlısı bakalım. Allahtan ümit kesilmez. Mayis ayından ümitliyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?