Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa bu söyledikleriniz valla umut oluyor bana yarın sağlık ocağında veririm yordum ama Cuma günü tahlil yapmıyor mu sağlık ocaklarının arkadaş öyle yazmış şimdi
Yapmadiklarina dair bisey duymadim ben. Niye yapmasinlarki. Zaten her yer ayni degil. Bizimki ögleden sonra sonuc veriyo. Bazilari ertesi gün veriyo. Pazartesi ögrenebilirsin yani ayni gun vermiyosa. e nabizda cikmiyo cunku saglik ocaklari genelde. bende ilk hamileligimde acilde vermistim kan israr edince bakiyolar. Yaptigi bisey yokki zaten doktorun. Bence dene sansini

Yaaa bu söyledikleriniz valla umut oluyor bana yarın sağlık ocağında veririm yordum ama Cuma günü tahlil yapmıyor mu sağlık ocaklarının arkadaş öyle yazmış şimdi
Yapıyorlar yanlız pazartesi sonuç öğrenirsin protokol numarasını istersen kendin netten bakarsın sağlık ocakları bi garip olmuş hava degisimin den dolayı gecikmiştim 5 gün az buldu hemşire kadın doğuma git buraya niye geldin dedi zar zor kan vermiştim şuanda gebelik düşündüğüm için direk sağlık ocağını degiştirdim sanki kendinden para çıkıyomuş gibi..

Bende geçen çocukların birini götürdüm acile sordum gebelik testi bakiyomusunuz diye hemen gel bakalım dedi yok şuan yok dedim

Pazartesi yeni sağlık ocağına gitcem mecbur yaptırmam lazım diş dolgu yapar diye tam adet günüm bakalım çıkarmı belirti olarak ayağa kalkınca gözüm kararıyor o şekilde anlıyorum vitamin eksikliği yoksa hissediyorum bakalım hayırlısıyla

İnşallah :) Ovulasyon testi kullandığım için yumurtlama günümu biliyorum sizce Kaç gün sonra test yapmalıyım beklemek çok zor :)

İlişkiden sonra 11-12.günde kana geçtiğini duydum bi çok yorum okumuştum aşılama yapanlar hep 11-12.günde kanda çıktığını söylüyolardı senin yumurtlama gününde akıntın geldi dimi o akıntı kaç gün sürdü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…