Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maalesef adet oldum. Bat 8 mayıs. Hayırlısı bakalım. Allahtan ümit kesilmez. Mayis ayından ümitliyiz.

Cnm zatwn 24 Mart ti ya adet 31 martta oldum kahve kahve ax az 3 gün demekki o adetti 3 nisanda bitti belkide ikinci donuyo girdim
ikinci çizgi bi kaç gun daha çıkmazsa belli olur canım ama bilemedim ikinci döngüye hirmiş olcağını sanmıyorum inşallah hayırlısıyla sonu güzel olur ya son attığın fototada test boxuk gibi duruyo idrarı fazla damlatıncada bmyle oluyo bozuksa da böyle dağılıyo
İnşallah canım benim başak arladaşım var aşırı titiz düzenlidir öyle oluyolar aynen bazıları biraz huysuz herseyi ben bildim benim fikrim düşüncem havaları oluyo ama her burcun bi öyle tarafı var zaten kişilik meselesi birazda

Kızlar ben bugün lapoquickin gebelik testini yaptım bata 7 gün var hala ve aradan saatler geçti ikinci çizgi C nin yanına yakın çıkmış bu bebetaym ınkini iki defa kullandım bi gün kalıyordu hiç bembeyaz duruyordu sanırım bu testlerde sıkıntı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…