• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@LiMm
@Eslem91
@hayat2828
@szfb
@eecemyldz
@virgo_35
Aselkocak Aselkocak
@asihan
@Semaes
@minik kalp0753
@MAMA_to_be
@Busrayld
@ciceklibocekli111
@Htcckn
@Morzirhli
@nejlaa 86
@GltnByrktr
@Hayal_B91
@Nerimmm
@Aselceren
@kelebekays
@karanmasal
@Bhr_38

Kızlaaaaar nelerdesiniz bat'lar geçmiş
Nüfusta artış var mı? 😊 Adet gören olduysa lütfen yeni bat'ları paylaşsınlar
Keşke görenler yazsalarda her seferinde böyle uğraşmak zorunda kalmasam 🙄
Maalesef adet oldum. Bat 8 mayıs. Hayırlısı bakalım. Allahtan ümit kesilmez. Mayis ayından ümitliyiz.

Cnm zatwn 24 Mart ti ya adet 31 martta oldum kahve kahve ax az 3 gün demekki o adetti 3 nisanda bitti belkide ikinci donuyo girdim 😑
ikinci çizgi bi kaç gun daha çıkmazsa belli olur canım ama bilemedim ikinci döngüye hirmiş olcağını sanmıyorum inşallah hayırlısıyla sonu güzel olur ya son attığın fototada test boxuk gibi duruyo idrarı fazla damlatıncada bmyle oluyo bozuksa da böyle dağılıyo
İnşaallah bi tane de oğlun olur 😍 maaşallah kızlarına🥰 inşaallah benim oğlumda senin büyük kızın gibi koruyup kollar kardeşine kıyamaz😍 oğlum başak burcu büyüyünce nasıl olacak bakalım tek bildiğim titiz olmalarıymış olsun severim bende titizim zaten😄 Allah hepsini hayırlı evlat eylesin🤲 hepsininde yeri ayrı oluyor tabi...
İnşallah canım benim başak arladaşım var aşırı titiz düzenlidir öyle oluyolar aynen bazıları biraz huysuz herseyi ben bildim benim fikrim düşüncem havaları oluyo ama her burcun bi öyle tarafı var zaten kişilik meselesi birazda

Kızlar ben bugün lapoquickin gebelik testini yaptım bata 7 gün var hala ve aradan saatler geçti ikinci çizgi C nin yanına yakın çıkmış bu bebetaym ınkini iki defa kullandım bi gün kalıyordu hiç bembeyaz duruyordu sanırım bu testlerde sıkıntı var

Back