- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.241
Var gibi duruyor inşallah kan testi yaptırma imkanın varsa yaptırKızlar ne dersiniz gebelik var mıgebe time markasının yaptım güvenilir değil falan diye yorumlar okudum ama Eki Görüntüle 2257510
Yaa sabah yaptırayım olmazsa inşallah vardır yaVar gibi duruyor inşallah kan testi yaptırma imkanın varsa yaptır
Hemen çıktımı 2 inci çizgi inşallah vardırYaa sabah yaptırayım olmazsa inşallah vardır ya
Çıktı 4-5dakika içinde şu an biraz daha koyulaştı bariz görünüyor. Ama test konusundaki yorumlar içime şüphe düşürdü. İnşallah doğrudurHemen çıktımı 2 inci çizgi inşallah vardır
bence var .tebrik ederim cnm.Kızlar ne dersiniz gebelik var mıgebe time markasının yaptım güvenilir değil falan diye yorumlar okudum ama Eki Görüntüle 2257510
Maalesef adet oldum. Bat 8 mayıs. Hayırlısı bakalım. Allahtan ümit kesilmez. Mayis ayından ümitliyiz.@LiMm
@Eslem91
@hayat2828
@szfb
@eecemyldz
@virgo_35
Aselkocak
@asihan
@Semaes
@minik kalp0753
@MAMA_to_be
@Busrayld
@ciceklibocekli111
@Htcckn
@Morzirhli
@nejlaa 86
@GltnByrktr
@Hayal_B91
@Nerimmm
@Aselceren
@kelebekays
@karanmasal
@Bhr_38
Kızlaaaaar nelerdesiniz bat'lar geçmiş
Nüfusta artış var mı?Adet gören olduysa lütfen yeni bat'ları paylaşsınlar
Keşke görenler yazsalarda her seferinde böyle uğraşmak zorunda kalmasam
Bence hamilesin canım olmadı başka testle yap canim için rahat olsun yada kan ver tebrik ederim şimdiden kuzumKızlar ne dersiniz gebelik var mıgebe time markasının yaptım güvenilir değil falan diye yorumlar okudum ama Eki Görüntüle 2257510
Teşekkür ederim inşallah kesinleşir de emin olurum yarın. Darısı tüm isteyenlerin başına inşallahbence var .tebrik ederim cnm.
Ya başka marka test yok elimde maalesef bugün eve gelirken almıştım eczaneden bu markayı verdiler. Yarın kan veririm sabah işe gitmeden olmazsaBence hamilesin canım olmadı başka testle yap canim için rahat olsun yada kan ver tebrik ederim şimdiden kuzum
Aynen canım öyle yap bize haber edersinYa başka marka test yok elimde maalesef bugün eve gelirken almıştım eczaneden bu markayı verdiler. Yarın kan veririm sabah işe gitmeden olmazsa
Tamamdır sağlık Ocak’ları en erken kaçta kan alıyor acabaAynen canım öyle yap bize haber edersin
Sabah alıyor bizim burdA kacta açılıyor canım dokuz biliyorum benTamamdır sağlık Ocak’ları en erken kaçta kan alıyor acaba
Kaçıncı gününde kan verdin regl gecti mi yoksa iyi değer yeniyse yükselir tebrik ederim canım benimKızlar hastaneye kan vermeye gittim sonuca şimdi netten baktım.HCG değeri 287,2 değer nasıl?
ikinci çizgi bi kaç gun daha çıkmazsa belli olur canım ama bilemedim ikinci döngüye hirmiş olcağını sanmıyorum inşallah hayırlısıyla sonu güzel olur ya son attığın fototada test boxuk gibi duruyo idrarı fazla damlatıncada bmyle oluyo bozuksa da böyle dağılıyoCnm zatwn 24 Mart ti ya adet 31 martta oldum kahve kahve ax az 3 gün demekki o adetti 3 nisanda bitti belkide ikinci donuyo girdim
İnşallah canım benim başak arladaşım var aşırı titiz düzenlidir öyle oluyolar aynen bazıları biraz huysuz herseyi ben bildim benim fikrim düşüncem havaları oluyo ama her burcun bi öyle tarafı var zaten kişilik meselesi birazdaİnşaallah bi tane de oğlun olurmaaşallah kızlarına inşaallah benim oğlumda senin büyük kızın gibi koruyup kollar kardeşine kıyamaz oğlum başak burcu büyüyünce nasıl olacak bakalım tek bildiğim titiz olmalarıymış olsun severim bende titizim zaten Allah hepsini hayırlı evlat eylesin hepsininde yeri ayrı oluyor tabi...
Canım 8:30 da açılıyor sanırımSabah alıyor bizim burdA kacta açılıyor canım dokuz biliyorum ben
Canım 8:30 da açılıyor sanırım
Günüm geçmedi daha 6 gün var. Kasıklarım ağrıdığı için dün ov.testi ve erken geb testi yapmıştım pozitif çıktı. Bugünde kan verdim. Yarın Dr a gidicem inşallah.Kaçıncı gününde kan verdin regl gecti mi yoksa iyi değer yeniyse yükselir tebrik ederim canım benim
Ay ha de insallah ilk mi olacakGünüm geçmedi daha 6 gün var. Kasıklarım ağrıdığı için dün ov.testi ve erken geb testi yapmıştım pozitif çıktı. Bugünde kan verdim. Yarın Dr a gidicem inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?