Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İnşaallah benim çocuğumda senin gibi olur benim oğlum var canım inşaallah bu da kız olur çok istiyorum hayırlısı Allah'tan tabi ne verirse çok şükür ama gönlüm kız diye atıyor

Kız adetim az gecikse oldun mu geldi mi diye soruyo gülüyorum bende takmıyorum hiç yük olarak görüyo bizimkilerde aynen işte ama doğdu mu seviyolar her hafta kayınbabam bimden süt krekar o bu alır getirir bi dediklerini ikiletmez ama işte bi duydularmı şok geçiriyolar illa anlamadım bende onların bu huyunu bende aynı düşünüyorum canım kızlarım büyük bi aile olsunlar ilerde birbirlerini kollasınlar destek olsunlar kimsesiz tek kalmasınlar istiyorum inşallah

Ayyy noolur kabullensinler hatta ayaklarına kapanalım cahil şeyler....Allah vermiş gül gibi evlatlara şükredeceklerine... insanlar evlat hasretiyle yanıp tutuşurken böyleleri de kıymet bilmez işte. Boşver sen canım siz kendiniz için en doğrusunu bilirsiniz

Aynen öyle canım valla ben ikisinede baktıkça doyamıyorum ilk ikinciye hamileyken acaba ilk kızımı boşlarmıyım onla ilgilenemezsem sevgisi bölünürse diye korkuyodum ama şiödi içimde öyle bi sevgi varki ikisinede yetiyo ikisinede baktıkça bakasım geliyo anlatılamaz bişey yaşamak lazım rabbim isteyipde el acan herkese yaşatsın inşallah kıymet bilmeyen bakmayan ilgikenmeyenleri bende gördükçe aklım almıyo ben öptükçe sarıldıkça doyamazken hasta olcak diye ödüm koparken o yavrucaklar yurtlarda sokaklarda büyüyolar rabbim yardımcıları olsun öyle insanları kısırlaştırmak gerek

Koyu yeşil mi inşallah enfeksiyon değildir kuzum koku var mı peki kaşıntı falan?

Ah keşke ... Çok güzel tarif ettin canım annelik böyle bişey işte ama her doğuranda anne olmuyor ne yazıkki....
Bendede şimdi sendeki gibi korkular var 2.doğsa öbürünü çok ihmal edermiyim kıskanırmı alışması nasıl olur falan diyorum
Allah herşeyin kolaylığını verir elbet
İnşaallah 2.doğunca oğlum 27 aylık olacak senin yavrucakların arası da yakınmış nasıl çok zorlandınmı peki?

Seninde gayet iyi yaşın maşallah.. aminnn bütün dualarına

İnşaallah benim çocuğumda senin gibi olur benim oğlum var canım inşaallah bu da kız olur çok istiyorum hayırlısı Allah'tan tabi ne verirse çok şükür ama gönlüm kız diye atıyor
Ayy inşallah inşallah hayırlısıyla.. artık cinsiyetini öğrenene kadar bizde senle bekleriz baya heycanlı bi süreç

İnşallah canım.. senin iyiymiş yine benimkiler çok soğuklar bana da torunlarına da hatta oğullarına da bende bana karışmasınlar yeter diyorum samimi olmayı da istemiyorum artık

Allah korktuğuna uğratmasın
kist yoktur bence aklına kötü şeyler getirme
İnşaallah minişin seninledir

Kızlar meraba kürtaj olupta sonrasında tekrar regl olmadan hamile kalan varmi bugün kürtaj olali 42 .gün teste pozitif cikiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…