Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba yazamadım kusura bakmayın bat 21 nisan bu ay ovulasyon testi de kullandım beklemedyimallah herkesin gönlüne göre versin :)

5 aralık da doğur ben o gün doğdum yay burçları gerçekten şanslı oluyor bende geçen ay hamile kalmayı o yüzden çok istedim ama kısmet

Bugunde gelen giden yok kızlar derin bi nefes aldım çok şükür benimde hem alt hem üst kirpiklerim üst üste karısık geçen gün 5 yaşındaki kızım geldi gözlerimin içine içine baktı anne sen ağlıyon mu dedi yoo kızım nerden çıktı o dedim gözlerin yaş gibi böyle parlıyo gibi cam gibi dedi allah allah dedim bakalım nolucak beklemeye devam

Aynen çok doğru dedin canım kardeş iyidir
Kaynanan 2.çocuktan şikayetçi heralde
O onun sorunu .... Sana etki etmeye hakkı yok
Seninki belki çok hayırlı evlat olacak nerden biliyor? Yaşında genç hiç sıkıntı etme olur Allah'ın izniyle... Bak ilki erkenden olmuş ne güzel ben ilk doğumumu 31 yaşıma 20 gün kala yaptım şuan 32'yim 2.yi Allah nasip ederse doğurana kadar 33 olucam ..yaş önemli. Bende 20'li yaşlarda doğurmayı çok isterdim ama nasip böyleymiş hamdolsun yinede. Erken evlenmenin en güzel yanı daha genç yaşlarda anne olmak oluyo
Ben 28'ime 2 ay kala evlendim

5 aralık da doğur ben o gün doğdum yay burçları gerçekten şanslı oluyor bende geçen ay hamile kalmayı o yüzden çok istedim ama kısmet

Olurmu olur yay burçları nasıl oluyor bazılarından bişeyler duydumda iyi şeyler söylemiyorlar hele bi tane arkadaşım var sırf yay burcu olmasın diye geçen ayı geçirdi
Yay burcu sözünde durmaz dönek olurmuş ailesine bağlı olmazmış sorunlu olurmuş bide özgürlüğüne çok düşkünmüş bu tür şeyleri çok duydum ama bana göre yapı meselesi herkes bir olmaz... Sanki diğer burçlar çok mu mükemmel bunu en iyi sen tarif edersin canım bu arada benim eltimin oğlu da 5 Aralık'ta doğdu henüz bilmiyolar hamile olduğumu bakalım biraz daha geçsinde

Benim eşimde tek cocuk bana 2.yi yapma tek cocuk yeter diyodu kayınvalidem akrabalar sorardı onlara bile yapmıcaklar bitane yeter diyodu ben kendim 5 kardeşiz kardeş kadar güzel bişey yok bu hayatta kızım 17 aylıkken ikinciye hamile kaldım bilerek isteyerek de değil tek ilişkiyle olmuş ama demediklerini bırakmadılar kayınbabamla kayınvalidem söylendiler bende kızdım doğunca size sevdirmicem olmuş işte allah nasip edecekmiş ki olmuş dedim şimdi ikinci kızım 3yaşında biz 3.yü istiyoruz haberleri yok arada tembihliyolar bide dikkatli korunun 2 bile çok diye eşim kızlarını gördükçe iç çekiyo keşke benimde kardeşim olsaydı nasıl bi duygu acaba diye yazık gunah değil mi inşallah rabbim 3.yü nasip ederde büyük bi aile oluruz kendi içimizde ilerde evlendiler mi bi yemeğe çağırsam kocaman bi aile olcaz cümbüş şamata ne guzel diyorum ama onlar istemiyolar benim iki çocuğa bile başları gelmiyo bazen eşimde diyo 3.yü duyunca bizi evlatlıktan red eder bunlar valla hiç almazlar eve diyo

3 Mayıs

Allah bekleyişini güzel haberle sonuçlandırsın bu kirpik olayı bi tek bende olmadı heralde ikisindede öyle bişey olmadı hoş kirpiğimde kalmadıya

Kızlar bugün 9.günüm ve hala adet olmadım. 6.gün geciktiğimde idrar testi yapmıştım ve negatif çıktı. 2 gün adet sancısı çektim ama adet olmadım. Eşim de yarın da olmazsan yarın akşam acilde kan testi yaptıralım diyor. Ama korkuyorum kist çıkarsa diye. Bu zamana kadar adetim sadece en fazla 2 gün gecikti, o da strestendi. Bu zamana kadar hiç kistim olmadı ve tahlillerim hep güzel çıktı.

Bu ay bebekten vazgeçmiştim. Hiç stresim olmadı. Geciktiğimi bile fark etmemiştim eşim söyledi. İlaç kullanmadım. Ama kist olabilir mi diye korkuyorum. Geç döllenme de olabilir ama offf başka sorunum olabilir mi diye korkuyorum...

İnşallah hayırlı evlat olur...3. De doğurursun inşallah Rabbim nasip eder bende 23 yaşında anne oldum çok şükür her isteyen kadın bu duyguyu tadar inşallahhhh

Allah bekleyişini güzel haberle sonuçlandırsın bu kirpik olayı bi tek bende olmadı heralde ikisindede öyle bişey olmadı hoş kirpiğimde kalmadıya
Bende diğer hamileliklerimde hiç bakmadım duymamıştım ama gözlerin parıldaması parşak olmasını duymuştum

Yaa bunlar ne fesat insanlar sizene ya kim ne kadar istiyosa yapsın Allah Allah o kararı onlar mı verecekmiş yerinde olsam kesinlikle 3.den onlara bahsetmem söylemem hatta gelmesinler daha iyi! Söyleme haketmiyolar
Sen doğurdunda sokağa mı attın sanki onlarmı bakıyolar senin çocuklarına
Kıskanıyolar heralde seni aman ilerde bişey demelerine izin verme bacım ağızlarının payını ver çok sinir oldum bu ne hadsizlik ya

Ayyy ne kötüymüş yaylar erkeklerde biraz sıkıntı olabilir ama kadınları iyi oluyor ya her ortama uyum sağlarım mesela, aileme çok bağlıyım ama aynı zamanda özgür ruhluyum.. dediğin gibi çevre yetiştirme çok etkili sağlıklı olsunda..senin kızın mı oğlun mu vardı?

Mavi Boncugumm Kızllaaar.. Âdet ağrısı gibi ağrım var diyordum ya bir baktım çamaşırım batmış değişik bir akıntı rengi farklı hastalandım sandım değil günü var. Koyu yeşil beyaz değişik yaa. Bu nedir ki bayağı gelmiş. Hamile olabilir miyim ki

Son düzenleme:
Cnm malesef geldi yeni bat 6 mayis moraller bozuk girmedim o yüzden

Cnm malesef geldi yeni bat 6 mayis moraller bozuk girmedim o yüzden

Ya bu insanlar işte niye karışırlar ki.. benimkilerde hep yük olarak görüyorlar bu torunlarını bile öyle çok aramazlar gelsin gitsin istemezler.. bende kendim 4 kardeşiz biraraya gelince nasıl güzel oluyor bende kızımın kalabalık ailesi olsun isterim Rabbim nasip ederse Sen doğurana kadar söyleme böyle insanların mutlu haberleri duymaya hakkı da yok

İnşallah hayırlı evlat olur...3. De doğurursun inşallah Rabbim nasip eder bende 23 yaşında anne oldum çok şükür her isteyen kadın bu duyguyu tadar inşallahhhh

Amin canım Allah razı olsun...Allah hayırlıysa nasip etsin olursada Allah'tan gelen başımın üstüne...çok güzel yaşta anne olmuşsun maşallah çok şükür her halimize
Allah evlatlarımızı büyütüp mürvetlerini görmemizi de nasip etsin bende birazcık yaşlanmış olurum sadece napalım artık Allah o günleri de göstersin

Söylemicez zaten ama işte tek cocukları olduğu için elimden bişey gelmiyo aramız iyi olsun istiyorum ilerde bişey olsa allah korusun yine biz bakıcaz sahip çıkıcaz onlar cahil cahil konussunlar umrumda olmuyo ben istiyorum eşim istiyo ya onlarada afedersin eşşek gibi kabullenmek düşüyo kabullenmezlersede kendileri bilirler biz burdayız her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…