- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #4.141
İnşallah arkadaşım Allah razı olsuntam yumurtlama günü birşey olmadı ama öncesi sonrası oldu inşallah tutmuştur. İlla yumurtlama günü mü olması lazım? Ben 4 yıl vajinismusla uğraştım o yüzden bu konuları yeni öğreniyorum
Ayy valla sevindim o zaman... inşallah olurCümlemizdenyumurtlama günü olması şart değil hatta öncesinde olması tutma şansını daha arttırır çünkü spermler rahimde 2-3 gün kadar yaşarlar yumurta çatladıktan sonra 24 saat kadar canlı kalır buna göre dikkat edilmeli
Evet canim oldum moralim yerlerde. Bat 7mayis.
Tüp bebek tedavisine mi başladın canım?
Rabbim tez zamanda nasip eder inşaallah☹
Allah'tan ümit kesme niceleri varki ne imkansız denen yollarla hamile kaldılar...
Benim bir arkadaşım 5 sene uğraştı tüp bebekle hamile kalmıştı şimdi tekrar hamile kendiliğinden olmuş hemde korunarak
Çok şaşırmışlar.... Olduran Allah
41 gün Meryem suresi oku canım inanarak
Bide bi fakiri sevindir bunlar duaların kabulüne vesile olur inşaallah
daha hiç birşey başlamadık öyle zamana bıraktık. evet öyle diyorlar ama tüplerim tıkalı bu mucize bana çok uzak olabilir.
@LiMm
@Eslem91
@hayat2828
szfb
@eecemyldz
@virgo_35
@Aselkocak
@asihan
@Semaes
minik kalp0753
@MAMA_to_be
@Busrayld
@ciceklibocekli111
@Htcckn
@Morzirhli
nejlaa 86
@GltnByrktr
@Hayal_B91
@Nerimmm
@Aselceren
@kelebekays
@karanmasal
@Bhr_38
Kızlaaaaar nelerdesiniz bat'lar geçmiş
Nüfusta artış var mı?Adet gören olduysa lütfen yeni bat'ları paylaşsınlar
Keşke görenler yazsalarda her seferinde böyle uğraşmak zorunda kalmasam
ben yazmıştım adet gördüğümü ama yine yazayım..BAT 1 MAYIS
ben yazmıştım adet gördüğümü ama yine yazayım..BAT 1 MAYIS
Tamamdır adıma etiket yapılmayınca göremiyorum belki yapmışsındır ama bildirimmi gelmedi acaba bilemedim
Hsg çektirdinmi? Tüpler onunla açılıyor
Ondan sonra hemen hamile kalanları çok duydum
Mayıs'ta nasip olur inşaallah vardır bundada bir hayır nasip canım ya üzülme lütfen
Amin canim hepimize insallahHadi ins cnm şu sıra sabır ve tevekkul zamanı allah buyuk ona Sığın ve ona teslim ol ❤ rabbim yüzlerinizi güldürsün sağlıklı hayırlı evlatlar ile ins
olmadım canım , dün akşam test yaptım negatifi gördüm. bakalım beklemedeyim geç döllenme ihtimalimde yok gibi. adet bekliyorum artık. kürtaj sonrası toparlanamadım demekki adette odan gecikecek gibiHeyeCANm sen ne yaptın canım adet oldunmu?
olmadım canım , dün akşam test yaptım negatifi gördüm. bakalım beklemedeyim geç döllenme ihtimalimde yok gibi. adet bekliyorum artık. kürtaj sonrası toparlanamadım demekki adette odan gecikecek gibi
Oğlumda oldu ama böle cok bulanmıorduu canımOğlundada olmuşmuydu? Ben oğlumda çok öğürürdüm sabahları da mutlaka bulantı olurdusen yataktan kalkmadan çubuk kraker at ağzına ay çok zor oluyo o ya Allah kolaylık versin canım
dediğin gibi canım olsunda önümüze bakalım diyoruz bizde artık 2020 bebeği olacak inşallah bizimki :) 2019u kaçırdık :)Allah hakkında hayırlısını versin eğer yoksa adetin inşallah tez gelirde bari önüne bakarsın
Yaaaaaaa ama beni herkes karıştrıyorK KurkmantoluS canımmm adet oldunmu nasılsın?
dediğin gibi canım olsunda önümüze bakalım diyoruz bizde artık 2020 bebeği olacak inşallah bizimki :) 2019u kaçırdık :)
Yaaaaaaa ama beni herkes karıştrıyorben zaten adet olalı çok oldu kuzum yumurtlama bekliyorum artık
Kayınvalidemin 2 çocuğu var keşke 2. Yapsaydım der o öyle dedikçe ben onun yerine tövbe ediyorum Allahım affetsinHiiç öyle olumsuz şeyler düşünme
Allah'ın lütfu sonsuz ..... Bir Ol demesi yeter
Ya ben bu aileleri anlamıyorum tek çocuk istemiyorlarsa kendileri öyle yapaydı o zaman
sana ne karışıyolarki onu düşünmek seni ilgilendirir onları değil.. sanki sendede 10 tane çocuk varda kendileri doğurup bakacaklar amma dert edindiler
Boşver sen onlara aldırma canım kardeş iyidir ömür boyu birbirlerine kol kanat olurlar
Benim yaşım daha genç olsa 3.yü de isterdim ama nasip Allah'tan gelirse elbet şükreder seve seve bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?