• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy ne kötüymüş yaylar 😅 erkeklerde biraz sıkıntı olabilir ama kadınları iyi oluyor ya 😁 her ortama uyum sağlarım mesela, aileme çok bağlıyım ama aynı zamanda özgür ruhluyum.. dediğin gibi çevre yetiştirme çok etkili sağlıklı olsunda..senin kızın mı oğlun mu vardı?

İnşaallah benim çocuğumda senin gibi olur😍 benim oğlum var canım inşaallah bu da kız olur çok istiyorum hayırlısı Allah'tan tabi ne verirse çok şükür ama gönlüm kız diye atıyor😊

Ya bu insanlar işte niye karışırlar ki.. benimkilerde hep yük olarak görüyorlar bu torunlarını bile öyle çok aramazlar gelsin gitsin istemezler.. bende kendim 4 kardeşiz biraraya gelince nasıl güzel oluyor bende kızımın kalabalık ailesi olsun isterim Rabbim nasip ederse 🤲🏻 Sen doğurana kadar söyleme böyle insanların mutlu haberleri duymaya hakkı da yok 😏😂
Kız adetim az gecikse oldun mu geldi mi diye soruyo gülüyorum bende takmıyorum hiç yük olarak görüyo bizimkilerde aynen işte ama doğdu mu seviyolar her hafta kayınbabam bimden süt krekar o bu alır getirir bi dediklerini ikiletmez ama işte bi duydularmı şok geçiriyolar illa anlamadım bende onların bu huyunu bende aynı düşünüyorum canım kızlarım büyük bi aile olsunlar ilerde birbirlerini kollasınlar destek olsunlar kimsesiz tek kalmasınlar istiyorum inşallah

Söylemicez zaten ama işte tek cocukları olduğu için elimden bişey gelmiyo aramız iyi olsun istiyorum ilerde bişey olsa allah korusun yine biz bakıcaz sahip çıkıcaz onlar cahil cahil konussunlar umrumda olmuyo ben istiyorum eşim istiyo ya onlarada afedersin eşşek gibi kabullenmek düşüyo kabullenmezlersede kendileri bilirler biz burdayız her zaman :işsiz::KK48:

Ayyy noolur kabullensinler hatta ayaklarına kapanalım😁 cahil şeyler....Allah vermiş gül gibi evlatlara şükredeceklerine... insanlar evlat hasretiyle yanıp tutuşurken böyleleri de kıymet bilmez işte. Boşver sen canım siz kendiniz için en doğrusunu bilirsiniz

Ayyy noolur kabullensinler hatta ayaklarına kapanalım😁 cahil şeyler....Allah vermiş gül gibi evlatlara şükredeceklerine... insanlar evlat hasretiyle yanıp tutuşurken böyleleri de kıymet bilmez işte. Boşver sen canım siz kendiniz için en doğrusunu bilirsiniz
Aynen öyle canım valla ben ikisinede baktıkça doyamıyorum ilk ikinciye hamileyken acaba ilk kızımı boşlarmıyım onla ilgilenemezsem sevgisi bölünürse diye korkuyodum ama şiödi içimde öyle bi sevgi varki ikisinede yetiyo ikisinede baktıkça bakasım geliyo anlatılamaz bişey yaşamak lazım rabbim isteyipde el acan herkese yaşatsın inşallah kıymet bilmeyen bakmayan ilgikenmeyenleri bende gördükçe aklım almıyo ben öptükçe sarıldıkça doyamazken hasta olcak diye ödüm koparken o yavrucaklar yurtlarda sokaklarda büyüyolar rabbim yardımcıları olsun öyle insanları kısırlaştırmak gerek

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm Kızllaaar.. Âdet ağrısı gibi ağrım var diyordum ya bir baktım çamaşırım batmış değişik bir akıntı rengi farklı hastalandım sandım değil günü var. Koyu yeşil beyaz değişik yaa. Bu nedir ki bayağı gelmiş. Hamile olabilir miyim ki o_O:KK17::confused:

Koyu yeşil mi inşallah enfeksiyon değildir kuzum🙄 koku var mı peki kaşıntı falan?

Aynen öyle canım valla ben ikisinede baktıkça doyamıyorum ilk ikinciye hamileyken acaba ilk kızımı boşlarmıyım onla ilgilenemezsem sevgisi bölünürse diye korkuyodum ama şiödi içimde öyle bi sevgi varki ikisinede yetiyo ikisinede baktıkça bakasım geliyo anlatılamaz bişey yaşamak lazım rabbim isteyipde el acan herkese yaşatsın inşallah kıymet bilmeyen bakmayan ilgikenmeyenleri bende gördükçe aklım almıyo ben öptükçe sarıldıkça doyamazken hasta olcak diye ödüm koparken o yavrucaklar yurtlarda sokaklarda büyüyolar rabbim yardımcıları olsun öyle insanları kısırlaştırmak gerek

Ah keşke ... Çok güzel tarif ettin canım annelik böyle bişey işte ama her doğuranda anne olmuyor ne yazıkki....
Bendede şimdi sendeki gibi korkular var 2.doğsa öbürünü çok ihmal edermiyim kıskanırmı alışması nasıl olur falan diyorum
Allah herşeyin kolaylığını verir elbet💗
İnşaallah 2.doğunca oğlum 27 aylık olacak senin yavrucakların arası da yakınmış nasıl çok zorlandınmı peki?

Amin canım Allah razı olsun...Allah hayırlıysa nasip etsin olursada Allah'tan gelen başımın üstüne...çok güzel yaşta anne olmuşsun maşallah 😍 çok şükür her halimize
Allah evlatlarımızı büyütüp mürvetlerini görmemizi de nasip etsin🥰 bende birazcık yaşlanmış olurum sadece napalım artık Allah o günleri de göstersin🥰
Seninde gayet iyi yaşın maşallah.. aminnn bütün dualarına😊

İnşaallah benim çocuğumda senin gibi olur😍 benim oğlum var canım inşaallah bu da kız olur çok istiyorum hayırlısı Allah'tan tabi ne verirse çok şükür ama gönlüm kız diye atıyor😊
Ayy inşallah inşallah hayırlısıyla.. artık cinsiyetini öğrenene kadar bizde senle bekleriz baya heycanlı bi süreç 🥰

Kız adetim az gecikse oldun mu geldi mi diye soruyo gülüyorum bende takmıyorum hiç yük olarak görüyo bizimkilerde aynen işte ama doğdu mu seviyolar her hafta kayınbabam bimden süt krekar o bu alır getirir bi dediklerini ikiletmez ama işte bi duydularmı şok geçiriyolar illa anlamadım bende onların bu huyunu bende aynı düşünüyorum canım kızlarım büyük bi aile olsunlar ilerde birbirlerini kollasınlar destek olsunlar kimsesiz tek kalmasınlar istiyorum inşallah
İnşallah canım.. senin iyiymiş yine benimkiler çok soğuklar bana da torunlarına da hatta oğullarına da bende bana karışmasınlar yeter diyorum samimi olmayı da istemiyorum artık

Kızlar bugün 9.günüm ve hala adet olmadım. 6.gün geciktiğimde idrar testi yapmıştım ve negatif çıktı. 2 gün adet sancısı çektim ama adet olmadım. Eşim de yarın da olmazsan yarın akşam acilde kan testi yaptıralım diyor. Ama korkuyorum kist çıkarsa diye. Bu zamana kadar adetim sadece en fazla 2 gün gecikti, o da strestendi. Bu zamana kadar hiç kistim olmadı ve tahlillerim hep güzel çıktı.

Bu ay bebekten vazgeçmiştim. Hiç stresim olmadı. Geciktiğimi bile fark etmemiştim eşim söyledi. İlaç kullanmadım. Ama kist olabilir mi diye korkuyorum. Geç döllenme de olabilir ama offf başka sorunum olabilir mi diye korkuyorum...

Allah korktuğuna uğratmasın🤲
kist yoktur bence aklına kötü şeyler getirme
İnşaallah minişin seninledir🥰

Eklentiler

• 20190411_133239.jpg
    20190411_133239.jpg
    116,2 KB · Görüntüleme: 62
  • 20190411_133152.jpg
    20190411_133152.jpg
    117,4 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar meraba kürtaj olupta sonrasında tekrar regl olmadan hamile kalan varmi bugün kürtaj olali 42 .gün teste pozitif cikiyo

Back