Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bende aldım o testlerden.10 tane hemde elimin altında bulunsun dedim.ama daha hiç kullanmadım .inşlh testler sıkıntılı değildir hamilesindir.belli olmaz.

Ay bende aldım o testlerden.10 tane hemde elimin altında bulunsun dedim.ama daha hiç kullanmadım .inşlh testler sıkıntılı değildir hamilesindir.belli olmaz.
Benimde ovu testiyle birlikte 6 tane göndermişlerdi ama çizgi C nin yanına yakın çıkmış o benim aklımı karıştırdı ve bu markadan çok şikayetçi olan var

Bebe time gebelik testi hakkında düşünceleriniz ne hanımlar ? Biraz önce eve gelirken aldım fakat şimdi netten araştırdım kötü yorumlar yazanlar olmuş
Ben kullandım valla hiç ne gölgelik gösterdi ne bişey canım bi gün kaldı bile bişey olmadı teste iki ayda onu almıştım böyle çizgi gösterip sonra adet falan yapmadı beni bembeyaz olunca bende regl oldum her seferinde zaten

Benimde ovu testiyle birlikte 6 tane göndermişlerdi ama çizgi C nin yanına yakın çıkmış o benim aklımı karıştırdı ve bu markadan çok şikayetçi olan var
ama daha bat ına çok var .erken yapmışsın.bence bir kaç gün daha bekle yine yap.galiba bat larımız yakın benimde 20 nisan.ama yapmayı düşünmüyorum.

ama daha bat ına çok var .erken yapmışsın.bence bir kaç gün daha bekle yine yap.galiba bat larımız yakın benimde 20 nisan.ama yapmayı düşünmüyorum.
O çizgi neden çıktı bide C ye yakın Benin kafamı karıştırdı beklicem bende canım 4 gün falan kalırsa yaparım belki

(8 yas)Kızıma hamileyken 6bin dı bthgc gitmeden idrar testi yapmıştım çok silikti yok gibiydi 7 günüm geçmişti o yüzden direk kan vercem pazartesi inşallah salı günü dişten randevu aldım iğne vurur diye yoksa beklerdim

bozma moralini .bence hamişsin ama sen gene de 2-3 gün daha bekle bidaha yap.hatta belki beraber yaparız belki dayanamam :)
Benimde bat 18 Nisan canım erken yapmak zorundayım diş dolgusu yapmam lazım hamilelik yoksa ona göre yapcam inşallah test doğrudur ya Rabbim hepimize nasip etsin inşallah

Hımm geçen senelerde yanlış sonuç verdiğine dair yorum yapanlar olmuş o yüzden dedim. Şimdi bende de çizgi çıkınca boşa ümitlenmeyim dedim. Yarın kan verebilirsem vereceğim inşallah

Sende aynı benim gibi diş derdi mi çekiyon ahh ahh bende onun için beklemedeyim

Hımm geçen senelerde yanlış sonuç verdiğine dair yorum yapanlar olmuş o yüzden dedim. Şimdi bende de çizgi çıkınca boşa ümitlenmeyim dedim. Yarın kan verebilirsem vereceğim inşallah
Canım seninki çok silik falanda değil gayet net çıkmış sen hamilesindir merak etme

Tmm cnm sagol hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…