• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
L LiMm
E Eslem91
H hayat2828
szfb szfb
E eecemyldz
E elmacikkemikleri
Aselkocak Aselkocak
asihan asihan
istanbulaski istanbulaski
minik kalp0753 minik kalp0753
MAMA_to_be MAMA_to_be
B Busrayld
K Kirazxyz
H Htcckn
Morzirhli Morzirhli
nejlaa 86 nejlaa 86
Omur-un Hatunu Omur-un Hatunu
H Hayal_B91
N Nerimmm
A Aselceren
Kelebekaysee Kelebekaysee
karanmasal karanmasal
B Bhr_38

Kızlaaaaar nelerdesiniz bat'lar geçmiş
Nüfusta artış var mı? 😊 Adet gören olduysa lütfen yeni bat'ları paylaşsınlar
Keşke görenler yazsalarda her seferinde böyle uğraşmak zorunda kalmasam 🙄
Canım ben yazmıştım 29 nisan yeni bat

3 aydır ovulasyon testi yapıyordum bu ay yapmayı bıraktım gün aşırı ilişki deniyorum bakalım ne olacak??? Benim ikinci çocuğum olacak eşim istemiyordu zor ikna oldu şimdi de deli gibi istiyor kızım 6 yaşında.. çok geç kaldık tabi nasip böyleymiş ama hiç olmayacak gibi geliyor.. sizce çok korunmak rahmi tembelleştiriyor mu??

L LiMm
E Eslem91
H hayat2828
szfb szfb
E eecemyldz
E elmacikkemikleri
Aselkocak Aselkocak
asihan asihan
istanbulaski istanbulaski
minik kalp0753 minik kalp0753
MAMA_to_be MAMA_to_be
B Busrayld
K Kirazxyz
H Htcckn
Morzirhli Morzirhli
nejlaa 86 nejlaa 86
Omur-un Hatunu Omur-un Hatunu
H Hayal_B91
N Nerimmm
A Aselceren
Kelebekaysee Kelebekaysee
karanmasal karanmasal
B Bhr_38

Kızlaaaaar nelerdesiniz bat'lar geçmiş
Nüfusta artış var mı? 😊 Adet gören olduysa lütfen yeni bat'ları paylaşsınlar
Keşke görenler yazsalarda her seferinde böyle uğraşmak zorunda kalmasam 🙄

benim normal yollardan gebe kalamıyorum. o yüzden artık bat ihtiyacım yok. topiği unutmuşum üzüntüden..

3 aydır ovulasyon testi yapıyordum bu ay yapmayı bıraktım gün aşırı ilişki deniyorum bakalım ne olacak??? Benim ikinci çocuğum olacak eşim istemiyordu zor ikna oldu şimdi de deli gibi istiyor kızım 6 yaşında.. çok geç kaldık tabi nasip böyleymiş ama hiç olmayacak gibi geliyor.. sizce çok korunmak rahmi tembelleştiriyor mu??

Yooo neden geç kalasınızki kuzum ne güzel kızın büyümüş daha iyi çok zorlanmazsın
Eşin ne zaman istemiyordu peki benim eşimde istemiyordu asıl bana erken diyolardı oğlum 19 aylık diye ....ama düşünmüyolarki nasip eden Allah ve bakacak olan benim
Ayrıca onu diyenler daha genç yaşlarda çifter çifter doğurmuşlar tabi anlayamazlar...
Sen neyle korunuyordunki canım hap iğne gibi şeyler kullanmadıysan sıkıntı olmaz bence
Günaşırı denemek şansı daha arttırır zaten inşaallah bu ay nasip olur 💗 hiç öyle düşünme Allah'ın ne zaman neyi nasip edeceğini bilemeyiz😘

benim normal yollardan gebe kalamıyorum. o yüzden artık bat ihtiyacım yok. topiği unutmuşum üzüntüden..

Tüp bebek tedavisine mi başladın canım?
Rabbim tez zamanda nasip eder inşaallah☹️
Allah'tan ümit kesme niceleri varki ne imkansız denen yollarla hamile kaldılar...
Benim bir arkadaşım 5 sene uğraştı tüp bebekle hamile kalmıştı şimdi tekrar hamile kendiliğinden olmuş hemde korunarak
Çok şaşırmışlar.... Olduran Allah
41 gün Meryem suresi oku canım inanarak
Bide bi fakiri sevindir bunlar duaların kabulüne vesile olur inşaallah

Merhaba arkadaşlar. Ben vajinismusu yenmiş ve şuan hamile kalmaya çalışan biriyim😇 aslında beklemekti niyetim ama anneme kanser teşhisi konunca biran önce bebek sahibi olmak istedim. 😔😔Son adet tarihim 19 Mart. 28 Mart 4 Nisan arası yüksek ihtimal olan dönemmiş. 28,30,31 Mart ve 1 ile 3 Nisan ı değerlendirdik. Tam yumurtlama günü 2 si. Şimdi adetime 6 gün var acaba hamile kalmışmıyımdır ve test yapsam çıkar mı ki? Dün dayanamadım test yaptım ve tek çizgi 😔 çok erken yapmışımdır ondan çıkmamıştır inşallah. Lütfen benim için de dua edin..

Yooo neden geç kalasınızki kuzum ne güzel kızın büyümüş daha iyi çok zorlanmazsın
Eşin ne zaman istemiyordu peki benim eşimde istemiyordu asıl bana erken diyolardı oğlum 19 aylık diye ....ama düşünmüyolarki nasip eden Allah ve bakacak olan benim
Ayrıca onu diyenler daha genç yaşlarda çifter çifter doğurmuşlar tabi anlayamazlar...
Sen neyle korunuyordunki canım hap iğne gibi şeyler kullanmadıysan sıkıntı olmaz bence
Günaşırı denemek şansı daha arttırır zaten inşaallah bu ay nasip olur 💗 hiç öyle düşünme Allah'ın ne zaman neyi nasip edeceğini bilemeyiz😘
Ben kızımın 3 yaşından beri istiyorum ama o hep tek çocuk diyordu şimdi 3. Bile istiyor 2. Oldu da 😅 aynen bakacak olan benim Rabbim nasip ederse ama eşimin ailesi de tek çocuktan yana onlarda çok etkilediler 🥺yok ilaç iğne ile korunmadık ama hep öyle duydum uzun süre korunmak sebepsiz inferliteye sebep olabiliyormuş diye.. teşekkür ederim yazdıkların için 💖 bu ay ne olacak göreceğiz 😊

Merhaba arkadaşlar. Ben vajinismusu yenmiş ve şuan hamile kalmaya çalışan biriyim😇 aslında beklemekti niyetim ama anneme kanser teşhisi konunca biran önce bebek sahibi olmak istedim. 😔😔Son adet tarihim 19 Mart. 28 Mart 4 Nisan arası yüksek ihtimal olan dönemmiş. 28,30,31 Mart ve 1 ile 3 Nisan ı değerlendirdik. Tam yumurtlama günü 2 si. Şimdi adetime 6 gün var acaba hamile kalmışmıyımdır ve test yapsam çıkar mı ki? Dün dayanamadım test yaptım ve tek çizgi 😔 çok erken yapmışımdır ondan çıkmamıştır inşallah. Lütfen benim için de dua edin..

Rabbim anneni size bağışlasın tez zamanda şifa versin kardeşim 🤲 test için erken adet gününe kadar sabret inşaallah vardır 😘

Allah yardımcınız olsun inşallah bebeğin olur ve anneannesiyle uzun yıllar geçirir 😊

Rabbim anneni size bağışlasın tez zamanda şifa versin kardeşim 🤲 test için erken adet gününe kadar sabret inşaallah vardır 😘
İnşallah arkadaşım Allah razı olsun😔 tam yumurtlama günü birşey olmadı ama öncesi sonrası oldu inşallah tutmuştur. İlla yumurtlama günü mü olması lazım? Ben 4 yıl vajinismusla uğraştım o yüzden bu konuları yeni öğreniyorum 🤷‍♀️

Ben kızımın 3 yaşından beri istiyorum ama o hep tek çocuk diyordu şimdi 3. Bile istiyor 2. Oldu da 😅 aynen bakacak olan benim Rabbim nasip ederse ama eşimin ailesi de tek çocuktan yana onlarda çok etkilediler 🥺yok ilaç iğne ile korunmadık ama hep öyle duydum uzun süre korunmak sebepsiz inferliteye sebep olabiliyormuş diye.. teşekkür ederim yazdıkların için 💖 bu ay ne olacak göreceğiz 😊

Hiiç öyle olumsuz şeyler düşünme
Allah'ın lütfu sonsuz ..... Bir Ol demesi yeter💗
Ya ben bu aileleri anlamıyorum tek çocuk istemiyorlarsa kendileri öyle yapaydı o zaman
sana ne karışıyolarki onu düşünmek seni ilgilendirir onları değil.. sanki sendede 10 tane çocuk varda kendileri doğurup bakacaklar amma dert edindiler
Boşver sen onlara aldırma canım kardeş iyidir ömür boyu birbirlerine kol kanat olurlar
Benim yaşım daha genç olsa 3.yü de isterdim ama nasip Allah'tan gelirse elbet şükreder seve seve bakarım💗

Daha erken biraz daha bekleyin. İnşallah çok bekletmeden gelir minnoşunuz 💜

Back