• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah keşke ... Çok güzel tarif ettin canım annelik böyle bişey işte ama her doğuranda anne olmuyor ne yazıkki....
Bendede şimdi sendeki gibi korkular var 2.doğsa öbürünü çok ihmal edermiyim kıskanırmı alışması nasıl olur falan diyorum
Allah herşeyin kolaylığını verir elbet💗
İnşaallah 2.doğunca oğlum 27 aylık olacak senin yavrucakların arası da yakınmış nasıl çok zorlandınmı peki?
İkiside sezeryandı benim canım hiç yatmadım bebeğimi de kimseye baktırmadım ihtiyacım bile olmadı yanımda yatırdım gık dese uyandım ilk başlarda kızım daha 25 aylıktı tam anlamadığı için bilmeyerek bi kaç zararı oldu ama çok şükür bişey olmadı misal oyuncaklarıyla oynarken havaya atarak oynardı o bigun gene hepberaber oturuyoduk akşam oyuncağı havaya atıyodu fazla atmış beneğin ta kafasına geldi oda tak diye dudağını büzdü ağlamadı bile şişmedi morarmadı kusmadı ama genede götürdük acile küçük ama ağır bi oyuncaktı o gunden sonra bi saha oyuncak atmadı kızım kıskanmadı da vurmaya da kalkmadı hiç onla yatardı yanından ayrılmazdı dokunmaya kıyamıyodu o yızden cok zorluk çekmedim saha bana seslenirdi anne uyandı kardeşim diye ağzına bişey soksa hemen elinden alırdı bana seslenirdi şimdi hala öyle ama kardeşi fena acayip cadı eli vurak ablasına vurur kaçar bağırır kafası gelmez hiç aslan burcu heryerde lider benim üzerimde bile baskı kurmaya calışıyo bazen 3 yaşında ama ben cok güzel harikayım sevin beni diyo bakıp kalıyoruz ona dilli dürdanemiz bizim o oda bebekleri cok seviyo ama herhalde 3. Olsa ağladımı o ablası gibi bana haber vermez bitane patlatıverir ağzına sus diye :KK70:büyük kızım yengeç burcu cok uyumlu sakin saf duygusal oturaklı küçük kızım aslan burcu sürekli ilgi odağı olmak istiyo hareketli cilveli neşesi de uçlarda siniride uçlarda benci bife ben güzelim ben harikayım evdeki herlesi yönetmeye çalışıyo hepimiz ona ayak uyduruyoz iki kızımda birbirlerinden cok zıt bakalım 3. Nasıl olcak merak ediyorum onuda :KK68:

L LiMm
@Eslem91
@hayat2828
@szfb
@eecemyldz
@virgo_35
@Aselkocak
@asihan
@Semaes
@minik kalp0753
@MAMA_to_be
@Busrayld
@ciceklibocekli111
@Htcckn
@Morzirhli
@nejlaa 86
@GltnByrktr
@Hayal_B91
@Nerimmm
@Aselceren
@kelebekays
@karanmasal
@Bhr_38

Kızlaaaaar nelerdesiniz bat'lar geçmiş
Nüfusta artış var mı? 😊 Adet gören olduysa lütfen yeni bat'ları paylaşsınlar
Keşke görenler yazsalarda her seferinde böyle uğraşmak zorunda kalmasam 🙄
Canım ne yazık ki adet oldum yine uğramadı Bebiş 🙄 yeni bat 2 Mayıs 🎈

İnşallah canım.. senin iyiymiş yine benimkiler çok soğuklar bana da torunlarına da hatta oğullarına da bende bana karışmasınlar yeter diyorum samimi olmayı da istemiyorum artık
Haklısın canım gerçekten hepinize karsı böylelerse hiçbirinizide haketmiyolar napıyosan haklısın samimide olma zaten allah hidayet etsin akıl fikir versin

Merhaba hanımlar. Yaa bat 1 gün bugün ve sabah eşimle birliktelik oldu aslında ben acaba hamilelik vardır belki diye ilişkiye pek sıcak bakmıyordum ama oldu ve simdide sabahtan beri özellikle sol kasığımda bir sancı var hafif ama cok değil sızı gibi kötü birşey değildir dimi ?

Merhaba hanımlar. Yaa bat 1 gün bugün ve sabah eşimle birliktelik oldu aslında ben acaba hamilelik vardır belki diye ilişkiye pek sıcak bakmıyordum ama oldu ve simdide sabahtan beri özellikle sol kasığımda bir sancı var hafif ama cok değil sızı gibi kötü birşey değildir dimi ?
Canım cinsel ilişkinin hamileliğe bi zararı olmaz daha gecikmen bile yok varsa bile çok yeni . Öyle olsa herkesin bebeği düşerdi allah korusun

Canım cinsel ilişkinin hamileliğe bi zararı olmaz daha gecikmen bile yok varsa bile çok yeni . Öyle olsa herkesin bebeği düşerdi allah korusun
Ne biliyim valla canım kaç aydır istiyoruz olmuyor ya artık paranoyak oldum ya olduysa bişey olur mu diye :( haklısın aslında ama yine de bi tedirgin oldum işte sızı girince 🙄

:anneadayı::KK200::nazar::KK19:@Mavi Boncugumm inşallah ikimiz de sağlıklı kızçeleri olur canımmm bende istiyorum

merhaba hanımlar martın 18 den beri korunmuyorum ve adet olmadım normalde olmam gerekiyordu nisann 5 de kan testi yaptırdım negatif çıktı erken yaptırmış olabilirmiyim henüz adet görmedim birazdaha bekliyim mi
hanımlarrr cvp verin lütfennn :)

Bebe time gebelik testi hakkında düşünceleriniz ne hanımlar ? Biraz önce eve gelirken aldım fakat şimdi netten araştırdım kötü yorumlar yazanlar olmuş

Allah herkezin gönlüne göre versin inşallah çok beklemeden nasip etsin herkeze😊
merhaba hanımlar martın 18 den beri korunmuyorum ve adet olmadım normalde olmam gerekiyordu nisann 5 de kan testi yaptırdım negatif çıktı erken yaptırmış olabilirmiyim henüz adet görmedim birazdaha bekliyim mi

Canım enfeksiyon değildir çünkü geçen idrar verdim enfeksiyon çıkmadı. Kaşıntı ve koku da yok sadece âdet ağrısına benzer tuhaf bir ağrı var.

Aman şükür olmasında yeşil meşil deyince aklıma o geldi... Ağrıların minnoştandır inşaallah 🤲🥰

Back