Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cümlemizden yumurtlama günü olması şart değil hatta öncesinde olması tutma şansını daha arttırır çünkü spermler rahimde 2-3 gün kadar yaşarlar yumurta çatladıktan sonra 24 saat kadar canlı kalır buna göre dikkat edilmeli

daha hiç birşey başlamadık öyle zamana bıraktık. evet öyle diyorlar ama tüplerim tıkalı bu mucize bana çok uzak olabilir.

ben yazmıştım adet gördüğümü ama yine yazayım..BAT 1 MAYIS

ben yazmıştım adet gördüğümü ama yine yazayım..BAT 1 MAYIS

olmadım canım , dün akşam test yaptım negatifi gördüm. bakalım beklemedeyim geç döllenme ihtimalimde yok gibi. adet bekliyorum artık. kürtaj sonrası toparlanamadım demekki adette odan gecikecek gibi

Allah hakkında hayırlısını versin eğer yoksa adetin inşallah tez gelirde bari önüne bakarsın

Oğlundada olmuşmuydu? Ben oğlumda çok öğürürdüm sabahları da mutlaka bulantı olurdu sen yataktan kalkmadan çubuk kraker at ağzına ay çok zor oluyo o ya Allah kolaylık versin canım
Oğlumda oldu ama böle cok bulanmıorduu canım zor valla acım ama yıyemıorım

dediğin gibi canım olsunda önümüze bakalım diyoruz bizde artık 2020 bebeği olacak inşallah bizimki :) 2019u kaçırdık :)

Olsun arada gün farkı var 2019 un son ayı pek avantajlı değil aslında koca yıl zaten bitmiş hatta bana kalsa en güzeli bahar yada yaz ayı herzaman hayalim olmuştur doğum yapma açısından daha rahat ama nasip olsun sağlıkla kavuşalımda inşaallah seninkide yeniyıl bebeği olur ben tavsiye üzerine bi doktor buldum ama o da şansıma karşıda kış vakti nasıl gidip gelicem bilemiyorum bakalım

Kayınvalidemin 2 çocuğu var keşke 2. Yapsaydım der o öyle dedikçe ben onun yerine tövbe ediyorum Allahım affetsin bence anne babanın evladına bırakacağı en güzel miras kardeş.. benim yaşım 29 sen kaç yaşındasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…