- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #4.221
Amin canım benim inşallah :) Rabbim senin de bebeğini sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Amin Allah razı olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benim inşallah :) Rabbim senin de bebeğini sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Olurmu olur yay burçları nasıl oluyor bazılarından bişeyler duydumda iyi şeyler söylemiyorlar hele bi tane arkadaşım var sırf yay burcu olmasın diye geçen ayı geçirdi
Yay burcu sözünde durmaz dönek olurmuş ailesine bağlı olmazmış sorunlu olurmuş bide özgürlüğüne çok düşkünmüş bu tür şeyleri çok duydum ama bana göre yapı meselesi herkes bir olmaz... Sanki diğer burçlar çok mu mükemmel bunu en iyi sen tarif edersin canım bu arada benim eltimin oğlu da 5 Aralık'ta doğdu henüz bilmiyolar hamile olduğumu bakalım biraz daha geçsinde
Ay amin canım İnşallah.Aman şükür olmasında yeşil meşil deyince aklıma o geldi... Ağrıların minnoştandır inşaallah
@LiMm
@Eslem91
@hayat2828
szfb
@eecemyldz
@virgo_35
@Aselkocak
@asihan
@Semaes
@minik kalp0753
@MAMA_to_be
@Busrayld
@ciceklibocekli111
@Htcckn
Morzirhli
nejlaa 86
@GltnByrktr
@Hayal_B91
@Nerimmm
@Aselceren
@kelebekays
@karanmasal
@Bhr_38
Kızlaaaaar nelerdesiniz bat'lar geçmiş
Nüfusta artış var mı? Adet gören olduysa lütfen yeni bat'ları paylaşsınlar
Keşke görenler yazsalarda her seferinde böyle uğraşmak zorunda kalmasam
İkiside sezeryandı benim canım hiç yatmadım bebeğimi de kimseye baktırmadım ihtiyacım bile olmadı yanımda yatırdım gık dese uyandım ilk başlarda kızım daha 25 aylıktı tam anlamadığı için bilmeyerek bi kaç zararı oldu ama çok şükür bişey olmadı misal oyuncaklarıyla oynarken havaya atarak oynardı o bigun gene hepberaber oturuyoduk akşam oyuncağı havaya atıyodu fazla atmış beneğin ta kafasına geldi oda tak diye dudağını büzdü ağlamadı bile şişmedi morarmadı kusmadı ama genede götürdük acile küçük ama ağır bi oyuncaktı o gunden sonra bi saha oyuncak atmadı kızım kıskanmadı da vurmaya da kalkmadı hiç onla yatardı yanından ayrılmazdı dokunmaya kıyamıyodu o yızden cok zorluk çekmedim saha bana seslenirdi anne uyandı kardeşim diye ağzına bişey soksa hemen elinden alırdı bana seslenirdi şimdi hala öyle ama kardeşi fena acayip cadı eli vurak ablasına vurur kaçar bağırır kafası gelmez hiç aslan burcu heryerde lider benim üzerimde bile baskı kurmaya calışıyo bazen 3 yaşında ama ben cok güzel harikayım sevin beni diyo bakıp kalıyoruz ona dilli dürdanemiz bizim o oda bebekleri cok seviyo ama herhalde 3. Olsa ağladımı o ablası gibi bana haber vermez bitane patlatıverir ağzına sus diye büyük kızım yengeç burcu cok uyumlu sakin saf duygusal oturaklı küçük kızım aslan burcu sürekli ilgi odağı olmak istiyo hareketli cilveli neşesi de uçlarda siniride uçlarda benci bife ben güzelim ben harikayım evdeki herlesi yönetmeye çalışıyo hepimiz ona ayak uyduruyoz iki kızımda birbirlerinden cok zıt bakalım 3. Nasıl olcak merak ediyorum onuda
Malesef bu ayda çoğalamadık bugün hastalandım 3gün gecikmeyle. Bidahaki bat 6 mayıs canim. Bu ay nasipse aşılama denicez
Böyle geciktiği oluyor muydu sizinMalesef bu ayda çoğalamadık bugün hastalandım 3gün gecikmeyle. Bidahaki bat 6 mayıs canim. Bu ay nasipse aşılama denicez
Mavi Boncugumm beklenen adet tarihim 4 Mayıs :) hadi inşallah isteyen herkesle birlikte bana da nasip olur bi bebiş. Bu ay boş geçti adetim yeni bitti.. umudum Nisan ayında
Kızlar bugun Dr a gittim kontrol ıcın klomen kullanmıştım bende polıkıstık over varmıs ilk kez duyuyorum nedir ne degildır bılmıyorum 4 yasında Bı kızım var ondaki hamılelıgım hemen olmustu sonradan boyle sorunlar oluyor mu hıc bilmiyordum. Bu arada yumurtalar da 18.5 olmus dedi 20 sinde tekrar gideceğim bir de ben hıc adet gecikmesi ya da duzensızlıgı yasamadım
canım ben de 3 aralık doğumluyum..yay burcuyum ve tam özelliklerini taşırım.keşke bende doğum günümde yani aralık ayında doğursam diye hep kendime söylerdim.Huyumu da çok sewerim
Tesekkur ederım keske kızım 1 yasına gırdıgunde ısteseymısım 2. Cocuk pısman oluyorum ve uzuluyorhm hastaneden sonra hemen kızıma elbise aldım ıyı kı o var Allah hıc olmayanlara aratmasın insallahAllah yardımcın olsun canım polikistik over bildiğim kadarıyla yumurtaların büyüyüp çatlamaması kiste dönüşmesi...geçicidir inşaallah... genelde adet gecikmesi yapar diye biliyordum ama herzaman öyle olmuyor demekki
Yumurta çatlaması için bazı kürler var onu dene istersen faydasını görenler oluyo havuç kürüydü galiba.... malesef sonradanda olabiliyo neden bu kadarda yaygınlaştı acaba yediğimiz içtiklerimizde etkiliyodur heralde
Canim o cizgi yanlis yerde test mi bozuk acaba insallah degildieBir saattir resim yukleyemiyodum sorun sorun test bu şekilde ikinci cizgi çıktı
En güzeli mart cocugu diyolar, yaza biraz büyüyo diye. Bide ben ögretmenim dönem olarak güzel denkgeliyo. İki ay dahami beklesemOlsun arada gün farkı var 2019 un son ayı pek avantajlı değil aslında koca yıl zaten bitmiş hatta bana kalsa en güzeli bahar yada yaz ayı herzaman hayalim olmuştur doğum yapma açısından daha rahat ama nasip olsun sağlıkla kavuşalımda inşaallah seninkide yeniyıl bebeği olur ben tavsiye üzerine bi doktor buldum ama o da şansıma karşıda kış vakti nasıl gidip gelicem bilemiyorum bakalım
Amin canımHaklısın canım gerçekten hepinize karsı böylelerse hiçbirinizide haketmiyolar napıyosan haklısın samimide olma zaten allah hidayet etsin akıl fikir versin
Bende tam taşıyorum yaşasın yaylar geçen ay hamile kalsam olabilirdi ama nasip olmadıcanım ben de 3 aralık doğumluyum..yay burcuyum ve tam özelliklerini taşırım.keşke bende doğum günümde yani aralık ayında doğursam diye hep kendime söylerdim.Huyumu da çok sewerim
2 tane uşak bende var Bende gecikme bilmem 2 3 gün geçer belki polikistikover var Dedi bi doktor daha bu ay duydum onu da yıllardan beri kadın doğumdan beri gelen insan değilim ilk defa duydum ve direk dedim nolcak şimdi çocuğum olmıcakmı dedim yok olur zaten varya 2 tane deyince 3 cü çocuğa niyetlendik dedim ilaç falan kullanmalımıyım dedim bişeyin yok dedi yolladıKızlar bugun Dr a gittim kontrol ıcın klomen kullanmıştım bende polıkıstık over varmıs ilk kez duyuyorum nedir ne degildır bılmıyorum 4 yasında Bı kızım var ondaki hamılelıgım hemen olmustu sonradan boyle sorunlar oluyor mu hıc bilmiyordum. Bu arada yumurtalar da 18.5 olmus dedi 20 sinde tekrar gideceğim bir de ben hıc adet gecikmesi ya da duzensızlıgı yasamadım