- 12 Ağustos 2013
- 1.028
- 2.028
- 133
- 37
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.261
Ay bende aldım o testlerden.10 tane hemde elimin altında bulunsun dedim.ama daha hiç kullanmadım .inşlh testler sıkıntılı değildir hamilesindir.belli olmaz.Kızlar ben bugün lapoquickin gebelik testini yaptım bata 7 gün var hala ve aradan saatler geçti ikinci çizgi C nin yanına yakın çıkmış bu bebetaym ınkini iki defa kullandım bi gün kalıyordu hiç bembeyaz duruyordu sanırım bu testlerde sıkıntı var
Benimde ovu testiyle birlikte 6 tane göndermişlerdi ama çizgi C nin yanına yakın çıkmış o benim aklımı karıştırdı ve bu markadan çok şikayetçi olan varAy bende aldım o testlerden.10 tane hemde elimin altında bulunsun dedim.ama daha hiç kullanmadım .inşlh testler sıkıntılı değildir hamilesindir.belli olmaz.
Ben kullandım valla hiç ne gölgelik gösterdi ne bişey canım bi gün kaldı bile bişey olmadı teste iki ayda onu almıştım böyle çizgi gösterip sonra adet falan yapmadı beni bembeyaz olunca bende regl oldum her seferinde zatenBebe time gebelik testi hakkında düşünceleriniz ne hanımlar ? Biraz önce eve gelirken aldım fakat şimdi netten araştırdım kötü yorumlar yazanlar olmuş
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin insallah adetin kaç gün geçti ?Kızlar hastaneye kan vermeye gittim sonuca şimdi netten baktım.HCG değeri 287,2 değer nasıl?
ama daha bat ına çok var .erken yapmışsın.bence bir kaç gün daha bekle yine yap.galiba bat larımız yakın benimde 20 nisan.ama yapmayı düşünmüyorum.Benimde ovu testiyle birlikte 6 tane göndermişlerdi ama çizgi C nin yanına yakın çıkmış o benim aklımı karıştırdı ve bu markadan çok şikayetçi olan var
O çizgi neden çıktı bide C ye yakın Benin kafamı karıştırdı beklicem bende canım 4 gün falan kalırsa yaparım belkiama daha bat ına çok var .erken yapmışsın.bence bir kaç gün daha bekle yine yap.galiba bat larımız yakın benimde 20 nisan.ama yapmayı düşünmüyorum.
bozma moralini .bence hamişsin ama sen gene de 2-3 gün daha bekle bidaha yap.hatta belki beraber yaparız belki dayanamam :)O çizgi neden çıktı bide C ye yakın Benin kafamı karıştırdı beklicem bende canım 4 gün falan kalırsa yaparım belki ☺
Benimde bat 18 Nisan canım erken yapmak zorundayım diş dolgusu yapmam lazım hamilelik yoksa ona göre yapcam inşallah test doğrudur yabozma moralini .bence hamişsin ama sen gene de 2-3 gün daha bekle bidaha yap.hatta belki beraber yaparız belki dayanamam :)
Hımm geçen senelerde yanlış sonuç verdiğine dair yorum yapanlar olmuş o yüzden dedim. Şimdi bende de çizgi çıkınca boşa ümitlenmeyim dedim. Yarın kan verebilirsem vereceğim inşallahBen kullandım valla hiç ne gölgelik gösterdi ne bişey canım bi gün kaldı bile bişey olmadı teste iki ayda onu almıştım böyle çizgi gösterip sonra adet falan yapmadı beni bembeyaz olunca bende regl oldum her seferinde zaten
Sende aynı benim gibi diş derdi mi çekiyon ahh ahh bende onun için beklemedeyim(8 yas)Kızıma hamileyken 6bin dı bthgc gitmeden idrar testi yapmıştım çok silikti yok gibiydi 7 günüm geçmişti o yüzden direk kan vercem pazartesi inşallah salı günü dişten randevu aldım iğne vurur diye yoksa beklerdim
Canım seninki çok silik falanda değil gayet net çıkmış sen hamilesindir merak etmeHımm geçen senelerde yanlış sonuç verdiğine dair yorum yapanlar olmuş o yüzden dedim. Şimdi bende de çizgi çıkınca boşa ümitlenmeyim dedim. Yarın kan verebilirsem vereceğim inşallah
Yok canım suanlık bişey yok hamileyken çıkıyor ıllaki eşim randevu almışken bende kaçırmak istemedimSende aynı benim gibi diş derdi mi çekiyon ahh ahh bende onun için beklemedeyim ☺
İyi yaptın canım benim gebelik olsa ben diş ağrılarından ölcem desene şimdi bile başlamışYok canım suanlık bişey yok hamileyken çıkıyor ıllaki eşim randevu almışken bende kaçırmak istemedim
Yaa ağzınızdan bal damlıyor vallahiCanım seninki çok silik falanda değil gayet net çıkmış sen hamilesindir merak etme ☺
Tmm cnmikinci çizgi bi kaç gun daha çıkmazsa belli olur canım ama bilemedim ikinci döngüye hirmiş olcağını sanmıyorum inşallah hayırlısıyla sonu güzel olur ya son attığın fototada test boxuk gibi duruyo idrarı fazla damlatıncada bmyle oluyo bozuksa da böyle dağılıyo
İnşallah canım benim başak arladaşım var aşırı titiz düzenlidir öyle oluyolar aynen bazıları biraz huysuz herseyi ben bildim benim fikrim düşüncem havaları oluyo ama her burcun bi öyle tarafı var zaten kişilik meselesi birazda
Gebelikde kullanılan ilaçlar var içini ferah tut her zaman agrımaz rabbim şifa versin insallahİ
İyi yaptın canım benim gebelik olsa ben diş ağrılarından ölcem desene şimdi bile başlamış ☺
Senin yerinde olsam akşam acile giderdim idrar yollarım yanıyor diyip idrar verirdim bide gebelik şüphemde var nasıl ilaç ıçecem derdim hemen tahlil yaparlar tecrübeyle sabitYaa ağzınızdan bal damlıyor vallahi
Bariz görünüyor canim maşallah tebrik ederimKızlar ne dersiniz gebelik var mıgebe time markasının yaptım güvenilir değil falan diye yorumlar okudum ama Eki Görüntüle 2257510
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?